Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Porozmawiamy w marcu, zresztą mendrek pouczający innych o nieposiadaniu konsoli to już szczyty hipokryzji :usmiech: :) :) ;)

A co, wreszcie kupujesz PS4 na premierę Horizona, czy na premierę Niera 2? :) Zuch chłopak i tak długo wytrzymałeś w zielono-blaszanym szambie ;)

Opublikowano

Kupiłbym PS4 ale na myśl o tym, że będę wspólnie tworzyć community z Mendrkiem, Yetim, Ofim, Faką, Czeskimasterem czy z Szymon z Łodzi, zbiera mnie na wymioty

Opublikowano

No normalna sprawa, jak są wreszcie gierki to można konsolę kupić, tak jak nabyłem PS3 tak i na PS4 nadchodzi czas, to nie jest jakaś czarna magia posiadanie konsol od obu firm. Ale czekam do wiosny, bo raz, że do tego czasu może Pro w jakichś bundlach się pojawią (albo w ogóle się pojawią), a dwa, że po świętach mam co robić gierkowo.

Opublikowano

No normalna sprawa, jak są wreszcie gierki to można konsolę kupić, tak jak nabyłem PS3 tak i na PS4 nadchodzi czas, to nie jest jakaś czarna magia posiadanie konsol od obu firm. Ale czekam do wiosny, bo raz, że do tego czasu może Pro w jakichś bundlach się pojawią (albo w ogóle się pojawią), a dwa, że po świętach mam co robić gierkowo.

Konieczne sprostowanie. Gierek jeszcze nie ma. Dopiero będą, niedługo co prawda, ale jakby nie patrzeć to wciąż w odniesieniu do PS4 mówimy o przyszłości...

Opublikowano

Konieczne sprostowanie. Gierek jeszcze nie ma. Dopiero będą, niedługo co prawda, ale jakby nie patrzeć to wciąż w odniesieniu do PS4 mówimy o przyszłości...

...za to xbox to już przeszłość.

Opublikowano

Tylko jedynka, dwójki nie dałem rady skończyć xD

Czemu? Przeciez to taka prostsza wersja jedynki. Szkoda ze seria zeszla na psy, w samo demo jedynki na x360 gralem chyba z 10 godzin

Opublikowano

Tylko jedynka, dwójki nie dałem rady skończyć xD

Czemu? Przeciez to taka prostsza wersja jedynki. Szkoda ze seria zeszla na psy, w samo demo jedynki na x360 gralem chyba z 10 godzin

Nuda panie, nuda

Moze kiedys zrobię drugie podejście

Opublikowano

Jezus maria odkrywanie dead rising w 2017 roku to ten sam kaliber co psx w 1999 xdd

Nie posiadać PS4 w 2017, to podchodzi pod autodestruktywne zachowanie, wobec którego interniści wypisują skierowanie do psychiatry.

Ale za to możesz iść do jakiegoś klubu sado-maso i w pytaniu o "doświadczenia bdsm" wpiszesz: "nie posiadam PS4 wciąż" to z miejsca vipa dostaniesz :)

Tylko jak dopiszesz że "grasz na pc/xboxie" to z kolei Cię wyproszą, bo "aż takich powalonych dewiantów to nie szukają" ;)

lol. ty to nawet jak się bardzo starasz być śmieszny to nie umiesz

wyjdź z CW 

Opublikowano

Z cyklu poranne rozkminy po mocnej kawie

Chyba wracam do niebieskich, panowie, duszę się jednak na tym one. Chciałem złamać konwencję jakimś indykiem, zrobiłem sobię wishlistę. Na ps4 wyszło ok. 25 indyków w które chciałbym zagrać. Spośród tych gier na one'a wyszło całe 7 indorów. Ósmy ma dostać port w tym roku (steamworld heist). A co z resztą? No nic zapewne, ważne, że halo wars 2 będzie w lutym...

moze micro dalej nie placi na czas tworcom indykow?
Opublikowano

Trójka była fajna bardzo.

Opublikowano

DR3 supcio, DL kupa.

XDDDDDD

Opublikowano

W coopie z Bartoszkiem było spoko. Samemu bym nie wytrzymał godziny. 

Opublikowano

Rzecz ciemna bezeduuuuuura, ale jeśli nawet to jak dotąd xbox gościł najlepsze w swojej klasie i gatunkach gry tj H5, FH3, FM6 i GoW4, a na PS4-szmacie co? Kapiszony 4 z graficzką, deszczyk w Drajwkrapie na 7 i w zasadzie temat na dzień dzisiejszy można zamknąć.

Opublikowano

Rzecz ciemna bezeduuuuuura, ale jeśli nawet to jak dotąd xbox gościł najlepsze w swojej klasie i gatunkach gry tj H5, FH3, FM6 i GoW4, a na PS4-szmacie co? Kapiszony 4 z graficzką, deszczyk w Drajwkrapie na 7 i w zasadzie temat na dzień dzisiejszy można zamknąć.

tumblr_inline_nvqcmlfV8Y1sn2cms_500.gif

Dla niektórych zielonych karaluchów już nie ma nadziei, i bardzo dobrze, nie skończą tak samo jak x-trup, na samym dnie zielonego szamba.

Opublikowano

DR3 supcio, DL kupa.

XDDDDDD

No ku,rwa z ch.ujem na gust sie pozamieniałeś? Te guwno od techlandu, far cry z zombiakami ci sie podoba? Niesamowite.

Opublikowano

Bardzo słabe te prowo. Widać, że w domu już nadkonsola dawno stoi, a tekst napisany tylko po to by w WC przestoju nie było.

Opublikowano

Xboty? Nawet zwierzeta maja wiecej godnosci.

Opublikowano

czy klapy wystawiły już na pchlim swoje egzemplarze mesjasza kotopsa?

Opublikowano

Mój egzemplarz tego crapulca już jedzie. :xboss: 

Opublikowano

tumblr_inline_nvqcmlfV8Y1sn2cms_500.gif

Dla niektórych zielonych karaluchów już nie ma nadziei, i bardzo dobrze, nie skończą tak samo jak x-trup, na samym dnie zielonego szamba.

Dałbyś już im spokój.

Ileż można.

Nie kopie się leżącego :empathy3:

Opublikowano

o kukuszin ziarno już transfer do niebieskich karakanów uff jak dobrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.