Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Yeti Ty lepiej sprawdź swojego gamercarda a nie się innych czepiasz xD 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

yeti w co TERAZ grasz ? 

no przecież ostatnio odpalał halo killera - killzone shadow fall XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

granie w singla w bf xd no podobno niektorzy przechodza

No recenzenci akurat w tym przypadku bardzo chwalą singla.  :trap:

Opublikowano

Vive niby taki super a co ogladam recke to kazdy woli psvr xd

Opublikowano

Pacz dogs was zayebie fabuła i mechaniką, nie to co mafia z latajacymi łodziami.

Pozdrawia.m

Opublikowano

Gta V też może czuć się zagrożone.

Opublikowano

Pacz dogs was zayebie fabuła i mechaniką, nie to co mafia z latajacymi łodziami.

Pozdrawia.m

jak to mówią, nadzieją matką głupich.

Ofi to jednak jest dobry rodzyn, jarał się mafią 3, a teraz pokłada nadzieje w watch dogs, czy znajdzie się lepszy dowód na to w jak słabym stanie znajduję się psychika klapów?

Opublikowano

Pozdrawia.m

jak to mówią, nadzieją matką głupich.

Ofi to jednak jest dobry rodzyn, jarał się mafią 3, a teraz pokłada nadzieje w watch dogs, czy znajdzie się lepszy dowód na to w jak słabym stanie znajduję się psychika klapów?

Liczyłem że mafia okaże się jednak godnym następca, o hypeie nie było mowy. Obserwowałem z bezpiecznej odległości jak mojej kochanej marce latają lodzie w powietrzu, chmury fruwaja z prędkością 5ciu machow, a gra nudzi się po paru wieczorach robiąc to samo.

Liczę na dogsy z jednego powodu - że wcisną dużo splinter cellowatych akcji, z dużą ilością fajnyh misji pobocznych i różnych ścieżek przejścia jednej lokacji (aka Deus ex/MGS).

Ubi zaoralo swoje najlepsze IP ( Popek i sam Fisher) także :smutna żaba:

Opublikowano

Klapy wiadomo...zbesztane, skopane leżą gdzieś pod płotem z rozerwanymi odbytnicami z powodu braku dobrych gier. To że przywołują takie czerstwe "sztosiwa" w multi jak TLoU z wallhackiem czy U4 z selfi-totemem świadczy o ich totalnej degrengoladzie. Ktoś tu powyżej napisał,że szkoda szczempić ryja, żeby po raz kolejny wykazywać w jak beznadziejnej sytuacji się znaleźli pod koniec roku. Zgadzam się z tym. To już przestaje być nawet humanitarne to ciągłe naigrywanie się z nich. Najwyższa więc pora zmienić obiekt drwin i docinków. Coś ostatnio blachudry cicho siedzą i im się w CW już od dawna nic nie dostało... :negative:  :newell:  :doom:

Opublikowano

Najlepsze multi, to znaczy najlepsze dymanie tylko na xbonie, zmazzeło, dupa nasmarowana?

Gears of War 4 Microtransactions Are Out of Control

http://screenrant.com/gears-of-war-4-microtransactions-controversy/

Z3UEBWy.gif

Żebyście wy, biedaki dostali chociaż jedno multi w połowie tak dobre jak TLoU, a tu nic innego tylko dymanie przez spencera i multi rodem z 2007 roku, hahahah.

takie artykuły tylko utwierdzają mnie w przekonaniu że spora część dziennikarzy growych to debile. Przecież te paczki to są na skiny, emblematy i kolorowe bronie. Do niczego to nie jest potrzebne. Są jeszcze karty do hordy, ale w czym problem? Przecież to tryb kooperacji - jeśli ktokolwiek ma taką kartę to korzysta z tego cała drużyna.

do yetiego nawet sie nie przypi.erdalam bo ten nawet niusa nie przeczytał

Opublikowano

Nawet by nie potrafił bo po angielsku jest  :reggie:

Opublikowano

Fajna recka arhona, taka w miarę obiektywna. Największa zaleta - zamknięty system, dzięki któremu dobrze napisane gry nie będą miały spadków animacji (co prowokuje mdłości - blaszki będą musiały dokupić albo dodatkowego tytana, albo wiadro XD ). Wada? Sony, które czasami ma po prostu pecha lub jest zbyt zachowawcze. Ale wierzę, że jak ludzie zaczną to masowo kupować, to Sony pojedzie z tym koksem i VR stanie się kolejną gałęzią w naszej nieco skostniałej branży. Oby :) Więc jak ktoś ma kasę to niech bierze, a nuż przyczyni się do tego, a za 2-3 generacje VR będzie nas wgniatało w fotel przy God of Warze czy Battlefieldzie ;)

Opublikowano

Nie miałby na to czasu bo gra w takie sztosy jak KZ shadow fall i stawianie totemów w U4 :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mendrek - sam sobie kup tego VR najpierw a nie namawiasz innych.

Opublikowano

Koncze gow jedynke,moge podac oficjalny ranking strzelanek exow z poprzedniej generacji

1.gears of war

2.resistance

3.killzone

4.halo

Opublikowano

Kiedyś kupię, trza tylko kasę odłożyć. Przynajmniej mogę, a tobie Mazzeo pozostaje jedynie wścieklizna xboxa i latanie po tematach VR próbując desperacko ludzi zniechęcać, co jest nawet zabawne i słodkie w twoim wykonaniu ;)

Opublikowano

predzej scorpio doczeka sie swojego VR, ktore kupi mazzeo niz ty uzbierasz na helmofon od sony

Opublikowano

predzej scorpio doczeka sie swojego VR, ktore kupi mazzeo niz ty uzbierasz na helmofon od sony

O ile pamiętam, pisałeś że nie doczekam się PS4 w tej generacji, no ale jak zwykle nieomylny Ficuś pewnie znowu ma rację ;)

Opublikowano

Koncze gow jedynke,moge podac oficjalny ranking strzelanek exow z poprzedniej generacji

1.gears of war

2.resistance

3.killzone

4.halo

No girsy nawet po tylu latach wciaz swietnie sie bronia rozgrywka.

Opublikowano

1.gears of war

2.resistance

3.killzone

4.halo

A co najlepsze to to, że każda kolejna część gearsów na 360 jest lepsza. Trójka to nirvana strzelanek.

Widziałem pisałeś, że kupiłeś tylko gearsy powyżej 90 na mc ale Judgment bym nie odpuszczał.  Ma duże replayability. Co prawda składa się z killroomów ale jatka jest konkretna i przed każdym killrómem można włączyć modyfikator coś jak czaszkę w halo. Nie jest to kampania jak w 1,2,3 ale jednak zrobione przez ludzi od painkillera i bardzo podobne do niego w założeniu. Jako spinoff sprawdza się znakomicie.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

O ile pamiętam, pisałeś że nie doczekam się PS4 w tej generacji, no ale jak zwykle nieomylny Ficuś pewnie znowu ma rację ;)

zle pamietasz, zawsze miale beke ze nie kupujesz ale nigdy nie napisalem, ze nigdy nie kupisz

za to z VR co teraz wydalo sony to jestem wrecz niemal pewny, ze nigdy nie kupisz

Opublikowano

Kto wie, ale nie Ty będziesz o tym decydował. Mam absolutnie wyje*ane na takie marne prowokacje, jak zresztą chyba każdy zdrowy na umyśle, co nie będzie kupował czegokolwiek bo ktoś go wyśmiewa w tym temacie. No może poza botami, którzy faktycznie powinni przestawić się na Sony, bo to już nawet nie wstyd bekowy, ale wstyd po prostu. Ja PS4 kupiłem kiedy nabrałem wystarczająco ochoty i z VR też tak pewnie będzie. Bo to zakup must buy, prędzej czy później. To taki naprawdę świetlisty aspekt tej dość zachowawczej generacji ;)

Opublikowano

o no właśnie mi kampanie Gearsów od Epic też podobały się coraz bardziej z części na część i nie zmieniał tego nawet klimat miasta krylli z jedynki, czy szoker w postaci pierwszej walki z berserkiem

Opublikowano

Kiedyś kupię, trza tylko kasę odłożyć. Przynajmniej mogę, a tobie Mazzeo pozostaje jedynie wścieklizna xboxa i latanie po tematach VR próbując desperacko ludzi zniechęcać, co jest nawet zabawne i słodkie w twoim wykonaniu ;)

desperacko zniechęcam ludzi pisząc generalnie to samo co Square, naczelny niebieski moderator?

po prostu nie wierzę w podnietę z tego tematu, głównie Jaczesa który jeszcze niedawno mówił że Overwatch to najlepszy multiplayer w historii ludzkości, a teraz pewnie nie pamięta hasła do konta na stronie blizzarda.

Opublikowano

Oczywiscie ranking odnosnie singla. W jedynce gow walki z bossami były kiepskie, mam nadzieje ze w kolejnych czesciach bedzie ciekawiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.