Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

nigdy nie zaczną nas szanować, jeżeli sami nie nauczymy się siebie szanować

nigdy nie zaczną nas szanować jak dajecie się ruchać w dupe i się z tego cieszycie 

jak grać aby się nie wydymać? TLG na youtube brać z czy bez komentarza? 

Oczywiście bez komentarza. Lepiej słychać oddech Kaza za plecami. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kto nie zaliczył nigdy Ninja Gaiden Black, Bloodborne czy dowolnego Soulsa nie powinien się nazwać graczem.

Moldar wybacz, ale jakiś test jako gracz trzeba przejść.

Mojej osobie np. czasami zdarza się grać w gry których magii nie czuje, no ale inni chwalą więc spróbować chociaż wypada.

yebany krytyk growy kukuryku co nawet (pipi)a nie znal ani jednej gierki z tego miesiaca z ps plus bedzie pieprzyc co zaliczyc by byc graczem xddd

Opublikowano

1uchmYz.gif

Opublikowano

Przez najbliższe cztery miesiące sytuację mogę podsumować tak.

1483618537910.png

1483623343118.jpg

1483629822225.jpg

ja j,ebie wychodzą trzy gierki na playstation raz na trzy lata i święto w krainie klapów, muszą wszystkim i każdemu dookoła oznajmić jak to mają niesamowicie :rotfl:

no nic, bawcie się dobrze się dobrze, obyście te gierki ograli chociaż, żeby nie było jak z TLOU, że cała zielona brać ograła ten piękny tytuł od razu, a Mendrki czy inne YETI rok po premierze i szybciutko do żyda xd

postarajcie się też całkowicie mi nie obrzydzić tej konsoli do marca, ok?

Opublikowano

może nie crap, ale to jednak 3 raz to samo i seria zaczyna zjadać swój własny ogon

Opublikowano

Kto nie zaliczył nigdy Ninja Gaiden Black, Bloodborne czy dowolnego Soulsa nie powinien się nazwać graczem.

Moldar wybacz, ale jakiś test jako gracz trzeba przejść.

Mojej osobie np. czasami zdarza się grać w gry których magii nie czuje, no ale inni chwalą więc spróbować chociaż wypada.

yebany krytyk growy kukuryku co nawet (pipi)a nie znal ani jednej gierki z tego miesiaca z ps plus bedzie pieprzyc co zaliczyc by byc graczem xddd

Obczaj na forum co to jest według mnie prawdziwy gracz.

Zobaczymy czy się łapiesz (nene)uś? :reggie:

Opublikowano

Mass Effect wychodzi już w marcu? Tylko ja mam wrażenie, że marketing tej gry prawie, że nie istnieje? Jeszcze ze dwa tygodnie temu to była dla mnie taka trochę gra widmo, a tu nagle się okazuje, że wychodzi.

Wyczuwam balasa.

Opublikowano

Sprzedaż gier to przypadek więc po co jakiś marketing.

Opublikowano

Mass Effect wychodzi już w marcu? Tylko ja mam wrażenie, że marketing tej gry prawie, że nie istnieje? Jeszcze ze dwa tygodnie temu to była dla mnie taka trochę gra widmo, a tu nagle się okazuje, że wychodzi.

dla mnie to bardzo komfortowa sytuacja, 

męczą mnie całe te wszystkie teorie spiskowe, analizy i opowieści o tym jak to twórcy dostają silnik gry w drewnianym pudełeczku na kilkanaście miesięcy przed premierą. 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Andromeda ma troche spalony marketing, bo co nie dodadzą to i tak zbiorą baty na twitterach. Była dobra beka z animacjami twarzy.

No ale co się dziwić, trudno im wybaczyć super szroty jakimi były mass effect 3 czy dragon age 2.

Opublikowano

Frosbite to syf i czy to fifa, inkwizycja czy cokolwiek innego twarze zawsze będą wyglądać choojowo

Opublikowano

Ta, a cała pedaliada fifaraków się jara tym silnikiem jak janusze, ten silnik już dawno powinien być zaorany i powinni zaoferować nowy, lepszy - frostbite tak jak i silnik fallout 4 creation engine, skyrim też na tym góvnie jest, ta sama brać rakowska częstochowska.

Opublikowano

Ninja gaiden? Po tym jak zobaczyłem co tam soul wyprawia nie wiem po co miałbym kaleczyć taki tytuł swoimi umiejętnościami :reggie:

A uwierz mi, że jeszcze mało widziałeś :D

Opublikowano

żeby nie było jak z TLOU, że cała zielona brać ograła ten piękny tytuł od razu, a Mendrki czy inne YETI rok po premierze i szybciutko do żyda xd

Ogarnij downa rejwenku.

Opublikowano

Ile godzin w hajpowane pod niebiosa No Man's Sky ograłeś? Zje,bałeś mi tą gierkę rzucając na nią swoją klątwe w myśl której jakość gierki jest odwrotnie proporcjonalna do podniety YETI-ego tą że gierką.

Opublikowano

nigdy nie zaczną nas szanować jak dajecie się ruchać w dupe i się z tego cieszycie 

ale ja poważnie pytam. ja ty to robisz z grubym?

Opublikowano

wiem, że bardzo chciałbyś wiedzieć i szukasz doświadczonego przewodnika, ale męskie ruchanie do konik konsolomaniaków. Zagadaj do yetiego. 

Opublikowano

gruby się na nim kładzie albo on na nim 

Opublikowano

a to sorry, zmyliło mnie twoje zadowolenie z partnerstwa z grubym

Opublikowano

Ile godzin w hajpowane pod niebiosa No Man's Sky ograłeś? Zje,bałeś mi tą gierkę rzucając na nią swoją klątwe w myśl której jakość gierki jest odwrotnie proporcjonalna do podniety YETI-ego tą że gierką.

Powtarzam, ogarnij downa. Przejrzy sobie temat NMS i zobacz co pisałem o tej grze kilka miesięcy przed premierą.

Opublikowano

gruby się na nim kładzie albo on na nim 

Ciekawe macie fantazje. Wybiedzone klapy pragną boczku, a za plecami tylko wychudzony Kaz z milimetrową kuśką. 

Edytowane przez gekon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.