Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Diablo na konsoli xD

Macie wy do siebie jakies resztki szacunku?

D3 na konsoli, w dodatku w kanapowym co-opie, toż to czysty miód. :fsg:

Ale rozumiem, że niektórzy wolą garbić się na taborecie z głową przed 15' monitorkiem zamiast wygodnie rozsiąść się w gronie znajomych przy piwku, by z padem w łapie masakrować piekielne pomioty.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Poważnie? a jeszcze niedawno było 91 :/

Opublikowano

jakies pecetowe guwna xd

tylko prawdziwe erpegi z dusza jak final fantasy pietnascie

:yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dafuq:

Opublikowano

Diablo na konsoli xD

Macie wy do siebie jakies resztki szacunku?

D3 na konsoli, w dodatku w kanapowym co-opie, toż to czysty miód. :fsg:

Ale rozumiem, że niektórzy wolą garbić się na taborecie z głową przed 15' monitorkiem zamiast wygodnie rozsiąść się w gronie znajomych przy piwku, by z padem w łapie masakrować piekielne pomioty.

Tak właśnie. Są gry w które nie godzi się grać inaczej niż zgarbiony na taborecie w piwnicy i jest to m.in. Diablo

Opublikowano

Wyszło w ciągu roku kilka gier rpg które gniotą FFXV pod każdym względem

header.jpg?t=1481561626header.jpgheader.jpg

A za momencik 

450_267481755.jpg

Jedyny konsolowy RPG który może zagrozić liderom dobrych gier fabularnych (przypominam że RPG to FABUŁA , WYBORY  etc) wychodzi w kwietniu 

Image1.jpg

Liczę na goty :)  Gdzie tu porównywać te szpile z takim potworkiem jak FFXV .  

Opublikowano

Tak właśnie. Są gry w które nie godzi się grać inaczej niż zgarbiony na taborecie w piwnicy i jest to m.in. Diablo

Jak jakieś zwierze. 

giphy.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak jakieś zwierze.

Ale Tormenta to ty szanuj konsolorobaku.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie odpowiadałem blantmanowi Misiu. :lapka:

Opublikowano

Wyszło w ciągu roku kilka gier rpg które gniotą FFXV pod każdym względem

header.jpg?t=1481561626header.jpgheader.jpg

Ja ci tylko przypomne, ze to jest CONSOLE wars

a nie bedziesz mi tu z jakims dzaidostwem startowal...

Edytowane przez okens

Opublikowano

Torment dzieki bogu wychodzi na konsole !

grać w tormenta na konsoli , nie mając pc  =  OK   może spłynie na was magia dobrych rpg po zalewie jrpg'owego chłamu z ostatnich lat 

grać w tormenta na konsoli, mając PC do grania  = niedo(pipi)anie mózgowe :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

okens nie przeginaj :shotgun:

Opublikowano

Wiecie ze tam trzeba czytac?

Opublikowano

Wiecie ze tam trzeba czytac?

I nie ma strzałek wskazujących drogę ani punkcików na mapie :P

Opublikowano

czyli klapy nie pograją

Opublikowano

Torment wychodzi na konsole, bo sami konsolowcy tego chcieli :lol: nie rozumiem niektórych komentarzy tutaj. Taki Divinity wyszedł i poza krytyką czcionki oraz sterowania był przyjęty bardzo ciepło, Wasteland 2 to samo. Nawet na tym forum były bóle dupy, że Pillarsy nie na konsolach.

Dawno nie dostałem tyle raka tutaj, co przez ostatnie parę stron dzisiaj.

Opublikowano

Japonskie gta yakuza... Takie porownanie to tylko Yeti mogl napisac.

Jeszcze mi wyjasn co ma gta z yakuza wspolnego.

Tu i tu sa gangsterzy, pasi?
Opublikowano

Torment wychodzi na konsole, bo sami konsolowcy tego chcieli :lol: nie rozumiem niektórych komentarzy tutaj. Taki Divinity wyszedł i poza krytyką czcionki oraz sterowania był przyjęty bardzo ciepło, Wasteland 2 to samo. Nawet na tym forum były bóle dupy, że Pillarsy nie na konsolach.

Dawno nie dostałem tyle raka tutaj, co przez ostatnie parę stron dzisiaj.

pewnie chodzi ci o dauniarstwo z xbonem

Opublikowano

Dla mnie w ogóle być botem i nie szanować w choćby najmniejszym stopniu blachy jest czymś sui generis. Dostają od nich gierki w które notabane napierda.lają i jeszcze pomiatać jak szmatą.

Opublikowano

Bycie botem to bycie blacharzem. No sorry jeden ekosystem który bardzo mocno szanuje :D  Szczególnie że i to i to mam z windowsem :D

Opublikowano

A kogo obchodzi Spencer. Pogadamy o xbox jak premiera skorpiona będzie blisko. Obecnie nie ma gier na xboxa żadnych w pierwszej połowie roku i nie ma sprzętu pokazanego to i o czym rozmawiać. Wróćmy do znicza. Czytam właśnie artykuł zalinkowany wcześniej o apce na telefon. Apka a telefonie bęzie odpowiadać za wszystkie online funkcje ? To za co każą nam płacić na konsoli skoro nawet zwykłej imprezy na 8 osób nie da rady stworzyć? 

pograj sobie w call of duty a nie przemęczasz banie

Opublikowano

uderz w stół a kalafior się odezwie. Sam byś pewnie pograł w cod'a ale wstydzisz się. Też tak kiedyś miałem ale teraz gram we wszystko co mi się spodoba.  Gdybym przejmował się opiniami innych, nigdy bym nie spróbował Huniepop :D

Opublikowano

Na ps4 same sztosy, a botom wystarczą gierki z PC, które nikogo.Rat(d)ują się byle gównem, aby tylko móc włączyć konosle.. Z czystym sercem można napisać :

Pełna i zasłużona dominacja Sony, od zawsze na zawsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.