Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czyli naprawdę ktoś na tym forum wyrabia sobie opinię o jakiejś grze na podstawie tego tematu. Potem się dziwicie, że gierki co raz mniej was bawią.

Pan zabłądził, zapomniał gdzie się znajduje? Co ty w ogóle (pipi)isz?

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No ale przecież naprawdę masz takie odczucia do tej gierki + Yeti tu ją bardzo hypował, więc chyba sytuacją jest poważna i wychodzi poza CW.

O jaki ninja edit. No i po co tak się unosisz?

Opublikowano

Jaki ninja edit? Ninja polegałby na tym, że nie widzisz faktu edycji. A tutaj wyraźnie masz napisane, że edytowałem chwilę później i dokładnie o to chodziło.

No chyba nie myślisz, że będę ci tłumaczył na czym console wars polega. YETIego o intelekt nie podejrzewam więc pier,doli głupoty o czytaniu poważnych postów w temacie o gierce żeby swoje pier,dolenie tutaj wytłumaczyć (z miernym skutkiem), ale u ciebie liczyłem na trochę więcej oleju w głowie i ogólną znajomość konwencji tematu. No Internet jest bardzo poważny, console wars najbardziej. Jeszcze jakieś pytania?

Opublikowano

Żadnych. Przekonałeś mnie. Milion postów w temacie i żyganie na 90% nowych gier to musi być przypadek. Pozdrawiam i już oddaje pole bardziej doświadczonym graczą z tego tematu.

CW wiadomo 100% trolling, mega beka dynia i nikt nie pisze tu na serio. Takie myślenie to mogło przechodzić w w pierwszych 1-3 edycjach

Edytowane przez balon

Opublikowano

Trochę Balona rozumiem. W końcu tutaj wszystko hejtujemy i wychwalamy niszowe gierki, w które i tak już nie gramy xddd

Opublikowano

raven jaki nerwowy odkad (nie)gra na xboxie

Opublikowano

Jaki ninja edit? Ninja polegałby na tym, że nie widzisz faktu edycji. A tutaj wyraźnie masz napisane, że edytowałem chwilę później i dokładnie o to chodziło.

No chyba nie myślisz, że będę ci tłumaczył na czym console wars polega. YETIego o intelekt nie podejrzewam więc pier,doli głupoty o czytaniu poważnych postów w temacie o gierce żeby swoje pier,dolenie tutaj wytłumaczyć (z miernym skutkiem), ale u ciebie liczyłem na trochę więcej oleju w głowie i ogólną znajomość konwencji tematu. No Internet jest bardzo poważny, console wars najbardziej. Jeszcze jakieś pytania?

Jeszcze tylko mały disclaimer wobec tego co napisane powyżej, dla tych co nie rozumieją konwencji tematu - otóż realnie nikt nie kwestionuje tego, że ogólnie Playstation to najlepsza marka konsol począwszy od PSX-a (nie wierzysz, to sprawdź nazwę forum!). Jednak żeby nie było nudno, na potrzeby tego tematu niektórzy udają, że w ogóle takie platformy jak Xbox czy PC to w ogóle jakaś realna konkurencja i że ktokolwiek tratuje je poważnie. Ot, taka symulacja, która pokazywałaby smutny świat gdyby Playstation nie było tak doceniane jak być powinno  ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano
otóż realnie nikt nie kwestionuje tego, że ogólnie Playstation to najlepsza marka konsol począwszy od PSX-a 

PSX i PS2 jak najbardziej, bo potem to jak wmawianie sobie że kasety vhs ojca z szafy to najlepsza kinematografia obejrzana w życiu. 

#takbyło

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Widze, ze zalozyliscie sobie temat "HDR na PS4". To troche tak jakby w burdelu zorganizowac konkurs pieknosci.

Opublikowano

No kolejna rzecz, ktora reklamowal MS ze swoim Slimem, a ktora mozna zobaczyc chyba tylko w Horizon xD

Opublikowano

no heheh bk xD

tylko, że nie

http://www.trustedreviews.com/news/these-are-all-the-ps4-and-xbox-one-games-that-support-hdr-play

Xbox One S HDR-compatible games

Thanks to a handy cheatsheet Tweeted by Microsoft big-wig Aaron Greenberg, these are all the Xbox One S-friendly HDR games:

• Call of Duty: Black Ops 3
  • Deus Ex: Mankind Divided
  • Final Fantasy XV
  • Forza Horizon 3
  • Gears of War 4
  • Hitman
  • NBA 2K17
  • Pure Chess Ultra
  • World of Tanks

Coming 2017

• Resident Evil 7
  • Recore
  • Scalebound

PS4 Pro HDR-compatible games

Although a lot of PS4 games have bumped their resolution and frame rates to fall in line with the PS4 Pro’s newly enhanced capabilities, HDR content has been a little bit more restricted. According to Arstechnica, however, this lot will give better colours:

• Deus Ex: Mankind Divided
  • Final Fantasy XV
  • Hustle Kings
  • Infamous First Light
  • Infamous Second Son
  • The Last of Us: Remastered (and Left Behind DLC)
  • Mantis Burn Racing (HDR support coming soon)
  • NBA 2K17
  • Ratchet & Clank
  • Uncharted 4: A Thief's End
  • The Witness (HDR support coming soon)
  • World of Tanks

Coming 2017

• Gran Turismo Sport
  • Horizon Zero Dawn
  • Gravity Rush 2
  • Days Gone

Read more at http://www.trustedreviews.com/news/these-are-all-the-ps4-and-xbox-one-games-that-support-hdr-play#bJlCzigQQlVDOdyr.99

oczywiście lista może być przedawniona/niepełna, w ch,uju to mam raczej

Opublikowano

No kolejna rzecz, ktora reklamowal MS ze swoim Slimem, a ktora mozna zobaczyc chyba tylko w Horizon xD

Gdzie niby reklamował? Na pudle był tak wy(pipi)any napis że jak bym nie wiedział że konsola wspiera HDR to bym go pewnie nawet nie zauważył.

Opublikowano

Non stop w telewizji reklamuja ske, jako konsole 4K z HDR.

Opublikowano

a trójnoga reklamują jako konsolę, i?

Opublikowano

No i podobno zaklepales juz Guardiana na pchlim! xDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie podobno tylko zaklepałem. Wystawiłem na allegro za 250 zeta, czyli w cenie z media marktu, jak ktoś za tyle kupi to wezmę.

lol, nie, w ogóle nieprawda xD

Opublikowano

Poradnik też zaklepales?

Opublikowano

Poradnik "Jak nie wqrwiać się podczas interakcji z autystycznymi zwierzakami"

Opublikowano

To pad od one'a tak na człowieka działa. Też bym się dotykał, gdyby nie to, że mam obie ręce zajęte w czasie grania

Opublikowano

Poradnik "Jak nie wqrwiać się podczas interakcji z autystycznymi zwierzakami"

on jest niesforny, ueda dokonal niemozliwego 

Opublikowano

original_137632_dbd0355645f8f285defd8911

Zestaw Xbox z fifą tylko dla prawdziwych świńtuszków xddd

pewnie cezare, ostatnio liczył w Gdyni pudełka z ps4 w saturnie czy media markt, to przy okazji walnal meczyk w fife
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.