Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ComaPL> f2p, oraz gry AAA naszpikowane mikrotrans. coraz częściej goszczą na konsolach. Są wydawcy, którzy podchodzą fair w stosunku do klienta, ale większość woli doić naiwnych. No bo jak tu nie doić takich? Graczy odarło się z elementarnej składowej grania, czyli samej przyjemności czerpanej z rozgrywki. Teraz to graczom nie wystarcza - musi lecieć level, wpadać achievement, odblokowywać się ekwipunek.

Prosty przykład - Injustice 2 i zbieranie EQ dla postaci (w tym nowych ciosów do odblokowania) - w świecie bijatyk profanacja, ale współcześni gracze bronią tego rozwiązania pisząc wprost - ,,po co grać dla samej walki, jaki to ma sens? Jak się odblokowuje nowe rzeczy to jest sens w graniu''. Do chęci odblokowania największej liczby cyfrowego paździerzu wystarczy dać furtkę na przyśpieszenie procesu przez mikrotrans. i kasa leci z nieba.

edit: kurcze myślałem, że to inny wątek a to CW. Za długiego posta namalowałem, nikt nie przeczyta :/

Edytowane przez musoil

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Mendrek ty nie masz nic, powtarzam NIC wspólnego z tym twoim wymysłem pt. "core-gamer".

Ci blacharze których wymieniłeś przyczyniaja sie 100 razy bardziej do rozwoju rynku gier niż ty. Kupują konsole, kupują nowe gry, często w dniu premiery. A ty co?

Pół życia z PS3 i żywienie się plusem oraz grami z drugiej ręki.

Co zabawniejsze z tych userów których wymieniłeś ty grasz chyba najwięcej w mobilki z tego co pisałeś xD

Diagnoza po raz kolejny taka sama. Schizofrenia i szkody w mózgu spowodowane starym mięsem z kebaba.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

spoko, czeski podobnie

argument o HD ready? w 2017? LOL

szkoda, że jeszcze nie napisał że gier nie można wymieniać

Sam, fakt że niektóre gry lepiej wyglądały na Xbox, niż sztosy na Xone. Dziękuję cześć i czapka.
Opublikowano

Kolejny zapomniał o porannej dawce leków.

Opublikowano

2017 rok a ludzie dalej czytają pierdolenie medrka, ehhhhhhh

Opublikowano

Skoro od premiery xone dalej jest forza halo pudziany, brak gier, gry w jakości zwierzęcej, zero perspektyw do premiery karalucha... Więc, gdzie tu kłamstwo? Nie wspomnę, o botach , którzy porzucili markę Ms i przeszli do jedynego słusznego obozu.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

ktoś wie o czym on "pisze"?

Opublikowano

Tak w ogóle, to już wiadomo po co ten xbox żyje? Dla filmów br w 4k za 200zl?

Beka z zielonych kurtyzan dymanych przez knura spencera.

Opublikowano

Mendrek ty nie masz nic, powtarzam NIC wspólnego z tym twoim wymysłem pt. "core-gamer".

Ci blacharze których wymieniłeś przyczyniaja sie 100 razy bardziej do rozwoju rynku gier niż ty. Kupują konsole, kupują nowe gry, często w dniu premiery. A ty co?

Pół życia z PS3 i żywienie się plusem oraz grami z drugiej ręki.

Co zabawniejsze z tych userów których wymieniłeś ty grasz chyba najwięcej w mobilki z tego co pisałeś xD

Diagnoza po raz kolejny taka sama. Schizofrenia i szkody w mózgu spowodowane starym mięsem z kebaba.

I widać jak mało wiesz, bo ja kupuję często cyfrowe wersje (i to nie za dolca w bundle'u jak pcebulaki), ostatnio nówki w pudełkach (i nie sprzedałem ani jednej), ale to jest pic. Bo to nie chodzi kto co ile kupuje, ale jaką postawę przyjmuje. Jeśli dyktator odwiedzi dom dziecka i pogłaszcze dzieci po głowie (a nawet może rozda zabawek parę!) to już jest lepszy od biednego protestanta o wolność kraju tegoż dyktatora? No właśnie. Jesteś szkodnikiem i choćbyś nie wiem ile gier na konsolę kupił, nie przestaniesz nim być póki nie przestaniesz promować granie na pc-cie i namawiać ludzi na nie. To jest celowe kierowanie ku patologii i niszczenie branży. Nie obchodzi mnie że sfrajerzyłeś kasę na swojego piecyka i nie chcesz czuć się jak frajer, dlatego chcesz żeby inni współdzielili ten stan z tobą. Jak się nie potrafisz pogodzić to spadaj na drzewo, ale nie wciągaj za sobą innych. A teraz sio, pisać petycje o RDR 2 i modlić się o patche portów AAA z konsol, a ja sobie wrócę do Carmageddona który nie wywala błędów i nie jest optymalizacyjną spie*roliną, bo na konsolach wiadomo że standardy są wyższe ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Chyba DonDron za luźno popóścił łańcuchy AsaxOwi i Vizirowi.. Wracać pod klosz, zielone przegrywy.

Opublikowano

ten czeski to chyba do tej samej klasy w gimbazie co pawcio chodzi

siedzieli w ławce z Daddym :lapka:

Opublikowano

Mazzeo, jak tam halo Wars 2 z lotu drona? Już Ci ktoś z 5 osób w Polsce pożyczył? Bo chyba szkoda kasy na takiego sztosa?

Opublikowano

Ty umiesz grać w coś innego niż fpsy karakanie?

Opublikowano

ale mu pojechałeś

Dzięki ziomuś za miłe słowa

Opublikowano

Mazzeo, dawaj StRima jaka jest walka z niebieskimi karakanami w halo halo Sztos Wars 2 only ex Xbox one

Opublikowano

halo wars 2 nikogo. Czekam na halo 6!

Ta roznorodnosc gier na xboxie xd

Opublikowano

Jezu Halo Wars. Nie piszmy już o tym bo się smutno robi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.