Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

czlowiek mysli ale xboty beda orać w cw, w koncu girsy forza itp

a tu zonk bo sa wspierani przez jakiegos dauna z gameonly ktory im psuje caly atak, a oni mu klaszcza xdd

Tajna misja o kryptonimie "człowiek ziarno", o której wiedzieli tylko najwyżej postawieni klapersi. Jak widać zadziałała, boty łykaja, jakby to były płyny spencera.

:kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

giphy.gif

giphy.gif

Ziarno, ziarno wszędzie  :Coolface:

Opublikowano

Pewnie rodzice kazali mu za mlodu ogladac co niedziele program Ziarno na tvp

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kitusznman w skrócie

hula.gif

Opublikowano

Nie wiem czemu wszyscy uwzieli się na vr, w końcu coś nowego

Opublikowano

Ale co w tym rakowego, po prostu nowa technologia, zabawka dla entuzjastów

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Raczej śmiejemy się z frajerów teraz to kupujących. Tak samo jak śmiałem się z ludzi zachwalajacych move czy kinecta. Albo podniecajacych się 3d. Sony goli obecnie ludzi z kasy i to w bardzo brzydki sposób. Ciekawe ilu januszy odkryje dzisiaj że w zestawie nie ma kamerki i trzeba dokupić aby w ogóle się bawić. Jak ceny move podskoczyly po zmianie kartonu z ps3 na ps4/vr:D. Gry na to to straszne popierdółki na 15 min. Nie ma nic na premierę co by usprawiedliwiało zakup.

Jeżeli uważasz że vr to nie rak ok twoja sprawa. Ja wolałbym jeden dobry ex od sony na jesieni niż vr z masą gówna. Powtarza się sytuacja z move. Za rok NIKT na to gier robić już nie będzie a vr będziesz mógł kupić za grosze. Historia lubi się powtarzać ale klapy niestety nie umieją z niej wyciągać wniosków. Ja te 2 tysie wolałbym wydać na smoka, skorpiona, prosiaka czy bilety do japonii. A to tylko szczyt listy ciekawszych rzeczy ;)

Opublikowano

ja dziś MOŻĘ będe miał okazje założyć vr od sony, będzie moje pierwsze starcie z tego typu bajerami. Wstępnie to lekki hajp, ale czy to warte inwestycji konsola + kamera + vr + gierki no to dla mnie budżet za wysoki. Też myślę że to będzie chwilowa moda do pochwalenia się sąsiadowi, że ma się celebro w domu. Jak będą gry to spoko, ale nie chce mi sie w to wierzyć, jak to było z kinectem czy move, były może ze 3-4 dobre gry i potem to sie kurzyło bo nikt nie grał na tym dłużej niż 15-30 minut bo się męczył xd chciałbym by było inaczej, chętnie bym ograł jakiś tytuł AAA w googlach dopracowany w każdym aspekcie, czy to symulator samochodowy czy gre akcji no ale... jaki duzy dev bedzie robił takie gierki :reggie:

Opublikowano

No na premiere to kupować przy takich gierkach na 1h no to beczunia sroga.

Opublikowano

VR to technologia znana z połowy lat 90tych. Okazała się niewypałem. 

Opublikowano

Ciekawe jak dlugo Sony bedzie placic firma zeby wsadzali VR bajery, FF15 i RE7 oplacone juz

Opublikowano

@Metoda: lepiej się nie da podsumować obecnej generacji w wykonaniu Sony. Nie ma gier ale za to jest ciut podrasowane PS4 i gogle VR do ogrania popierdółek XD

Opublikowano

Ciekawe jak dlugo Sony bedzie placic firma zeby wsadzali VR bajery, FF15 i RE7 oplacone juz

Nie sądzę żeby musieli im cokolwiek płacić, jak pojawia się nowa technologia to na samym początku devi sami się w to pchają bo chcą być pierwsi na wypadek jakby nowy bajer okazał się sukcesem. Ale tak samo szybko to olewają gdy widzą, że rynek na to jest zbyt mały.

Opublikowano

VR wczoraj kupiony, moze jutro przyjdzie, alez bedzie I M M E R S J A.

Opublikowano

RUQGkKR.jpg

IOLbife.jpg

:obama:  a klapy co tam ? dymnako za 1760 i gry na 10 minut xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

VR wczoraj kupiony, moze jutro przyjdzie, alez bedzie I M M E R S J A.

czekam na stream
Opublikowano

RUQGkKR.jpg

IOLbife.jpg

:obama:  a klapy co tam ? dymnako za 1760 i gry na 10 minut xD

Te screeny to z xboxa 360? Tylko Battlefield Jeden kutwa :kaz:

13.10.2016_09-53-54%20(1).png

13.10.2016_09-53-36%20(2).png

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Az z EA Access dzisiaj sciagne zobaczyc czy az tak salbo ten BF1 wyglada!

Opublikowano

Az z EA Access dzisiaj sciagne zobaczyc czy az tak salbo ten BF1 wyglada!

Wygląda bardzo  ładnie. Ale momentami są takie zgrzyty. BTW ten trial z EAA to całkiem sporo grania, warto zassać te 40 GB, nawet jeżeli nie masz w planach kupić B1 na premierę. 

Opublikowano

DICE w przeciwieństwie do randomów z Coalition nie potrafi ujarzmić mocy Cella, tfu przepraszam, mocy chmury

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.