Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ktore to juz E3 bez Figara? 2, 3? xD

Piekna tradycja

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Skręcam rower jak skończę to wyczyszczę temat, zobaczę kogo jeszcze tam u(pipi)ć na targi i otworzę :lapka:

Opublikowano

czyli ja też jeszcze mogę dostać, to będą nerwowe godziny :obama:

ale Rayos czy YETI też mogą zgarnąć, więc może być też całkiem radośnie :usmiech:

emocje niczym podczas ostatniej fali banów od Nintendo

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Kyo, jestes zbyt okrutny.

wielbię Cię  :wub:

Opublikowano

giphy.gif

proszę zachowywać się naturalnie

tenor.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano

Autyzm u użytkownika bluber sięgnął maksimum. Takie jednostki, to już tylko nadają się do jakiegoś wesołego miasteczka. Rzut pomidorem czy innym kalafiorem w ludzkie strzępy. Typ śmieje się, że PS4 dostaje Crasha czy Wipeouta, gdzie w tym samym czasie xbox jedyne na co może liczyć, to kolejne strony szydzenia i obrzucania guwnem w CW, jak i przez samego spencera w swoje wierne kurtyzany.

yeti odpowiesz mi w koncu jak tam będzie grane w battlefronta? kupujesz skorpiona czy jak zwierze w 900p?

To nie wiesz, że teraz 900p jest spoko i liczą się gry?

Opublikowano

ale Rayos czy YETI też mogą zgarnąć, więc może być też całkiem radośnie :usmiech:

przecież ja nic nie robiłem :ragus: 

Opublikowano

Kyo leci po robiących syf poza CW

Edytowane przez ragus

Opublikowano

czyli ja też jeszcze mogę dostać, to będą nerwowe godziny :obama:

Dokrecenie bocznych kolek chyba trwa krocej.

Opublikowano

:obama:

TO BĘDA NAPIĘTE I DRAMATYCZNE GODZINY 

AZ Z NERWOW ZLE GIFA WKLEILEM, sprawa jest powazna

giphy.gif

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

przecież ja nic nie robiłem :ragus:

a bo to za niewinność na tym forum się nie dostaje warnów :square:

:dog:

chłopie obrażałeś najświętszą panienke ALOY  więc i tak masz szczęście że nie jesz przez słomkę do końca życia

Opublikowano

Moze nalezy pozwolic na CW poza CW, ale takie posty powinny byc wrzucone w spoiler? :ragus:

Opublikowano

Autyzm u użytkownika bluber sięgnął maksimum. Takie jednostki, to już tylko nadają się do jakiegoś wesołego miasteczka. Rzut pomidorem czy innym kalafiorem w ludzkie strzępy. Typ śmieje się, że PS4 dostaje Crasha czy Wipeouta, gdzie w tym samym czasie xbox jedyne na co może liczyć, to kolejne strony szydzenia i obrzucania guwnem w CW, jak i przez samego spencera w swoje wierne kurtyzany.

yeti odpowiesz mi w koncu jak tam będzie grane w battlefronta? kupujesz skorpiona czy jak zwierze w 900p?

Skorpiona, a po co? Będą na to jakieś gry? Gdybym chciał grac w battlefronta w 4k, to bym już to zrobił przy pierwszej części.

Opublikowano

yeti nawet na pro nie gra a co dopiero na najpotężniejszej konsoli na świecie, bestii SCORPION, 50% więcej pikseli niż na prostaku   :)

btw. ciekawe czy w tym roku jakaś gra wyjdzie na plejbeke4 czy niebieskie robale zostały już tylko z gt5 HD do wiosny 2018 xDDDD

edit: zapomniałem map pack do CODa miesiąc wcześniej i ekskluzywna zbroja w Destiny 2

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

btw. ciekawe czy w tym roku jakaś gra wyjdzie na x-śmiecia

Wydaje mi się, że możecie liczyć na to dlc do recore.

ALE ZA MOMENCIK BĘDZIE NAPIERDALANE W ZONE :obama:

A robaki co tam? Forum i oczekiwanie na kolejną aktualizacje dasha?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czyja zone bedziesz nalerdalal?

Opublikowano

Skręcam rower jak skończę to wyczyszczę temat, zobaczę kogo jeszcze tam u(pipi)ć na targi i otworzę :lapka:

myślę, że skoro yeti zaczął prowokacje to taki urlopik w sam raz się nada :cool::lapka:

Opublikowano

niezła bieda na plejbece4 żeby jarać się portem z vity, z VITY :)   No cóż byle do kolejnej wiosny niebieskie robaczki.

Opublikowano

Blokada na 2 tygodnie :lapka:

Opublikowano

The Boss

Phil-Spencer-760x400.png

The pajac

PSX201_troll_zpsss6wxtbk.png

Opublikowano

The pajac zapowiada crasha na koszulce i crash wychodzi, a the boss zapowiada battletoads czy conkera i co wychodzi? XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.