Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

yeti ty jesteś jednak pierdalnięty niemądry żeby mieć bekę z takich rzeczy

e: przecież nie będę warna za takich osobników ryzykował, trzeba się szanować

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ten cały Bełchatów to niby w czym jest tym "liderem" ?

Opublikowano

nie bez powodu yeti jest bezbekiem roku 2016 :reggie:

a właśnie, dzięki że mi przypomniałeś. muszę laurki później porozdawać :lapka:

Ms to jednak wie czego gracze chca:

Wheelchairs are to be added to Xbox avatars, Microsoft has confirmed.

Images of the wheelchairs were tweeted by Xbox's director of program management Mike Ybarra yesterday following a call from players to launch a petition asking for their inclusion.

As well as showing the first look at wheelchairs, the images also appear to feature more detailed avatars, suggesting an upgrade to the existing system could be on the way, too.

:dynia:

1717544815.jpg

1444150383.jpg

:rotfl:

W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś. :pawel:

mogę ci swoją wkleić, od 14 lat jeżdżę.

i co teraz bejbe? :reggie:

Opublikowano

Ms to jednak wie czego gracze chca:

Wheelchairs are to be added to Xbox avatars, Microsoft has confirmed.

Images of the wheelchairs were tweeted by Xbox's director of program management Mike Ybarra yesterday following a call from players to launch a petition asking for their inclusion.

As well as showing the first look at wheelchairs, the images also appear to feature more detailed avatars, suggesting an upgrade to the existing system could be on the way, too.

:dynia:

1717544815.jpg

1444150383.jpg

:rotfl:

W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś. :pawel:

Yeti, ty atencyjny bezbeku, całe community Sony tobą gardzi (tobą przez małe t od zawsze na zawsze)

Oby ci Farmeros kulasy poprzekręcał, klapowski renegacie. 

Opublikowano

Nowy poziom żenady. Yeti chyba myśli, że niepełnosprawni nie grają w gierki. Pewnie w ogóle nic nie robią. Może nawet nie istnieją.

PS. Ale wystarczy zajrzeć na ppe żeby się zorientować, że Yeti nie jest osamotniony w swojej głupocie :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ja pier.dole a ja z tym osobnikiem grałem w gry przez internet ale siara

Opublikowano

No trochę debil :/

Opublikowano

Niektórzy to zamiast siedzieć na forum i napierdalać F5 powinni napierdalać się młotkiem po łbie.

Opublikowano

Czego wymagać od typa, dla którego szczytem dyskusji jest wstawienie filmiku do każdego tematu xD. Czyżby od koksu?

Opublikowano

Wierze, że tylko udajecie takich głupiutkich, bo w moim poprzednim poście nie śmieje się z osób niepełnosprawnych, tylko z tych avatarów, które jak wspomniałem, idealnie symbolizują obecny stan marki xbox. Poza tym, hipokryzja level ekspert, sami nabijają się z czyjeś śmierci czy nieszczęścia (takich sytuacji na forum było multum), ale tu dupa im pękła, bo avatar na wózku. Ale czego wymagam od typów siedzących na forum 24/7, wyjdzcie na dwór, dotleńcie trochę te szare komórki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Widzę, że zostałem uznany za bajkopisarza więc się wytłumaczę bo taka łatka mnie trochę jednak boli. Dam to w spoiler bo nie każdy chce to czytać i właściwie sam czuje zażenowanie jak to piszę.

Porównywanie jackpotów ze skinami do normalnej ruletki i pisanie że wygranie 1000 euro w skinach przy dobrym dniu to dużo kasy pokazuje tylko, że troche mało pojęcia macie o tym co się dzieje w tym rakowym środowisku i jakimi kwotami się operuje. 1000 euro w tej chwili to czasem 2 dobre noże albo 1 dragon srol (xD).

Otóż jackpotów nie gra się samemu i nie działają one dokładnie tak jak standardowa ruletka o której pisał Observer. Zazwyczaj jest kilka znajomych osób wchodzących do pota z topowymi depozytami (im większy depozyt tym większa szansa na wygraną). Wygrany zwraca skiny kolegów i zgarnia skiny reszty, później ekipa czeka na kolejnego dobrego pota (takiego w którym nie padnie "ofiarą" innej grupy bogatszych) i znów wchodzi podobnymi stawkami. Jakie są pule? Kiedyś jak jeszcze wchodzili do nas na TSa ludzie którzy się bawili na CSGOShuffle to sumy wieczorami przy dobrym pocie osiągały jakie 3 tys. $, czasem ktoś grubo wszedł i wyszło 5. Obecnie z tego co widzę 1168 value jest w tej chwili nawet wiec podejrzewam że o dobrej porze wyjdzie więcej. Najwyższą jednorazową wygraną w tej chwili jest chyba coś koło 100 tys $ z tego co mówi youtube.

Btw, nawiązując do tego bulwersu ze strony między innymi Observera: czy ja gdzieś napisałem, że to jest pewny zarobek? Jasne że nie, ale szansa na wygraną jest bardzo duża porównując to do ruletki.

Oczywiście nie zarabia się na samych potach. Jest jeszcze między innymi CSGO Lounge na którym dochodzi do manipulowania kursami przez "większych" graczy, wysyłanie plot na reddicie CSGO betting, że np Olof ma s raczkę/jest chory/dziewczyna go rzuciła (serio tak jest) żeby ktoś postawił więcej przeciwko w Fnatic licząc na niedyspozycje gracza itp. Zdarzały się wielokrotnie mecze kupione za skiny (pewnie drugie tyle których nie udowodniono) oraz używano ataków DDos żeby konkretna drużyna przegrała.

Osoby które bawią się w skiny zarabiają też na wymianie i handlu. Te droższe itemy da się kupić taniej po czym sprzedać/wymienić na klucze z zyskiem 10-15 euro jeśli dobrze trafimy. Następnie za uzyskaną kwotę szukają odpowiednio drogiego skina zaniżając jego wartość w rozmowie ze sprzedającym negocjując tym samym odpowiadającą im cenę. Flipując skiny i klucze w ten sposób goście sobie nieźle dorabiają wykorzystując naiwność i niepewność gimbusów. Nie muszę chyba mówić, że często tanie skiny pochodzą ze scamu lub kradzieży kont przy czym cwaniaczki jako magazynu takich skinów używają CSGO Lounge. Spowodowane jest to tym, że wrzucając np. jakiegoś glocka na Lounge'a i wyciągając go znów na konto nie otrzymamy tej samej broni. Tzn będzie to glock, ten sam skin ale o innym ID od kogoś innego kto akurat przegrał lub też zdepozytował takiego samego glocka. W ten sposób też najwięksi krętacze unikają wykrycia. Jeśli ktoś ma inventory CSa o wartości 200 tys. dolarów to od razu zwraca uwagę, jest w rankingach najdroższego inventory itd. itp. Trzymając to na stronce do obstawiania taki delikwent się chowa przed Valve, Grubas nie ma jak mu zajrzeć do wirtualnego portfela.

Także ten cały system skinów w takiej postaci to wylęgarnia raka i patologii, raj dla cwaniaczków i złodziei. Mówiąc że w dobry dzień da się urwać 1000 euro ryzykując znacznie mniej niż na zwykłej ruletce w kasynie nie kłamię. Trzeba mieć tylko odpowiednią kwotę na start, kolegów i trochę szczęścia. Podkreślam jeszcze raz jednak - nie twierdze, że to pewny sposób. Żaden gambling i oszustwa nie dają pewności. "Gościliśmy" na swoim teamspeaku takie osoby więc temat trochę znam, obecnie mają bana, obrzydzili mi i ludziom z którymi grałem już nawet nie same skiny a po prostu CSa.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

oj pokryty żółtym śniegiem, nie odwracaj kota ogonem.

yano nie lubi konkurencji :teehee:

Opublikowano

UberAdi napisał jak jest, ale dodam jeszcze że przy graniu w parę osób na jackpocie, jak wbija się drogimi skinami w kilka osób, to nawet w przypadku wygranej prowizja takiej stronki może ci wziąć skina którego kolega wygrał, więc nie zawsze jest to do końca opłacalne. No i częstą wygrywają najniższe procenty, raz byłem świadkiem jak typy przebijały się nawzajem skinami po 100 ojro, potem w grę weszły noże, a wygrał typ który postawił AWP Elitarną za jakieś 6 euro, z chyba 2 procentami szans na wygraną :pawel:

Moim zdaniem gruby tymi skinami tchnął w tę grę trochę życia, ale i community jest jakie jest. Nie żeby za 1.6 było lepsze, też było sporo prymitywów i gimbusów, ale teraz dochodzi do czegoś gorszego, czyli oszustw, krętactwa, właśnie hazardu. Ciekawe czy Gabe podejmie jakieś kroki żeby chociażby zablokować wynoszenie takich skinów na te stronki (co może być trudne, bo przenosi się je za pomocą właśnie steama - wysyłasz ten przedmiot userowi steam w formie bota przez zwykłą ofertę wymiany), czy będzie miał wy'(pipi)ane.

Opublikowano

Wierze, że tylko udajecie takich głupiutkich, bo w moim poprzednim poście nie śmieje się z osób niepełnosprawnych, tylko z tych avatarów, które jak wspomniałem, idealnie symbolizują obecny stan marki xbox. Poza tym, hipokryzja level ekspert, sami nabijają się z czyjeś śmierci czy nieszczęścia (takich sytuacji na forum było multum), ale tu dupa im pękła, bo avatar na wózku. Ale czego wymagam od typów siedzących na forum 24/7, wyjdzcie na dwór, dotleńcie trochę te szare komórki.

śmiejesz się z avatarów, o które prosili sami niepełnosprawni, więc możesz sobie odkręcać dalej swojego posta a i tak

No trochę debil :/

i to nawet nie trochę.

trzeba było samemu użyć skilla w paincie i dokleić moją mordę do avatara na wózku inwalidzkim, o jezu jaka byłaby beczunia hihi xD

Opublikowano

@pyerdolenie o kolorowych dildosach do cs'a

ale kur wa kogo to obchodzi? 

Opublikowano

oj tam ja tam przyznam ze trochę smiechlem xd

Opublikowano

yeti to już ma przeżarty mózg przez niebieski plankton, jednak poświęcenie życia za plejsztejszon i siedzenie na forach/portalach cały dzień w obronie korpo robi swoje.

RDR na XO, czyli kolejny ex w tym roku na tej generacji ze średnią powyżej 90%  :obama:

Opublikowano

yeti to już ma przeżarty mózg przez niebieski plankton, jednak poświęcenie życia za plejsztejszon i siedzenie na forach/portalach cały dzień w obronie korpo robi swoje.

RDR na XO, czyli kolejny ex w tym roku na tej generacji ze średnią powyżej 90%   :obama:

giphy.gif

Opublikowano

wow - kolejna gra ze wstecznej kompatybilnosci !

Wszyscy chca - nikt nie gra! 

:teehee:

Opublikowano

Na bezrybiu i rak ryba :yao:

A porównanie Mazzeo jest równie głupi co śmieszne... w sumie nie, jest tylko głupie.

Opublikowano

na twoim miejscu nie wypowiadałbym się na temat cudzych kręgosłupów po wiadomym zakładzie

Opublikowano

1717544815.jpg

pogarda z Yetiego, ale te żałosne chorągiewki z logiem ms na wózkach avatarów, to jest niesmaczny troll z inwalidów sam w sobie 

e: kurrwa co oni se tam myśleli xd

Edytowane przez nobody

Opublikowano

a co mieli dać, lisi ogon albo flagę konfederatów? :D

Opublikowano

nie wiem, może nic? kółka były już wystarczająco gustowne 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.