Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ComaPL> f2p, oraz gry AAA naszpikowane mikrotrans. coraz częściej goszczą na konsolach. Są wydawcy, którzy podchodzą fair w stosunku do klienta, ale większość woli doić naiwnych. No bo jak tu nie doić takich? Graczy odarło się z elementarnej składowej grania, czyli samej przyjemności czerpanej z rozgrywki. Teraz to graczom nie wystarcza - musi lecieć level, wpadać achievement, odblokowywać się ekwipunek.

Prosty przykład - Injustice 2 i zbieranie EQ dla postaci (w tym nowych ciosów do odblokowania) - w świecie bijatyk profanacja, ale współcześni gracze bronią tego rozwiązania pisząc wprost - ,,po co grać dla samej walki, jaki to ma sens? Jak się odblokowuje nowe rzeczy to jest sens w graniu''. Do chęci odblokowania największej liczby cyfrowego paździerzu wystarczy dać furtkę na przyśpieszenie procesu przez mikrotrans. i kasa leci z nieba.

edit: kurcze myślałem, że to inny wątek a to CW. Za długiego posta namalowałem, nikt nie przeczyta :/

Edytowane przez musoil

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 708,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Mendrek ty nie masz nic, powtarzam NIC wspólnego z tym twoim wymysłem pt. "core-gamer".

Ci blacharze których wymieniłeś przyczyniaja sie 100 razy bardziej do rozwoju rynku gier niż ty. Kupują konsole, kupują nowe gry, często w dniu premiery. A ty co?

Pół życia z PS3 i żywienie się plusem oraz grami z drugiej ręki.

Co zabawniejsze z tych userów których wymieniłeś ty grasz chyba najwięcej w mobilki z tego co pisałeś xD

Diagnoza po raz kolejny taka sama. Schizofrenia i szkody w mózgu spowodowane starym mięsem z kebaba.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

spoko, czeski podobnie

argument o HD ready? w 2017? LOL

szkoda, że jeszcze nie napisał że gier nie można wymieniać

Sam, fakt że niektóre gry lepiej wyglądały na Xbox, niż sztosy na Xone. Dziękuję cześć i czapka.
Opublikowano

Kolejny zapomniał o porannej dawce leków.

Opublikowano

2017 rok a ludzie dalej czytają pierdolenie medrka, ehhhhhhh

Opublikowano

Skoro od premiery xone dalej jest forza halo pudziany, brak gier, gry w jakości zwierzęcej, zero perspektyw do premiery karalucha... Więc, gdzie tu kłamstwo? Nie wspomnę, o botach , którzy porzucili markę Ms i przeszli do jedynego słusznego obozu.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

ktoś wie o czym on "pisze"?

Opublikowano

Tak w ogóle, to już wiadomo po co ten xbox żyje? Dla filmów br w 4k za 200zl?

Beka z zielonych kurtyzan dymanych przez knura spencera.

Opublikowano

Mendrek ty nie masz nic, powtarzam NIC wspólnego z tym twoim wymysłem pt. "core-gamer".

Ci blacharze których wymieniłeś przyczyniaja sie 100 razy bardziej do rozwoju rynku gier niż ty. Kupują konsole, kupują nowe gry, często w dniu premiery. A ty co?

Pół życia z PS3 i żywienie się plusem oraz grami z drugiej ręki.

Co zabawniejsze z tych userów których wymieniłeś ty grasz chyba najwięcej w mobilki z tego co pisałeś xD

Diagnoza po raz kolejny taka sama. Schizofrenia i szkody w mózgu spowodowane starym mięsem z kebaba.

I widać jak mało wiesz, bo ja kupuję często cyfrowe wersje (i to nie za dolca w bundle'u jak pcebulaki), ostatnio nówki w pudełkach (i nie sprzedałem ani jednej), ale to jest pic. Bo to nie chodzi kto co ile kupuje, ale jaką postawę przyjmuje. Jeśli dyktator odwiedzi dom dziecka i pogłaszcze dzieci po głowie (a nawet może rozda zabawek parę!) to już jest lepszy od biednego protestanta o wolność kraju tegoż dyktatora? No właśnie. Jesteś szkodnikiem i choćbyś nie wiem ile gier na konsolę kupił, nie przestaniesz nim być póki nie przestaniesz promować granie na pc-cie i namawiać ludzi na nie. To jest celowe kierowanie ku patologii i niszczenie branży. Nie obchodzi mnie że sfrajerzyłeś kasę na swojego piecyka i nie chcesz czuć się jak frajer, dlatego chcesz żeby inni współdzielili ten stan z tobą. Jak się nie potrafisz pogodzić to spadaj na drzewo, ale nie wciągaj za sobą innych. A teraz sio, pisać petycje o RDR 2 i modlić się o patche portów AAA z konsol, a ja sobie wrócę do Carmageddona który nie wywala błędów i nie jest optymalizacyjną spie*roliną, bo na konsolach wiadomo że standardy są wyższe ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Chyba DonDron za luźno popóścił łańcuchy AsaxOwi i Vizirowi.. Wracać pod klosz, zielone przegrywy.

Opublikowano

ten czeski to chyba do tej samej klasy w gimbazie co pawcio chodzi

siedzieli w ławce z Daddym :lapka:

Opublikowano

Mazzeo, jak tam halo Wars 2 z lotu drona? Już Ci ktoś z 5 osób w Polsce pożyczył? Bo chyba szkoda kasy na takiego sztosa?

Opublikowano

Ty umiesz grać w coś innego niż fpsy karakanie?

Opublikowano

ale mu pojechałeś

Dzięki ziomuś za miłe słowa

Opublikowano

Mazzeo, dawaj StRima jaka jest walka z niebieskimi karakanami w halo halo Sztos Wars 2 only ex Xbox one

Opublikowano

halo wars 2 nikogo. Czekam na halo 6!

Ta roznorodnosc gier na xboxie xd

Opublikowano

Jezu Halo Wars. Nie piszmy już o tym bo się smutno robi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.