Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

nawet E.T. jest lepsze od mgsa 2 

szkoda, że nie zakopali tej części na pustyni :/ 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

z jednej strony sporo plusow za piatka, z drugiej strony GENIALNY tankowiec i fakt, ze skonczylem gierke z 5 razy vs mgs5 ktorego przez ta nude i milion identycznych misji do dzisiaj nie skonczylem

Opublikowano

Kupujac sluchawki nie niszczysz rynku konsol. Kupujac polsrodki jak Prosiak juz tak.

Niech sony sie przejedzie na tym prosiaku dajac jednoczesnie znak ze gracze tego nie chca.

polsrodki ju sej? :obama:

vfLjeEZ.jpg

Opublikowano

mgs1>mgs3=mgs2>mgs4>>>mgs5

Edytowane przez gekon

Opublikowano

ze mgs2 to falszywy mesjasz i przekombinowana gierka wie kazdy szanujacy sie gracz, ale mam dla was inna zagwostke:

mgs2 czy mgs5? co lepsze?

o mój ulubiony temat:

pod względem fabuły dwójka jest najlepsza

pod względem pacingu i prowadzenia narracji, gorszej numerycznej odsłony obok IV zwyczajnie nie ma.

do czasu wyjścia TPP

ha, zaskoczyłem hejterów 2 i 3

Opublikowano

IV najgorszy MGS.

Opublikowano

MGS1(10)>MGS3(10-)>MGS4(9-)>MGS5(8+)>MGS:TS( 8 )>MGS2(8-)>MGS:PW(7)

Moje oceny w nawiasach jakby co.

Natomiast poniżej zła informacja dla zielonej marki. Wklejam z GO swój post.

Mowa niestety o Girsach 4.

Wczoraj doszedłem do aktu drugiego w owej grze i niestety nie dałem rady dłużej grać, ponieważ to co oni zrobili z obrazem w wersji na X1 zasługuje na nie mniejszą z(pipi)e niż tych od U4 angry.gif. Mamy na ekranie niestety prawdziwą paćkę. Jedyne co jest na plus względem U4 to brak ziarna.

To co było z wersji na Pieca Ultra to grafa tak koło 9 a to co jest na X1 to 7. Tam obraz był mega ostry no i tekstury wydawały się lepsze bo tutaj tekstury jak na Girsy są wręcz słabe sad.gif

Kolejne rozczarowanie wizualne po U4 i raczej się już nic nie zmieni bo obrazu nie wymienię na ten z Pieca w konsoli. Pozostaje zakup Pieca albo Skorpio podobnie jak w przypadku niebieskich zakup Pro o ile na mocniejszych konsolach faktycznie się coś zmieni.

Te dwa exy doskonale pokazują, że zarówno PS4 jak i X1 są konsolami przestarzałymi bo na pełne doznania wizualne na nich nie ma co liczyć. W przypadku tych dwóch exów dostało się obrazowi. Gdyby puścić te dwie gry w należytej ostrości prawdopodobnie konsole by się spaliły. 

Po tych incydentach to aż strach będzie zagrać w Quantum Break bo dużo graczy na obraz narzeka a co dopiero będzie jak ja to odpalę wink.gif

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Wczoraj doszedłem do aktu drugiego w owej grze i niestety nie dałem rady dłużej grać, ponieważ to co oni zrobili z obrazem w wersji na X1 zasługuje na nie mniejszą z(pipi)e niż tych od U4 angry.gif. Jedyne co jest na plus względem U4 to brak ziarna.

https://www.youtube.com/watch?v=HZ4rkMW6N_c

Opublikowano

Shieeet. Zieloni wygrali cw. Nie ma ziarna

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

czlowiej ziarno dostarcza xd

Opublikowano

Teraz już człowiek bez ziarna

Opublikowano

Mala prosba, nie kupujcie Pro m'kay? Dzieki :lapka:

Opublikowano

Za pozno, FFXV zdecydowal.

Opublikowano

biore bundla z codem

Opublikowano

ja pier.dole co za rak

Porównanie mocno tendencyjne i lekko z dupencji. Bo co z czym tu porównywać? Bezwzględnie najlepszego, najgrywalniejszego fps-a w Multi na konsolach ever z kolejną iteracją CoD-a? :yao:  Z Halo 5 to przegrywa KAŻDA absolutnie gra, z B1 na czele.Też z du.py porównanie, a co mi tam! Innym wolno to mi nie? :cool:

H5 nigdy przenigdy nie sprzedam, podobnie jak to uczyniłem z Ninja Gaiden Black, którego trzymam na ukwieconym ołtarzyku do dzisiaj ^_^ . Mam nadzieję ba, nawet pewność, że na Skorku w H5 dorzucą paczencję z jeszcze lepszymi teksturami i cos extra :ohboy:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Czujesz jaki z ninja gaiden black bylby sztos jakby byl po polsku?

Opublikowano

Czujesz jaki z ninja gaiden black bylby sztos jakby byl po polsku?

O zaiste tak! Jęki po polsku zarzynanych jak prosiaki Fiendów mogłyby wznieść to skończone arcydzieło na jeszcze wyższy poziom. :banderas:

Opublikowano

kukuryku jak tam nikogoforum? nawroceni na ziarno?

Opublikowano

kukuryku xd dobre

Opublikowano

Jakby go odświeżyli i do(pipi)ali maxa wizualiów :banderas:

Genialny tytuł.

i jeszcze doyebali mega ziarnistość w trybie motionflow :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.