Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Halo faktycznie jest najlepszym konsolowym fpsem w multi tylko, że to taka wygrana w paraolimpiadzie

Dokładnie. Przecież to przy PC fpsach nawet nie stało.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 764,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wszedłem sobie do tematu Last Guardian a tam 

Żal mi ludzi którzy patrzą na Last Guardiana tylko pod kątem technicznym. Jak dla mnie to w doopach się troszkę poprzewracało od tego liczenia klatek i pikseli. Już widzę jak swojego czasu Kolosy na ps2 miały idealną płynność działania.

Patrząc na efekt końcowy DNF a LG to nawet nie ma porównania. Gra jak długo powstaje to nie może być dopracowana w każdym calu.

Taka moda na narzekanie na brak klatek.

12WZ4dHjXBMUms.gif

Klatki animacji są niezmiernie ważne dla klapów tylko kiedy na xboxie jest o 1 mniej. 

Opublikowano

Halo faktycznie jest najlepszym konsolowym fpsem w multi tylko, że to taka wygrana w paraolimpiadzie

Czyli wszyscy konsoli e-sportowcy to paraolimpijczycy ? 

teddy jak Cię lubię tak takie stwierdzenia nie przystoi Twojej osobie. 

Opublikowano

Ale to prawda. :v

Opublikowano

No taka prawda, że jak konsolowiec zaczął grac na PC w Overwatch'a to (pipi)ać pecetowców jak dzieci. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Skoro na padzie gra się trudniej w FPS niż na myszce, to by wychodziło na to, że to na konsoli grają większe hardcore'y. Co z tego, że na PC nie ma autoaim'a skoro dużo łatwiej się celuje. Tak logicznie myśląc.

Opublikowano

Nie wiem, nie interesuje mnie kompletnie konsolowy e-sport. Natomiast grałem w takiego dooma na padzie i na myszce i gra otrzymuje wtedy olbrzymi boost do mechaniki, tak samo wymieniony OW (btw o co chodzi z tym konsolowcem bo nie jestem w temacie). Z Halo sytuacja jest taka, ze to typowo konsolowy fps gdzie czesc mechanik jest wycieta i granie na padzie ma tu wiekszy sens bo poza zwiekszona celnoscia na myszce wiecej sie nie zyskuje.

Opublikowano

Ciekawe ilu narzekaczy na konsolowe fpsy wbiło chociaż 30 skilla w Halo 3. Jak miało się tylko kontakt z Killzone i CODem na playstation to rzeczywiście można uznać, że fpsy na konsole są upośledzone. 

Opublikowano

No taka prawda, że jak konsolowiec zaczął grac na PC w Overwatch'a to (pipi) pecetowców jak dzieci.

Nigdy nie grałem w overwatcha.

Opublikowano

Skoro na padzie gra się trudniej w FPS niż na myszce, to by wychodziło na to, że to na konsoli grają większe hardcore'y. Co z tego, że na PC nie ma autoaim'a skoro dużo łatwiej się celuje. Tak logicznie myśląc.

Największe hardkory to grają na klawiaturze w bijatyki

lol

Opublikowano

zeby jarac sie esportem to serio w zyciu cos musiało pojsc nie tak..

Opublikowano

zeby jarac sie esportem to serio w zyciu cos musiało pojsc nie tak..

Podobnie jak w przypadku darcia mordy bo ellie brzdąknęła na gitarze czy analizowania trailerów od kojimy

Opublikowano

quake, pewnie nie kojarzysz ty obesrany bocie

Opublikowano

Quake 3 Arena i UT, co za czasy jak się każdy na siebie nawzajem rzucał, co kto i która gra lepsza  :obama:

Opublikowano

ostatni dobry fps w jaki grały klapy to Quake 3 i Unreal Tournament grany po lekcjach w kawiarence internetowej. Czas ewidentnie się dla nich zatrzymał, więc zostało tylko karmienie się nostalgią i wspominanie czasów młodości i plucie na najlepszego shootera na konsolach tj. Halo 5 

2z8dvRF.gif

warto zauważyć że na powyższym gifie zabija się przeciwnikiem jednym strzałem w głowe więc forumowi eksperci powinni być zachwyceni

Edytowane przez asax

Opublikowano

Halo najlepszy fps a sonybociarnia co? killzłom najemnik i wojny zbiorników  xD

Opublikowano

Halo najlepszy fps a sonybociarnia co? killzłom najemnik i wojny zbiorników  xD

A coś innego niż strzelanie blasterami do kosmitów w fpp i strzelanie do kosmitów w tpp?

Opublikowano

Nie wiem, nie interesuje mnie kompletnie konsolowy e-sport. Natomiast grałem w takiego dooma na padzie i na myszce i gra otrzymuje wtedy olbrzymi boost do mechaniki, tak samo wymieniony OW (btw o co chodzi z tym konsolowcem bo nie jestem w temacie).

A o to ze pecetowe robaki tak na reddicie zostaly zaorane przez konsolowca ze modzi musieli wylaczyc raporty na jego post bo nie nadazali ze zloszeniami przez buldupersow ktorych wywolywal w tym filmiku:

Opublikowano

Dobra skończcie tą starą jak światu kłótnie myszka vs pad.

Mam bardzo ważne pytanie. Co wpierw ograć ezio collection czy nowy mirrors edge. Tylko poważne odpowiedzi :)

Opublikowano

jesli nie grales w zadnego assassina, to atakuj Ezio, swietna trylogia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.