Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 683,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ciekawostka - na Gafie spekulują, że gra popadła w poważne tarapaty od momentu gdy Microsoft zaczął naciskać bardzo mocno na to by pojawiały się kolejne aspekty multiplayerowe (choćby i ten pokazany na targach co-op).

Brawo. :/

Opublikowano

mattrick nadzorowal sunset overdrive, d4, dead rising 3, ryse, qb

a co zrobil spencer dla xboxa? zrobil co pytam się?

#matrickcomeback

Opublikowano

beka z multi

Opublikowano

No ładnie dziś Microsoft zdefiniował zespół Trico :kaz:

Opublikowano

Ciekawostka - na Gafie spekulują, że gra popadła w poważne tarapaty od momentu gdy Microsoft zaczął naciskać bardzo mocno na to by pojawiały się kolejne aspekty multiplayerowe (choćby i ten pokazany na targach co-op).

Brawo. :/

No i by to się zgadzało bo przy pierwszych zapowiedziach nie było mowy o żadnym co-opie lub multi ... Zapewne chcieli zrobić grę po swojemu, a krawaciarze wymusili zmiany i wyszło tak, że jestem wkrwiony.

Opublikowano

jezu, trzeba w koncu sprzedac to wielkie, smierdzace zielone (pipi), jak mozna bylo anulowac scalebounda, (pipi), wiecej forzy i girsow lepiej dajcie, ejzu,(pipi) na te friem 

ahahah jaka słaba psycha

Opublikowano

mattrick jeszcze deal na titanfall podpisal, 10 mln unique players zagralo

a spencer deal na recore xddd

Opublikowano

człowiek lama  czy wielka głowa, który był lepszym rekinem.

Opublikowano

To nie fair. Co ja mam odradzać Xboxa i pisać źle o Microsofcie, jak oni sami s*ają sobie na głowy? To tak jakbyś polował miesiącami na przeciwnika, a on by się w ostatnim momencie postrzelił i zabił :/ Tak się czuję dziś.

Cóż, MS nie od dziś pokazuje jak bardzo nie szanuje swoich studiów, traktując ich jak niewolników i wyrobników. Wpuścić w to środowisko artystę takiego jak Kamiya, to jak wpuścić małą sarenkę do fabryki tuczników. Został tam zniszczony i zarżnięty. Mam nadzieję że się wykuruje i dopłynie do przystani ocalonych, witany przez Kojimę i Yoshidę. I wypuści ex'a na Playstation 4 który pójdzie w pięty tym sukinkotom z Redmont. Niech zczezną...

Opublikowano

no to sprzedaj sprzęt, w czym problem

Opublikowano

Ale żal nie mam pytań a jeszcze wczoraj mokremu mówiłem, że scalebound nie wyjdzie na ONE a tu myk dziś potwierdzenie moich słów ale beka.

Dobrze, że chociaż niebieskie królestwo ratuje ten rok, na dniach Yakuza i genialny Nioh a zaraz zanim horizon wszystko piękne w (pipi)itnej rozdzielczości.

Widać, że M$  całe swoje siły skupia na Scorpio, ONE to niechciane dziecko o którym M$ chce jak najszybciej zapomnieć a Bociki jeszcze się łudzą robią sobie jakieś nadzieje. 

Opublikowano

no to sprzedaj sprzęt, w czym problem

sprzedalem dawno to zielone guwno obesrane bez gier

Opublikowano

h9kPcTM.jpg

Opublikowano

Cudowny dzień jakby Sony konfę zrobiło :fsg:

Xbot szmato co ty na to :banderas:

Opublikowano

no jakoś musiał znaleźć frajera :kaz: 

Opublikowano

liczy sie efekt końcowy :lapka:

Opublikowano

była pełna dezynfekcja w chacie?

Edytowane przez milan

Opublikowano

no jakoś musiał znaleźć frajera :kaz:

podobno pakował ze łzami w oczach, orkiestra grała jak listonosz paczkę wywoził z miasta, a dzieci błagały, żeby tego nie robił

chcesz mi powiedzieć, że to wszystko nie jest prawda?

oj co za dzień dla poważnego forumkowego biznesmena, no ja nie wiem

Opublikowano

Ms jaki samobój. :facepalmz:

Nie mam pytań.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.