Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Działające multi :cool:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A wracając jeszcze na moment do kwestii Bioware to sytuacja u nich przedstawia się mniej więcej tak:

w1wits.jpg

Opublikowano

o jakich rozwinieciach gameplayowych mówisz? chyba nie masz na myśli usunięcie zyebanego systemu save'ów?

gdzie pisałem cokolwiek o jego rozwinięciach?

gameplayowo jest tak jak powinno być, czyli z grubsza to samo co w oryginale i to jest okej.

ostatnie czego mi trzeba, to rewolucje na miarę np. nowego systemu walki w FF7 R 

Opublikowano

Działające multi :cool:

z racji tego jak 'rewelacyjnie' działało na premierę, zdarzyło się tak, że odpiąłem konsolę od prądu, porobiłem zdjęcia i wystawiłem na allegro.

-z.(pipi)ali po całości, ale po roku do tego wróciłem (zdążyli naprawić) i dziś mogę powiedzieć, że TMCC jest zdecydowanie definicją tego jak powinien wyglądać remake 

(i nie mylić tu z 'REMASTER' - to oznacza g.ówno w 1080 sprzedane drugi raz)

e3-2014-halo-2-classic-ascension-first-p

e3-2014-halo-2-anniversary-ascension-fir

brałbym H3 Anniversary bardziej niż sralo 6

(o ile udałoby się zrobić działający meczmejking, sesesese)

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Będzie beka jak co roku 

eBfu9lO.jpg

Opublikowano

WTF?  :yao:

No nie ma co, dalej są w formie w rozśmieszaniu użytkowników, oj spencer spencer jesteś najlepszy, trzymaj tak dalej!

Opublikowano

no wizualnie dużo się nie różni od nier automata  xD

Opublikowano

jednak top 3 tej generacji nie będzie, więc na tym podobieństwa się kończą

Opublikowano

o jakich rozwinieciach gameplayowych mówisz? chyba nie masz na myśli usunięcie zyebanego systemu save'ów?

gdzie pisałem cokolwiek o jego rozwinięciach?

ten rimejk to wzór jak robić stare gry w nowej oprawie. zaczynając od stylu graficznego po rozw. gameplayowe i audio 

rozwiniecia? rozwiązania? rozwoje? już sam nie wiem ;)

BTW

tak mniej więcej wygląda schemat zachowania 

eXIQNGR.jpg

Sytuacja ta powtórzy się pewnie na E3, choćby Microsoft zrobił bardzo dobrą konferencje to na tym forum zaraz zlecą się użytkownicy, którzy nigdy nie kupią Xboxa i będą sypali "xD". Za to konferencja gdzie pokażą zwiastun gry z Kickstarter i grę z Playstation 3 będzie dla nich najlepszą konferencją w ich życiu. 

Edytowane przez asax

Opublikowano

wspomniany styl graficzny i dźwięki (no i jeszcze game i level design) pozostały praktycznie takie jak dawniej, więc naturalnie że chodziło o bramkę nr 2.

<badum tss>

BTW

myślę że w przypadku remastera Phantom Dust chodziło o coś trochę innego

to jakaś forma promocji tych samych gier z podbitymi cyferkami? szanuję jak poyebany

Opublikowano

eXIQNGR.jpg

Sytuacja ta powtórzy się pewnie na E3, choćby Microsoft zrobił bardzo dobrą konferencje to na tym forum zaraz zlecą się użytkownicy, którzy nigdy nie kupią Xboxa i będą sypali "xD". Za to konferencja gdzie pokażą zwiastun gry z Kickstarter i grę z Playstation 3 będzie dla nich najlepszą konferencją w ich życiu. 

No to są klapy w pigułce. Wystarczy wejść do tematu remastera Phantom Dust i zobaczyć, że piszą sami najbardziej zainteresowani jak Rozi, Ficuś czy Figaro. W ogóle to niesamowite jakie zwykły remaster, jeden z pierdyliarda innych, może wywołać emocje na forum ;) Ciekawe czy takie samo poruszenie jest w tematach remasterów Sony, w sumie to nie wiem bo jak mnie nie interesują, to nawet ich nie szukam na forum.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jakby nie oni to znowu byś pisał monolog sam ze sobą więc szanuj że ktoś chce nabijać posty w martwych tematach.

Opublikowano

No tatomat i goście kupujący gierki na raty z providenta, to najlepsi userzy do rozmowy na tym forum, ale niech Ci będzie  ;)

Opublikowano

@Don

protip: Phantom Dust zapowiadano jako pełnoprawny remake na miarę current genów.

Aż w końcu go skasono, dając na pocieszenie remaster. :pawel:

Opublikowano

Kasują gry źle, wydają coś co obiecali, choć każdy myślał, że to ściema źle, kto ma największy ból dupy? klapy, goście, którzy konsoli od M$ nigdy nie kupią, bo mają swoje kochane playstation, które po 3 latach wreszcie dostało jakieś gry i to nie od tych kozackich devów SONY....

3 lata jak zwierzęta, dwie gry do ogrania, teraz nabrali powietrza w płuca i latają jak poparzeni  :dafuq:

Opublikowano

@Don

protip: Phantom Dust zapowiadano jako pełnoprawny remake na miarę current genów.

Aż w końcu go skasono, dając na pocieszenie remaster. :pawel:

No ja to wiem. Remake skasowano jakieś 2 lata temu, było to oficjalnie potwierdzone, nikt nikomu nie wmawiał, że dalej robią remake, więc mega zaskoczenie, że remaster to remaster i wygląda jak remaster. Nikt się tego nie spodziewał.

No i powiedzmy sobie szczerze - już widzę jakby ich interesował remake karcianki połączonej z TPS'em, jestem może jedną z 3 osób co na tym forum gra na konsolach w karcianki. Co zabawne, to w sieci jest materiał wideo z tego remake'u, który wcale nie wyglądał lepiej od tego remastera.

Opublikowano

nie żebym jakoś z optymizmem patrzył na przyszłość pięknego cykającego białego pudełka pod moim telewizorem, ale asax zrzucił bomby prawdy

scorpio was zaje,bie

Opublikowano

@Don

raczej chodzi o podsycanie tego faktu, a nie sam wygląd ostatecznej wersji wskrzeszanego ip. no wiesz taka zabawa w zamaskowane cw poza cw, trochę w stylu statusów n.t. horizona :dunno:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

No ja doskonale wiem o co chodzi. Ale to podobno zabronione, więc rozumiem, że kwękała Figaro co wypłakała zdjęcie bana, sama pcha łeb pod topór za CW poza CW ;)

Opublikowano

Oczywiście, bo odwrotnie tak nie jest xD Dla Mazzeo każda konfa Sony to beka, nieważne czy zapowiedzą TLG, FF7R czy Shenmue. Dziwnym trafem konfami MSu jakoś się zawsze jarał :reggie: 

Oczywiście że dla użytkowników danej konsoli fajniejsza będzie ich konfa, a drugiej barykady skwitują "xD".

Z Phantom Dust jest beka, bo zapowiadali mega remake w 2014, a skonczylo się jarangiem że będzie dokładnie to samo z dropem do 26 fpsów. O to jest beka.

Opublikowano

konsekwentnie banując za podobne akcje, byłoby tu szczuplej o 40-60% po obu stronach :v

Opublikowano

Beka Figaro będzie jak znowu bana dostaniesz i kolejny raz po prośbie do adminów będziesz latał, bo forumek to sens Twojego życia.

Opublikowano

A czy ja latałem po forumku? :ragus: To Rayos dobrowolnie się zgłosił.

A ja nigdzie nie robię CW poza CW..

Opublikowano

nie wiem o co niektorym chodzi - wydaja gry zle, nie wydaja jeszcze gorzej - wszyscy pakuja swoje Xboxy do pudelek, a tutaj jeszcze Phantom Dust, Voodo Vince, Sea of Thieves - no moglbym dobre gierki wymieniac bez konca! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.