Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Halo faktycznie jest najlepszym konsolowym fpsem w multi tylko, że to taka wygrana w paraolimpiadzie

Dokładnie. Przecież to przy PC fpsach nawet nie stało.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wszedłem sobie do tematu Last Guardian a tam 

Żal mi ludzi którzy patrzą na Last Guardiana tylko pod kątem technicznym. Jak dla mnie to w doopach się troszkę poprzewracało od tego liczenia klatek i pikseli. Już widzę jak swojego czasu Kolosy na ps2 miały idealną płynność działania.

Patrząc na efekt końcowy DNF a LG to nawet nie ma porównania. Gra jak długo powstaje to nie może być dopracowana w każdym calu.

Taka moda na narzekanie na brak klatek.

12WZ4dHjXBMUms.gif

Klatki animacji są niezmiernie ważne dla klapów tylko kiedy na xboxie jest o 1 mniej. 

Opublikowano

Halo faktycznie jest najlepszym konsolowym fpsem w multi tylko, że to taka wygrana w paraolimpiadzie

Czyli wszyscy konsoli e-sportowcy to paraolimpijczycy ? 

teddy jak Cię lubię tak takie stwierdzenia nie przystoi Twojej osobie. 

Opublikowano

Ale to prawda. :v

Opublikowano

No taka prawda, że jak konsolowiec zaczął grac na PC w Overwatch'a to (pipi)ać pecetowców jak dzieci. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Skoro na padzie gra się trudniej w FPS niż na myszce, to by wychodziło na to, że to na konsoli grają większe hardcore'y. Co z tego, że na PC nie ma autoaim'a skoro dużo łatwiej się celuje. Tak logicznie myśląc.

Opublikowano

Nie wiem, nie interesuje mnie kompletnie konsolowy e-sport. Natomiast grałem w takiego dooma na padzie i na myszce i gra otrzymuje wtedy olbrzymi boost do mechaniki, tak samo wymieniony OW (btw o co chodzi z tym konsolowcem bo nie jestem w temacie). Z Halo sytuacja jest taka, ze to typowo konsolowy fps gdzie czesc mechanik jest wycieta i granie na padzie ma tu wiekszy sens bo poza zwiekszona celnoscia na myszce wiecej sie nie zyskuje.

Opublikowano

Ciekawe ilu narzekaczy na konsolowe fpsy wbiło chociaż 30 skilla w Halo 3. Jak miało się tylko kontakt z Killzone i CODem na playstation to rzeczywiście można uznać, że fpsy na konsole są upośledzone. 

Opublikowano

No taka prawda, że jak konsolowiec zaczął grac na PC w Overwatch'a to (pipi) pecetowców jak dzieci.

Nigdy nie grałem w overwatcha.

Opublikowano

Skoro na padzie gra się trudniej w FPS niż na myszce, to by wychodziło na to, że to na konsoli grają większe hardcore'y. Co z tego, że na PC nie ma autoaim'a skoro dużo łatwiej się celuje. Tak logicznie myśląc.

Największe hardkory to grają na klawiaturze w bijatyki

lol

Opublikowano

zeby jarac sie esportem to serio w zyciu cos musiało pojsc nie tak..

Opublikowano

zeby jarac sie esportem to serio w zyciu cos musiało pojsc nie tak..

Podobnie jak w przypadku darcia mordy bo ellie brzdąknęła na gitarze czy analizowania trailerów od kojimy

Opublikowano

quake, pewnie nie kojarzysz ty obesrany bocie

Opublikowano

Quake 3 Arena i UT, co za czasy jak się każdy na siebie nawzajem rzucał, co kto i która gra lepsza  :obama:

Opublikowano

ostatni dobry fps w jaki grały klapy to Quake 3 i Unreal Tournament grany po lekcjach w kawiarence internetowej. Czas ewidentnie się dla nich zatrzymał, więc zostało tylko karmienie się nostalgią i wspominanie czasów młodości i plucie na najlepszego shootera na konsolach tj. Halo 5 

2z8dvRF.gif

warto zauważyć że na powyższym gifie zabija się przeciwnikiem jednym strzałem w głowe więc forumowi eksperci powinni być zachwyceni

Edytowane przez asax

Opublikowano

Halo najlepszy fps a sonybociarnia co? killzłom najemnik i wojny zbiorników  xD

Opublikowano

Halo najlepszy fps a sonybociarnia co? killzłom najemnik i wojny zbiorników  xD

A coś innego niż strzelanie blasterami do kosmitów w fpp i strzelanie do kosmitów w tpp?

Opublikowano

Nie wiem, nie interesuje mnie kompletnie konsolowy e-sport. Natomiast grałem w takiego dooma na padzie i na myszce i gra otrzymuje wtedy olbrzymi boost do mechaniki, tak samo wymieniony OW (btw o co chodzi z tym konsolowcem bo nie jestem w temacie).

A o to ze pecetowe robaki tak na reddicie zostaly zaorane przez konsolowca ze modzi musieli wylaczyc raporty na jego post bo nie nadazali ze zloszeniami przez buldupersow ktorych wywolywal w tym filmiku:

Opublikowano

Dobra skończcie tą starą jak światu kłótnie myszka vs pad.

Mam bardzo ważne pytanie. Co wpierw ograć ezio collection czy nowy mirrors edge. Tylko poważne odpowiedzi :)

Opublikowano

jesli nie grales w zadnego assassina, to atakuj Ezio, swietna trylogia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.