Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nawet nawet, ale pocisków Xbox Polska z indykami itd. w stronę PS Polska nie pobili

Opublikowano

Dobrze, że chociaż zakryli tą maszkarę płótnem. :obama:

Opublikowano

Korpo sami wszczuwaja batalie pomiedzy fanboyami konsol XD

Alez to jest slabe by sie bic ktora konsola jest dla kogo lepsza :P

Opublikowano

@Figuś

Czemu nie wkleiłeś odpowiedzi Xbox Polska? :kaz: 

Opublikowano

nawet dobre, musieli w koncu zwolnic maciomaniaka

Opublikowano

a właśnie gdzie koneser knacka i badacz mocy chmury ?  Dawno go nie widziałem.

Opublikowano

Kochałbym, zwłaszcza, że po zaledwie 5 latach w końcu wyszło i raczej nie zawiodło.

Opublikowano

Hm, w recenzjach czytałem, że 8 albo 9 lat. I też czasem, że 10/10. 22 dolary. Hmm.

Opublikowano

Pajgi było w teczy, jest sztos.

Opublikowano

Ogram prawilnie, chociaż liczę, że za kolejne 5-6 lat pojawi się na VITA/Switchu/3DSie.

Opublikowano

ds-16-670x422.jpg

nowy poziom trudności? jasne, 40 dolarów piękny kawalerze

Opublikowano

ciekawe czy ten nowy poziom trudności będzie łatwiejszy od standardowo dostępnych, coś w stylu kodu na god mode w starych grach, czy może trudniejszy, aby klient kupujący dlc mógł poczuć się bardziej elitarnie? P A T O L O G I A

Opublikowano

Mam nadzieje ze szykujecie juz minusy w zakupach growych na widok (pipi)z dogs?

Opublikowano

juz nie moge sie doczekac bolu doopska ofiego na minusy i jego linii obrony, ze hejtujemy wcale nie taka zla gierke se se se

Opublikowano

minusiki na wd i coda przygotowane :cool::lapka: 

Opublikowano

Minusowanie, bo ktoś kupił grę...

:dynia:

Opublikowano

pozdrawiam z tego miejsca mazeo

Opublikowano

Co innego kupic gre, a co innego kupic raka zlosliwego z przerzutami ktory zeruje na naszej branzy.

Opublikowano

juz nie moge sie doczekac bolu doopska ofiego na minusy i jego linii obrony, ze hejtujemy wcale nie taka zla gierke se se se

Będzie mnie bolało jak ktoś zminusuje mój zakup premierowy wacz dogs 2 (który was zayebie zróżnicowaniem rozgrywki sandboxowej) a gra w minecrafta Dragon builders dla pedauw. A za hantel elite to pluł bym w twarz. Jak można mieć takie wodogłowie i kupować pada w cenie dwóch i pół, który niczym się nie różni od swojego poprzednika? Wpisuje na swoją listę imiona tych przegrywów co się masturbują do tych hantli.

Rakiem był wacz dogs pierwszy co zniszczył marzenia ludzi pokazując trailer tak przerobiony, że wyglądał lepiej niż życie. A wyszło gó*wno rozmazane i pogrzebane nadzieje.

A mafia trzy to chyba już dzisiaj #nikogo poza banzajem, bo słyszałem że pawcio juz opluł swój egzemplarz po 10min grania i oddał do żyda.

Opublikowano

wacz dogs 2 (który was zayebie zróżnicowaniem rozgrywki sandboxowej)

https://youtu.be/wRgH7HvmSiE?t=1s

A mafia trzy to chyba już dzisiaj #nikogo poza banzajem, bo słyszałem że pawcio juz opluł swój egzemplarz po 10min grania i oddał do żyda.

Take Two Interactive, reports earnings Wednesday, confirmed that “Mafia III” is now the fastest-selling title in 2K Games's history — overtaking other franchise juggernauts such as “NBA 2K,” “Borderlands” and “BioShock.” The game sold and shipped more than 4.5 million copies digitally and to retailers in its first week, the company said.

https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2016/11/02/mafia-iii-took-a-risk-by-choosing-a-black-protagonist-but-its-really-paid-off/

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.