Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

przecież to ps4 jest karmione non stop remasterami, rimejkami i portami z vity lol

Ale trzeba za nie płacić wiec to nowe gry, a nie tak jak na xbox one za darmo xD
oo, to moze pomysle nad tym xbonem skoro mozna za darmo ograc gry z x360

Klapy dobre nie ogary, juz tłumacze

Płytę z gears of war wkładam do Xbox one i gram

Płytę z god of war / the last of us / uncharted wkładam do ps4 nie działa, ale za to moge kupić wersje hd xD

Ps4 jest tak go,wniane że Sony portuje na to gierki z psp i m vity :yao:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

przecież to ps4 jest karmione non stop remasterami, rimejkami i portami z vity lol

Ale trzeba za nie płacić wiec to nowe gry, a nie tak jak na xbox one za darmo xD

Płytę z god of war / the last of us / uncharted wkładam do ps4 nie działa, ale za to moge kupić wersje hd xD

to jak za darmo skoro musisz kupic gre na x360
Opublikowano

z cyklu znajdź różnice 

temple-run-ozs.jpg

31280964961_6507238d5f_o.png

Opublikowano

to jak za darmo skoro musisz kupic gre na x360

Lepiej wydać 50zl niż 259 no ale co kto woli, nie mówiąc już o tym jak ktoś ma kolekcje gierek z 360 to na Xbox one odpali je bez dotykowych opłat

Opublikowano

To sprawe za darmo mamy wyjasniona.

Opublikowano

Daddy człowieku, nie poniżaj się jak twoja ukochana marka X720p Box.

Macie najgorsze jakościowo multiplatforny.

Wasza marka opiera się na trzech tytułach.

Musicie nadrabiać, wsteczna, aby konsola nie zdechła bez gier.

No cóż Nadkonsola XO to najlepsza konsola dostępna na rynku:

- lepsze 900/1080p niż 20 fpsów na szrocie4, jedni wolą płynność inni gry w slajdach, miał wyjść prostak i to naprawić a jest jeszcze gorzej, sonybociarnia sobie tłumaczy że devi muszą się sprzętu nauczyć  xDDDD

- najlepsze exy na XO i grasz w nie teraz a nie w 2020 albo na ps5 xDDDD

- szrot4 bez gier opiera się trailerach 2020 i remasterach z vity/androida   :)  na uj sonybociarni gry jak dostaną trailer a tak do pykania fifa/watch dogs i do zrzygania uncharted12/ratchet34

- wsteczna kompatybilność jest za free i działa jak remastery na szrocie4 za $$$, MS taki dobry    :banderas:

btw. PS VR pamiętacie o tym?  :dynia:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nawet jakby Sony miało jednego ex, to zawsze będzie o krok do przodu ponieważ? Ponieważ marka Xbox już nigdy ex nie będzie miało, bo wszytko leci ma super zoptymalizowaną blachę.

Siły eksów nie ma co przeceniać. Wychodzi bowiem takie CoD, na które od lat wszyscy niemal psioczą, po czym okazuje się, że w samych tylko przedpremierowych zamówieniach bije na głowę Bloodborne i inne Killzony razem wzięte.

Poza tym patrząc na statystki gamerankings.com najwyżej oceniane gry na PS4 to:

1. GTA V;

2. The Last of Us Remastered;

3. Journey;

4. flOwer;

5. Uncharted 4;

6. Wiesław Trzeci;

7. MGS V;

8. Diablo III;

9. Serca z kamienia;

10. Shovel Knight;

Praktycznie wszytko dostępne też na XO i PC, do tego reedycje z PS Trzy i Uncharted 4. Faktycznie wisienka, ale skoro z Forzy hehe, haha, że któraś tam cześć wyszła, to i tu przydałoby się sprawiedliwie ocenić.

Co do reszty, chodzi o mentalność ludzi. Taki żołnierz Sony zamiast wydać raptem kilkaset zł na XO i świetnie bawić się z danymi tytułami, to uważa, że lepiej pluć na obóz M$ (XO+PC).

Nagle okazuje się jednak, że te osoby bardzo lubią i cenią sobie grę na komputerze, mało tego, każdy ma master race do 4k+ultra+60k/s, a jak przyjdzie co do czego, czytasz, że tną detale i co tam tylko mogą, by mieć trzydzieści klatek w Motorsport na niskich. :dunno:

Opublikowano

Żal mi posiadaczy xboxa, w ciągu dnia Sony pokazało więcej exów jak MS przez ostatnie 10 lat.

Boże jak zaorane :corvo::lapka:

Opublikowano

kiedy klapy w 2013 jarały się dalej listami gier i krzyczały na forach, to ja w TLOU multiplayer wbijałem kolejne rangi i przechodziłem drugi raz grę na survival + bez wallhacka. Podejrzewam że w 2019 będzie podobnie.

Opublikowano

Co miesiąc duży ex:
Grudzień: The Las Guardian
Styczeń: Gravity Rush 2
Luty: Horizon Zero Dawn

Na xboxie:
Grudzień: Pasjans Pającek dla użytkowników Windows Phone
Styczeń: Tapety z delfinami na WIN10
Luty: Płyta DEMO z gamblera

BOMBY PRAWDY!

Opublikowano

W marcu Nier, o Personie nie mowie bo znowu przesuna

Opublikowano

Paliodor, wiadomo, lecz nie chciałem już pisać xbotom kolejnego tytułu bo oni ogarniają maksymalnie dwa tytuły na rok.   :obama:

Opublikowano

No pewnie tylko kiedy zgromadzimy je wszystkie na półce?

Ja mam na swojej półce 12 albo 14 ex'ów z Xone, ciekawe kiedy Zdunek się tylu dorobi na PS4 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

2xGearsy, 4xForza, 2xHalo i co jeszcze? DR3? Ryse? Quantum 720p Break? State of Decay? ;>

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Te exy xbox XDD

Opublikowano

Może jedyny dobry ex na xszrota czyli sunset?

Opublikowano

2xGearsy, 4xForza, 2xHalo i co jeszcze? DR3? Ryse? Quantum 720p Break? State of Decay? ;>

Między innymi. I co w związku z tym? Zawsze mam bekę z klapów jak to się jarają tymi exami, a później się okazuje, że przez 3 lata kupili 4 albo 5 XD

Opublikowano

Dla mnie takie naprawdę solidne exy na PS4 to Kres Złodzieja, Bloodborne, DriveClub i Ratchet. Order fajny ale tylko na parę godzin. Te gierki które wymieniłem wciągają na długie godziny.

Opublikowano

Ori, ryse i KI mam na stemie, zadne exy

Opublikowano

Hola hola, exy gearsy i forza to już w ogóle nie exy skoro można jest na pc ograć XD

Opublikowano

No pewnie tylko kiedy zgromadzimy je wszystkie na półce?

Ja mam na swojej półce 12 albo 14 ex'ów z Xone, ciekawe kiedy Zdunek się tylu dorobi na PS4 :P

To chyba w nie jeszcze nie grałeś, bo przeglądając twój profil widziałem tylko Halo, Gearsy i Forze.

12 exów na Plejke to ja miałem miesiąc po kupieniu konsoli :dynia:

ZAORANE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.