June 14, 20169 yr https://www.youtube.com/watch?v=XuTwtOo88r8 https://www.youtube.com/watch?v=SsE5U7ta9Lw Premiera, sierpień 2016 40% mniejszy Wbudowany zasilacz Wsparcie blu ray 4K Funkcja HDR cena od 299$ za wersję 500GB plotki mówią o ulepszonym CPU i GPU
June 14, 20169 yr 300 euro= 1299zł, brałbym, 500gb mi styka spokojnie. U nas będzie drożej, nawet obniżka starego modelu nas nie obejmuje. Obstawiam, że najtańsza będzie coś koło 1499zł Czy z tym brakiem pada to oni tak na serio? Przecież będzie pad. Nie siej fermentu.
June 14, 20169 yr Ja czekam na testy. Jesli kultura pracy slima bedzie taka sama jest fata, to biorę na premierę horizona 3.
June 14, 20169 yr Co do pada to potwierdzili, że działać będzie bez dongla na PC przez bluetooth (a jeśli nie masz bt w kompie to może być byle jaki dongel nie koniecznie MS jak wczesniej).
June 14, 20169 yr Pad działą też po bluetooth z windows 10 mobile. PS Xbox one SLim jest sprzedawany bez pada w zestawie. podstawka i pad do zakupienia osobno małym druczkiem
June 14, 20169 yr Nie siejcie fermentu z tym padem The new Xbox Wireless Controller is included with all Xbox One S consoles and will be available worldwide for individual purchase for $59.99 USD. Read more at http://news.xbox.com/2016/06/13/introducing-newest-member-xbox-family-xbox-one-s/#gQ27oy34jafVz4T4.99 In the box Xbox One S console 2TB hard drive (internal) Xbox Wireless Controller with 3.5mm headset jack Console stand (for vertical orientation) HDMI cable AC power cable 14-day Xbox Live Gold trial Edited June 14, 20169 yr by Rayos
June 14, 20169 yr Sweet Ktoś wczoraj na czacie zapuścił taką plotkę, więc cieszy oficjalne potwierdzenie.
June 14, 20169 yr Miazga ze ktoś uwierzył ze konsola będzie bez pada xdddd czekam na czarna slimke i łykam chętnie bym przytulił wersje 2tb Edited June 14, 20169 yr by kubson
June 14, 20169 yr Nie no, wyluzujcie. Też wydawało mi się to niemożliwe, ale po rewelacjach typu PS TV czy new3DS bez zasilacza lepiej mieć się na baczności.
June 14, 20169 yr Stand będzie tylko w wersji najcięższej (2TB),do dokupienia z mniejszymi. Jakoś tak mi się obiło o oko, chyba przy przecieku było.
June 14, 20169 yr na neogaf coś piszą, że S ma więcej mocy od dużej wersji, niby w grach gdzie jest dynamiczna rozdziałka będzie to wykorzystywane
June 14, 20169 yr Skoro będzie można wlaczyc filtr hdr w grach to cos jest na rzeczy. Moze ma odblokowane więcej CU na rowni z ps4? (12 vs 18). Edited June 14, 20169 yr by Kriss_Hietala
June 14, 20169 yr "We have the same SOC architecture as Xbox One today," explains a Microsoft spokesperson. "For games that want to take advantage of HDR, we gave developers access to a small amount of additional processing power." The additional processing power won't be significant, and it appears it's limited to HDR titles. http://www.theverge.com/2016/6/14/11934898/microsoft-xbox-one-s-additional-processing-power to tyle w kwestii większej mocy
June 14, 20169 yr Eeee to nie ma po co zmieniać łoniaka. Dopiero scorpio się kupi Chociaż piękny jest i kusi.
June 14, 20169 yr super to wygląda edit: nie doceniałem tego ale już ukazało się parę artykułów mówiących o tym i okazuje się, że One S za 300$ będzie najtańszy odtwarzacz 4k Blu Ray na rynku. Ponoć najtanszy odtwarzacz Samsunga to 400$. Ciekawe czy to wpłynie na sprzedaż. Edited June 14, 20169 yr by MaZZeo
June 15, 20169 yr Mazzeo: może i najtańszy odtwarzacz 4K na rynku, tyle że na naszym, polskim rynku nie ma jeszcze filmów 4K. W ogóle dziwi mnie to, że format blu-ray, nie wyparł płyt DVD. W sklepach nadal pełno tanich płyt DVD, oraz drogich blu-ray. A gdy kupowałem kompa, to koniecznie chciałem mieć nagrywarkę blu-razy, by wypalać sobie filmy i oglądać na konsoli, ale jakoś nie wyszło:/
June 15, 20169 yr W ogóle dziwi mnie to, że format blu-ray, nie wyparł płyt DVD. Dlatego, że BluRay w czasach dostępu do szybkiego internetu szerokopasmowego jest przeżytkiem. Jest wolny, niezbyt pojemny i drogi. Przyszłością będą raczej nośniki flash, a wiele szybszym dostępie do danych i zdecydowanie mniejszych wymiarach. Marzy mi się z resztą stacjonarka oparta o gry na kartach flash. Edited June 15, 20169 yr by Wezyriusz
June 15, 20169 yr Mazzeo: może i najtańszy odtwarzacz 4K na rynku, tyle że na naszym, polskim rynku nie ma jeszcze filmów 4K. W ogóle dziwi mnie to, że format blu-ray, nie wyparł płyt DVD. W sklepach nadal pełno tanich płyt DVD, oraz drogich blu-ray. A gdy kupowałem kompa, to koniecznie chciałem mieć nagrywarkę blu-razy, by wypalać sobie filmy i oglądać na konsoli, ale jakoś nie wyszło:/ U nas jedyne 4k to "cyfrówki" z Netfliksa.