Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No jest parę fajny akcję ale co z tego skoro rusza się to mega słabo, jak człowiek na to patrzy z boku to nie wie czy ma się już zrzygać czy za chwilę

Gdzie to do Gearsów no gdzie :/

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Raczej gdzie girsy do tego, ale jak się nie grało, to trzeba żyć w niewiedzy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Lipa nie multi, zarówno u4 i tlou, za gearsami po sieci też nigdy nie przepadałem. Najlepsze multi tej generacji to rankedy w rainbow six siege z 4ema ziomkami, gierki to gierki trudno o wyrzut adrenaliny siedząc na fotelu przed tv, a jednak jak jest 1vs3 na przykład i samemu się ratuje rundę no to dostaje się tego kopa, coś czego mi brakowało od czasów cs-a 1.6

ale tego boty i klapy nie ogarną, że po śmierci nie ma spawna w 3 sekundy, tylko czeka się do końca rundy. W tlou jednym trybie też tak jest, ale żeby janki się nie przeraziły to dostają za to wallhacka, bo inaczej tego nie idzie nazwać. Nie można nazwać jakiegoś multi dobrym, jeśli developer intencjonalnie zamieścił w nim wallhacka. Tak samo nigdy nie będę w pełni szanował gry wyścigowej z opcją cofania czasu (nawet jeśli można to wyłączyć, sam fakt że jest wystarcza).

Edytowane przez musoil

Opublikowano

Ok - Tlou jest fajne ale ma obesranego wall hacka i bronie p2w więc piec

ale z tym uncharted to już jest niesmaczne prowo 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie można nazwać jakiegoś multi dobrym, jeśli developer intencjonalnie zamieścił w nim wallhacka.

Pulse w R6 Siege ma wallhacka :lapka:

Opublikowano

Raczej gdzie girsy do tego, ale jak się nie grało, to trzeba żyć w niewiedzy.

No wybacz ale jak się komuś odpali montage z tego i z gersów to uwierz mi, że GeoW ogląda się 100 razy lepiej niż te popłuczyny.

Ja wiem, że klapki na oczach robią swoje może i fajnie się w to gra ale ogłada (pipi)owo.

:reggie:

Opublikowano

No i zaorałeś mnie Szczurek :) Wallhack ograniczony i przeciwnik wie, że jest wykrywany, ale jednak. Posypuję benisa popiołem

Opublikowano

ale tego boty i klapy nie ogarną, że po śmierci nie ma spawna w 3 sekundy, tylko czeka się do końca rundy. W tlou jednym trybie też tak jest, ale żeby janki się nie przeraziły to dostają za to wallhacka, bo inaczej tego nie idzie nazwać. Nie można nazwać jakiegoś multi dobrym, jeśli developer intencjonalnie zamieścił w nim wallhacka. Tak samo nigdy nie będę w pełni szanował gry wyścigowej z opcją cofania czasu (nawet jeśli można to wyłączyć, sam fakt że jest wystarcza).

kolego zarówno w Gearsach jak i Halo są takie tryby :) Polecam zwłaszcza Halo, które ma tyle conentu, że wszystkie exy na playstation do końca generacji możnaby obdarzyć - Arena ze skillowymi trybami drużynowymi (bastiony, CTF, przełamanie) oraz social playlist (z dziesiątkami trybów) do tego warzone na wzór popularnych MOB i genialny firefight :banderas:

https://www.youtube.com/watch?v=KQI8uziJJ2s dorzucam filmik z rogrywki z przełamania 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Creative Assembly mogłoby teraz pichcić Jurassic Park: Isolation, albo Clock Tower: Isolation, albo Alien: Isolation 2, a tracą czas na to coś. Halo Mega Blocks które nigdy nie wyszło >>>>>>>>> Halo Wars

asax> grałem w breakout, ale akurat wolałem zwykłego slayera w piątce, przełamaniu brakowało głębi i taktycznych możliwości

Edytowane przez musoil

Opublikowano

racja (po ostatnim update breakout jest jeszcze płytszy) dlatego wole zwykłe CTF 

Opublikowano

No i zaorałeś mnie Szczurek :) Wallhack ograniczony i przeciwnik wie, że jest wykrywany, ale jednak. Posypuję benisa popiołem

no a ty myslisz że w tlou funckcjonuje to na zasadzie cheatów do CSa? w 2017, w dedykowanych tematach wychowani na CW serio myślą ze ds4 trzyma 4-6h, więc serio wolę zapytać

Opublikowano

ale ds4 serio trzyma 5h

Opublikowano

ale ds4 serio trzyma 5h

mi trzyma ponad 9h, ale przyznam że bez mica i wibracji. ok. 7-7.5h z włączonymi. gałki też dotąd się nie starły. model ps4 z drugiej połowy 2014

Edytowane przez nobody

Opublikowano

bez hudu i na hardzie?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

klapy bez wibracji graja zeby im bateria w padzie starczyla na jeden czapter w the order xdd

Opublikowano

no a ty myslisz że w tlou funckcjonuje to na zasadzie cheatów do CSa? w 2017, w dedykowanych tematach wychowani na CW serio myślą ze ds4 trzyma 4-6h, więc serio wolę zapytać

Nie muszę snuć domysłów, jak wielu fanboyów w tym wątku, wypowiadam się o grach w które rzeczywiście grałem, a nie tylko ogrywałem na youtube. A DS4 trzyma właśnie tyle notabene, jeszcze żeby kabelek dali sensowny, ale sony na wszystkim oszczędza w tej generacji.

Już to kolejny raz powtarzam, co z tego, że mają te kilka gierek więcej, jak chińskim bazarem konsola zalatuje, nie lubię tanizny i szajsu w domu trzymać, a ps4 mi uwłaczało na godności jakością wykonania. Mieli szansę poprawić hardware w ver. pro, a skleili po prostu 2 ps4ówki do kupy, wady modelu pozostały.

Opublikowano

no jest, ale przedział 4-6h, ze wskazaniem na cyfry 4 i 5, to chyba jak sfrajerzyło się kupując model z pierwszych 7-8 mies. od premiery sprzętu

Opublikowano

Bateria w DS4? Ultra (pipi)ostwo, prawie tak (pipi)owe jak line-up xboxa kekekekeke.

btw. Yakuza 0 zbiera wysmienite oceny jak na niszowe chinskie (pipi), goraco polecam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.