Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Scorpio biedna wersja blacharskiego smoka ze wsparciem stem, klawiaturą i myszką.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 680,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czyli scorpio 4k z głową w monitorze 20 cali i mysz plus klawa na biurku? X360 w grobie się przewraca.

Chciałbym odpisać na to, ale myślę, że trollujesz i jesteś świadom jak doskonale wygląda obraz w 1440p na wysokiej jakości, 27" ekranie.

Opublikowano

slask przeprasza za mendrka z myslowic

ja pitole bronic sony i atak bota wypisujac ze sie kupilo kolekcje remasterow uncharted, remaster skyrima i carmagedon  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

pochwal sie jeszcze ze kupiles pare miesiecy temu nowke wiedzmina3 edycja goty i nawet na sekunde nie odpaliles bo wolisz grac w wyzej wymienione gierki to bedzie kolejny pocisk w serca botow xDDD

Ano, gram obecnie w Carmageddona i Overwatcha, wspaniałe gry. Choć ta pierwsza dla maniaków serii, którym jestem. Nie jestem na tyle zj*bany by grać w gry tylko dlatego że inni w nie grają. Gram w to co lubię, mam wybór i swoje kaprysy. A boty non stop grają w remastery Forzy, Halo i Gearsów, tylko MS sprytnie im cyferki podmienia i parę tekstur/modeli dla niepoznaki. Więc oni akurat o to nie powinni mieć pretensji ;)

Opublikowano

Mendrek to troll najwyższej jakości, ja go szanuję.

Za każdym razem gdy widzę jego tępe posty wyobrażam sobie taki durny uśmieszek ignoranta na twarzy i mam ochotę okładać tę twarz pięściami.

Więc w sumie jako troll spisuje się na medal.

Opublikowano

wlasnie problemem jest to ze to nie troll, on serio tak mysli :D

Opublikowano

Mendrek to typ gracza, który na 3DSie ograłby:

-Street Fighter IV

-Metal Gear Solid 3

-Castlevania Mirror of Fate

Ktoś podejmie się propozycji na innych konsolach?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

na xboxie zagrałby w halo, gearsy i forze

bo nic innego na tym sprzęcie nie ma

xdddddddddddd

Opublikowano

Dzakuzi już na pchlim. Nawet tydzień od premiery nie minął, a ci już zaorali ponad 100 godzinną gierkę  :reggie:

Opublikowano

na xboxie zagrałby w halo, gearsy i forze

bo nic innego na tym sprzęcie nie ma

xdddddddddddd

vWzMPx9.jpg

Opublikowano

na xbonie zagralby w remaster halo, remaster state of decay i remake girsow.

niezly wariat

Opublikowano

Majkrosoft jest rakiem i zyebiszczem tej generacji ale i tak forumkowe klapy są największą tragedią jaka mogła się tylko przytrafić Sony. Gdyby tylko mogli to by wysłali was na plutona za to jak niedobrego pijaru robicie tej firmie. 

Ładnie trzeba mieć w bani aby na podstawie forum... wyrabiać sobie opinię o wszystkich co nabyli PlayStation 4 w Pl, swoją drogą ciekawe jaką to liczbę, 40 tys? Są jakieś dane? Poznałem na psn wielu za(pipi)istych ludzi i czasem odpala się tylko gierkę aby pogadać i pokrecic beke ale taki znawca wydaje opinie na podstawie forum. Niestety w pl xboxie jest o wiele mniej więc możliwość trafienia na miłośnika kalarepy, suchare czy wizira jest zbyt wielka:(

czy to jest te legendarny brak czytania ze zrozumieniem? 

Opublikowano

patrzac szybko na psnprofiles to z 40zarejestreowych gier mendrka jakie posiada na ps4 (czy to z plusa czy kupil) to na xone nie zagralby tylko w second son, ratcheta i remastery uncharted, cala reszta dostepna na xone

Opublikowano

My tu gadu gadu a tutaj:

http://m.ppe.pl/news/49023/xbox-one-otrzyma-wsparcie-klawiatury-i-myszki.html

W podelku że scorpio oprócz pada będzie klawiatura i myszką. Spencer podekscytowany.

O czyżby Spencer planuje wypuścić nowego Unreal Tournament na xboxa ?

Swoją drogą serio ale by wtedy zaorał, wsparcie myszka klawa i prawdziwy fps tak jak pan jezus grał.

To może okazać się prawdą bo ostatnio do nowego UT wrzucili 2 nowe bronie które śmierdzą rakiem popularnych gierek dla casuali. Spamerski Granade Launcher i Lightning Rifle który się ładuje jak stoisz w miejscu. Community zjechało Epic na forum solidnie ale wygląda na to, że nic sobie z tego nie robią. Wszystkie popularniejsze serwery stoją z modem który zastępuje te bronie żeby było tak jak wcześniej (w miejsce granatnika z reguły był bio rifle).

Co ciekawe takie rakowe update'y zaczęły się dopiero niedawno, za to od dawna już nie było patcha usprawniającego netcode który nie jest najwyższych lotów w tej chwili i jest lata świetlne za tym z Quake'a.

Nie zdziwie się jak MS rzucił kasą i gierka wyjdzie na Scorpio.

Swoją drogą mysz i klawa do Scorpio całkiem spoko jako opcjonalne peryferia. Nie trzeba będzie grać w FPSy i RTSy na padzie jak zwierzę.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ficuś, dorzuciłbym do listy giern niedostępnych na xbąku Valkyrie Chronocicles, Day of the Tentacle, Journey, Everybody Gone to Rapture, Tricky Towers, Darkest Dungeon, Gaunlet: Slayer Edition, Secret Ponchos. Oj tam, drobne przeoczenie ;)

Opublikowano

remastery, dramatyczne goowna z plusa i jedyny dobry darkest dungeon, na ktorego juz narzekales wiec pewnie i tak nie skonczysz

Opublikowano

W kościach czuję, że wyebą ten sklepik microsoftu w pizdu i już są dogadani ze steamem aby u nich można było te gry odpalać, w końcu steam chciał mieć swoje steam machine a oni zaopiekują się grami od microsoftu. Only on Scorpio. Mnie to nie jara ale dla niektórych może być mega hiper wow.

Opublikowano

jezu ale farmazony xD szymek na mocarzu pod wieczor

Opublikowano

Szymon na tablicy "Mendrejewa" bylby pierwiastkiem rakotworczym.

Opublikowano

Mendrek to typ gracza, który na 3DSie ograłby:

-Street Fighter IV

-Metal Gear Solid 3

-Castlevania Mirror of Fate

Ktoś podejmie się propozycji na innych konsolach?

Na Wii U ograłby:

- Mass Effect 3

- Watch Dogs

i jako indie perełka podkreślająca status świadomego gracza:

- Terraria

Opublikowano

Na Vicie ograłby 

-Jak and Daxter HD Collection

-XCOM

-God of War Collection

i Hatoful Boyfriend

Opublikowano

ino Skyrim w samolocie

Opublikowano

wlasnie problemem jest to ze to nie troll, on serio tak mysli :D

Jakie zycie taki rap!

Opublikowano

Nie lubię napompowanego mainstreamu, im więcej widze jak ktoś się napala na jakąś grę, tym mniej mam ochotę w to zagrać. Mam tak od kiedy sparzyłem się na hype innych, ostatnim razem przy GTA V które poza misjami jest nudną kupą i jakiekolwiek wmawianie sobie że można czerpać przyjemność z jechania samochodem przez sandbox albo oglądaniem na plaży jak ocean się rusza, jest dla mnie jakąś pokrętnym mechanizmem obronnym przed faktem że ta gra jest wydmuszką. A o remasterach nikt nie pisze bo nikt ich nie lubi (chociaż większość kupuje). Tak samo pokochałem ostatnio indyki, bo ostatnio więcej hejtu na nie leci. Taki ze mnie growy hipster się zrobił. Także sorry Yakuzo, pewnie jesteś dobrą grą, ale do zobaczenia w 2020 - oby remaster był dobry!  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.