Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Osobiście czekam na plagiat odpowiedź Sony na Switcha. Te pokłady antytalentu do rynku przenośnego nie mogą się zmarnować :banderas:

PSP wg VGhartz - 80 mln opchniętych sztuk. Antytalencia w tym Sony. Weź ty już nie pisz i zamknij dupe.

boże jaki meltdown bo sony obrażają xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Podobno nie w tym roku:O 

Póki nie ma żadnych, ale to żadnych konkretnych gier (hw2 :yao: ), które chociaż na papierze są zapowiedziane to nie kumam tasowania do Scorpiona. Nawet takich ulungów jak Daddy czy Steryd.

Opublikowano

Daddy a w co będziesz grał na Scorpionie w 4k? Serio pytam teraz. Bez docinek.

ForzaHaloGearsy

crackdown3 jak nie skasują :obima:

rdr2 i inne multiplatformy

below, cuphead jak w końcu wyjdą

sot

nowa forza lub inny racer

sod2

To jeśli chodzi o samą końcówkę roku, kupuje konsole dla gier które mnie interesują a nie zapowiedzi widmo 2020, no chyba że nie podejdzie mi  Scorpio po E3 to wracam do plejki, obecnie poza 3 grami które wyjdą/wszyły nie ma dla mnie nic ciekawego u niebieskich. Znicza bez wstecznej olewam, przenośnej konsoli nie potrzebuje.

Opublikowano

Dowiemy się na E3 :banderas:

ja rozumiem, że Sony ma polityke zapowiadania swoich exów na 5 lat do przodu (Death Stranding), ale Microsoft i Nintendo robi to to trochę inaczej

No Microsoft zapowiada na kilka lat do przodu a później je kasuje, więc tak, robi to inaczej.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

tak chciało community  :reggie:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Rayos zaorany tak że zostało tylko nasrać i przyklepać, a boty dobre haluny

Daddy: RDR 2 i inne multiplatformy no ku.rwa jak kisne xD

Opublikowano

Microsoft słucha niczym kochający ojciec, który uczy grać w piłkę i nie wchodzi Ci do wanny <3

tak was chyba ten kochajacy ojciec uczy grac w pilke

giphy.gif

Opublikowano

Dowiemy się na E3 :banderas:

ja rozumiem, że Sony ma polityke zapowiadania swoich exów na 5 lat do przodu (Death Stranding), ale Microsoft i Nintendo robi to to trochę inaczej

No Microsoft zapowiada na kilka lat do przodu a później je kasuje, więc tak, robi to inaczej.

Spencer i jego świta wyczuli, że z gierki o smoczku i pedałku w słuchawkach nic nie będzie, więc to wyautowali ratując swoich poddanych, czyli boty przed spyerdoliną dekady. Tak było.

j7ghtl.jpg

Opublikowano

Quantum obesrany Break bronił się świetnie opowiedzianą historią. mimo słabego/średniego gameplay'u. Z resztą gry Cage'a udowadniają, że rajcujący gameplay nie jest potrzebny, by sprzedać grę.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Kwantowa sraka obronila sie przed banhammerem spencera tylko dlatego ze mozna tam strzelac :kaz:

#takbylo

Opublikowano

Czezare, klękaj do miecza Kaza. Specjalnie dla ciebie zrobili polskie napisy do Nioh :kaz: A co Spencer dla ciebie zrobił? Oprócz ass to mouth 

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To się tego nie spodziewałem, że będzie miało Polskie napisy, tak Sony dba o Polskich graczy, co by nie mówić jakoś by mi nie przeszkadzał brak języka Polskiego w takim sztosie jak Nioh, a tu taka niespodzianka   :sir:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Quantum obesrany Break bronił się świetnie opowiedzianą historią. mimo słabego/średniego gameplay'u. Z resztą gry Cage'a udowadniają, że rajcujący gameplay nie jest potrzebny, by sprzedać grę.

Masz na myśli najbardziej niedoje.baną ilość tekstu w napotkanych notkach i konwencja serialu z elementami akcji, w które wolałbym sam zagrać niż je oglądać ?

hqdefault.jpg

Genialnie

Opublikowano

Czezare, klękaj do miecza Kaza. Specjalnie dla ciebie zrobili polskie napisy do Nioh :kaz: A co Spencer dla ciebie zrobił? Oprócz ass to mouth 

Jeszcze kilka takich wiadomosci i do sieci trafi filmik 2friends1czezare :obama:

Opublikowano

No kuśwa, chciałbym na to odpowiedziec, że przecież w Ni-oH nie można strzelać, no ale...można!

I CO TERAS??!

245kp5t.jpg

Opublikowano

Quantum go.wno break to jedna z najgorszych gier w jakie grałem. Kapiszony gorsze od u1, non stop przerywanie rozgrywki idiotycznymi cutacenkami i dialogami, serial na poziomie na wspólnej i tona tekstu na podbicie pseudo ciekawego lo.re. Borze jaka ta gra była hoiowa.

Opublikowano
Czekolada, Ty się w Soulsy za dużo nagrałeś, że głównego wątku w notatkach szukasz?,XDDDDDDDDD 

Notatki to jedno. Quantum cierpi na to samo co Alan Wake - Przerost formy nad treścią, a wrzucanie takich książek tekstu do gry akcji jest po prostu głupie. Może i historia jest ambitna, nawet za ambitna.

Edit: Tak jak XM pisze.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.