Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

beka jest nie z tych korpo ale z ameb które leca na hasla 4k, hdr czy tflop jak cmy do ogniska

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ale jak oni chca w ogole te 4k osiagnac na tak budzetowym sprzecie ? Skalowanie i 20 fpsow ? 

Opublikowano

MS ma teraz takie pole manewru że może spokojnie przez miesiące obserwować jak rynek przyjmnie PS4 Pro i a potem dokur.wić sprzętem który zmiecie z powierzchni ziemi tego podwójnego tostera i zapewne cenowo będzie tylko minimalnie droższy od PS4 Pro. Będą mo

w tandemie z taniutkim Xbox One S (stawiam na 199$ albo 249$ z grą) to będzie pogrom niebieskich.

Jakie miesiace , co ty (pipi), jak chca wydac konsole w Listopadzie 2017 to projekt musi byc juz praktycznie skonczony

Już nie raz się przekonaliśmy że wiele może się zmienić jeszcze parę miesięcy przed faktyczną premierą.

btw.

rlY0dDJ.png

T2htWmG.png

zapomnijcie o PS4 Pro i grach w 60fps xD

wychodzi więc na to że to sprzęt który nie ma sensu kupować ani dla HDR (bo stare PS4 go również dostaną), ani dla wyższego framerate'u (bo go nie będzie) ani 4k (bo konsola jest za słaba by to ogarnąć), ani dla Ultra Blu Raya (bo go konsola nie ma). Nie ma co, Sony mistrzowsko to zagrało. Ale barany i tak polecą na ten sprzęt.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jedyne dobre info to cena i moze Skorpio wcale nie bedzie duzo kosztowalo na koniec przyszlego roku.

Opublikowano

Ale zmiana 4GB pamieci na 8GB pamieci była z technicznego punktu widzenia ,zadna

Poprostu Samsung wyprodukowałe kosci 512 MB rozniace sie tylko gestoscia (rozmiar podlaczenia etc byly takie same) wiec to nie jest to samo co np wymiana procesora

Listopad start wiec najpozniej koniec Wrzesnia Dystrybucja 
Czyli produkcja gdzies Czerwiec - Wrzesien

Opublikowano

Na konfie powiedzieli, ze osoby ze zwyklym telewizorem HD tez skorzystaja z wyzszej mocy PS4 Pro, a deweloperzy "szukaja rozwiazan", wiec nadal jest szansa na opcje 1080p/60.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jak japońscy mistrzowie kodu wykorzystaja moc PlayStation pro :pawel:

Opublikowano

Gdzie mój rdr  :beksa:

Opublikowano

Grałem całą konferencje w Star Ocean . Kto by pomyślał że ja lepiej spędziłem czas niż wy. xD  Dobra mam samsunga z hdr i 4k. Cóż poczekam do scorpio :D albo kupie se smoka. PS4 tak jak mówiłem zostawiam sobie dla tych paru exów. Wątpie aby dodali hdr w personie czy yakuzie. Na przykładzie star ocean czy bety nioh widać że japońscy developerzy nadal tkwią technicznie na ps3 :]

Opublikowano

nie wstyd ci ogrywac star oceana, ktory skonczyl sie na dwojce i kazda nastepna odslona jest coraz gorsza?

Opublikowano

nie rozumiem miał być Agent, RDR2, Bully 2, Manhunt 3, oraz crossover GTA VIce City z Hotline Miami 1&2 na wyłączność ps4.

a nie R* woli inwestować w mikro transakcje dla multiplayerowych karakanów :rotfl:

Opublikowano

310W poboru xD

Przecież już ps4 (120W w czasie stresu) ma problemy z odprowadzeniem ciepła. Coś czuję, że te konsolki zbytnio żywotne nie będą.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

310W poboru xD

Przecież już ps4 ma problemy z odprowadzeniem ciepła. Coś czuję, że te konsolki zbytnio żywotne nie będą.

310W poboru xD

Przecież już ps4 ma problemy z odprowadzeniem ciepła. Coś czuję, że te konsolki zbytnio żywotne nie będą.

Akurat pozdychaja w okolich premiery PS5, czyli pewnie gdzieś na gwiazdkę 2018 xD
Opublikowano

Grałem całą konferencje w Star Ocean .

dobre gry sie skonczyly?
Opublikowano

Serio przecież to pudło będzie pobierać ponad 2 razy więcej prądu niż aktualne sztuki. W jakim procesie technologicznym oni to wykonali :yao: ? Jak dowala znów 3 stópki i chiński wiatrak + jakaś gowniana paste i oszczędza na termopadach to będzie tym można ogrzewać pokój w zimę zupełnie jak za czasow pierwszego x360.

Opublikowano

A ty myslisz ,ze wieksza obudowa to jest dlaczego? Zeby wprowadzic lepsze odprowadzanie ciepła. To jest podkrecona PS4 nic wiecej

Opublikowano

No jak jest wykonana z tego samego super, uber jakościowego plastiku co ps4 i z tych samych komponentów mających zapewnić normalne temperatury, to faktycznie kolego jestem spokojny.

Jet-engine.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

310W poboru xD

Przecież już ps4 (120W w czasie stresu) ma problemy z odprowadzeniem ciepła. Coś czuję, że te konsolki zbytnio żywotne nie będą.

310 to cała moc zasilacza. Zwykle PS4 ma 240Watowy zasilacz a pobiera 120-140 W.

Opublikowano

310W poboru xD

2 razy wiecej niz 60calowa plazma xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

310W poboru xD

310 to cała moc zasilacza. Zwykle PS4 ma 240Watowy zasilacz a pobiera 120-140 W.
Jeśli tak będzie to zwracam honor.
Opublikowano

Cała nadzieja w TGS

sonyboty całe życie że jutro będzie lepiej, że jest NADZIEJA xDDDD

PS4 PRO miało być 1080p/60fps i ultra detale w każdej grze a dostaliśmy skaler do 4K i lepsze doznania w VR podczas grania w Tetrisa no i sama konsola wygląda jak funstation z bazaru.

yeti znowu zniknie na miesiąc i będzie pisał że trzymał ścianę z gliny bo się waliła, shen już odwraca kota ogonem, sprzedał szrtoa4 dla pro a teraz już pisze że w sumie konsola była głośna, no tak nie ma to jak 3x kupić to samo bo wyje jak odkurzacz. Jeszcze fanek coś pisał na forum 2tyg. temu że prezentacja nas zaskoczy i rozwali bo gadał z kumplem który robi grę na ''PRO''  chyba maciomaniak XDDDDDDD

aha jeszcze info że 4K tylko w dystrybucji cyfrowej bo nie ma BR UHD  :xboss:

Opublikowano

Jak ta pseudokonsola się będzie zwać? PS4Sro? Chyba jakoś tak...

Pod koniec tego żenującego...nie wiem jak to nazwać... kabaretowego widowiska rzygałem żółcią i krwią z beki, bo normalnej treści żołądkowej już nie miałem, bo tę "wywiał" mi z trzewi wczorajszy post jakiegoś niebieskiego przegrywa na temat nowej oferty PSPlus :yao:

Czego to niebieskie przeputańce się dzisiaj spodziewały?Wymieniam:  Agenta, RDR2, Wajs Siti 2, RDR2, wszystko najlepiej jako exy...

ka49kk.gif

Nawet YETI już wie co Scorpion zrobi z tej Sro-żenady :yao:

Mazzeo zaprezentował teaser trailer swojej nowej produkcji, tylko błagam i na kolanach proszę, niech ona będzie na niższym niż zwykle poziomie, bo że z beki można najzwyczajniej w świecie umrzeć udowodnił już Monty Python :pawel:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Oglądałem konferencje do połowy bo net mi wy(pipi)ało, ale widze dużo nie straciłem. Jak mogli tak sami sie zaorać, żadna z tych gier co pokazali nie stała nawet blisko 30fps. Mogli powiedzieć "Wysłuchaliśmy graczy i wychodzimy im na przeciw - glorious 1080p/60 fps i wyższe detale" i wygrali by życie, a tu (pipi) 4K wszędzie...

Na Scorpio można uwierzyć, że gry beda działały w 4K i stabilnych 30 klatkach, ale tutaj przy 40% słabszej konsoli to GG.

Nie widze żadnego powodu aby kupić Pro, wyjdzie jeszcze tak że gry beda działały gorzej niż na zwykłej PS4. No chyba, że wszystkiego nie wiemy co do Pro i 1080p ale chyba nie ma co sie łudzić. ZAWÓD FCH.UJ ide spać

Opublikowano

po choy mi ps4 neo jak zwykła pociąga takie sztosy z oprawą której partacze 1st party MS nie dostarczą nawet na Scorpio :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.