Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Olałem Euro, po robocie jade odebrać zestaw Fifa17/Godrizon plus 6miechów Golda. W Saturnie ponoć są bez łachy :rayos:

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 55,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

Drogo powinni te konsole rozdawać za pół darmo by dogonić sony. Opcja odpalania homebrew i piratów też zwiększyłaby sprzedaż.

• Udało się ;-) Zapraszam do oglądania:   Xbox One S Unboxing pierwsze wrażenia o 4K i Ultra HD Xbox One S test funkcjonalności Ultra HD / 4K - najtańszy odtwarzacz Ultra HD Blu-ray na rynku

• Ja wlasnie swój zestaw odebralem [emoji106]

Opublikowano

Wymiękam z tym (pipi)ym Karen. To najgorsze co mnie spotkało. Właśnie anulowałem zamówienie po otrzymaniu informacji, że konsole dzisiaj zostały wysłane i do trzech dni powinny dojść - no czujecie to? Poszli chyba po rozum do głowy i wręcz nie należy im na sprzedaży takich zestawów w takich kwotach bo wyczuli chyba, że na tym interesie niewiele zarabiają. Ja na eksperymenty pokroju Karen decyduję się po raz ostatni.

Opublikowano

Może to nie temat o tym, ale potwierdzam - (pipi)nia nie sklep i odradzam tam kupowanie czegokolwiek, tym bardziej konsoli za powyżej tysiaka. Na stronach mają podane fejkowe ceny, towaru nie mają na magazynie, a dopiero zamawiają nie wiadomo skąd po tym jak kupisz i wpłacisz kasę, a jak nie uda im się im załatwić towaru to zostajesz o tym powiadomiony po tygodniu, telefoniczne... jak sam pofatygujesz się łaskawie do nich zadzwonić i pytać gdzie jest przesyłka, bo sami nie mają czasu na takie bzdury jak informowanie klienta o tym, że nie dostanie towaru, a już na pewno nie po takiej cenie jak podali na stronie.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Karen to po polsku kur.wa:]

Opublikowano

Kupiłem w Saturnie, odpaliłem i pierwsze co to aktualka ponad 1GB, cicha jest. Tripod Sony to przy niej odrzutowiec. Ładna, nie mam porównania z fatem niestety...

P60927-185940_zpshlbo7ekb.jpg

Opublikowano

Ja już dzisiaj jadę na 100% do Euro RTV AGD i biorę z samą Fifą 17 za 1349 złotych a na temat Karen będę szerzył złą nowinę po wsze czasy!

Opublikowano

Panowie pytanie natury technicznej - jaki headset kupić do konsoli ? Złodziejachy z MS poskąpili tym razem. Będzie działał hs blutooth jak to w PS3 miało miejsce ?

Edytowane przez Cr@sh

Opublikowano

kumpel podpiął od tele i działa, może też będę miał farta :) i tak noszę się z kupnem nowego pada to może już hs 3,5 ogarnę.

Figuś, ten TB jest na 100 pro zgodny z one? coś takiego właśnie szukam, albo słuchawkę zakładaną na ucho, coś jak tutaj http://allegro.pl/sportowe-sluchawki-hf-do-biegania-telefonu-za-ucho-i6396072872.html

Osobiście swojego z łoniakiem nie używałem, ale wydaje mi sie że powinny działać, ale jakby co to maja wersję dla XO https://www.morele.net/sluchawki-turtle-beach-ear-force-recon-30x-tbs-2308-02-789631/

pod kolor :P

Recon30X_a_082215.jpg

@edit

Na stronie producenta piszo że kompatybilne z XO i PS4

Opublikowano

Też wczoraj podpiąłem od starej S3ki ale to są dokanałówki i nie słysze tv więc trzeba będzie kupić te TB. Znów przewód będzie mnie w(pipi)iał jak w 360...

Opublikowano

Panowie pytanie natury technicznej - jaki headset kupić do konsoli ? Złodziejachy z MS poskąpili tym razem. Będzie działał hs blutooth jak to w PS3 miało miejsce ?

Xbox One nie jest kompatybilny z HS'ami pod BT.

Też wczoraj podpiąłem od starej S3ki ale to są dokanałówki i nie słysze tv więc trzeba będzie kupić te TB. Znów przewód będzie mnie w(pipi)iał jak w 360...

Ja też używam słuchawek od SGS z tym że cały dźwięk dałem na słuchawki (z gry i chat).

Opublikowano

Ok pany, o co chodzi ze net po wifi smiga az milo, a jak podlaczam kabel do eSki to neta nie ma? Z PS4 kabel dziala, z XO fatem tez dziala, a eSka idzie tylko po wifi?

Opublikowano

Ja mam neta po kablu, co prawda w ostatnim czasie Live działał u mnie tragicznie, ale coś tam jest jednak.

Opublikowano

Po wifi mam NAT Open, a po kablu Getting Info...

O chuy chodzi?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie wiem co to dhcp, wiem tylko ze na facie dzialalo, na ps4 dziala, a na eSce po podlaczeniu kablem jakby nie moglo zlapac NAT, ciagle jest getting info i tyle :dunno:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

dhcp automatycznie przypisuje parametry sieci podłączonemu urządzeniu - adres ip, maskę podsieci, bramkę
kiedy wyłączone wszystko klepiesz ręcznie

inne sprzęty działają na tym kablu? oczywiście  :dunno: jeśli zapytam czy to rj45 cross czy prosty?

Opublikowano

Wiem ze chcialem dobrze no ale chyba mi nie pomozesz :dunno:

Opublikowano

wbij w ustawienia sieci i wpisz ręcznie

adres  ip 192.168.0.20

maska 255.255.255.0

bramka 192.168.0.1 - to jest Twój router, jeśli zmieniałeś adres wpisz ten zmieniony

dns

8.8.8.8 

8.8.4.4

zrób test sieci

Opublikowano

Walniety kabel?