Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No i Remigiusz mówił o dropach tylko w jednej lokacji.

No wiem, ale to CW.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jeśli chodzi o menusy to może jeszcze kwestia przyzwyczajenia, ale dash X1 mimo, że wolny jak skur,wesyn, to wygodny. Podgląd postępu pucharków, widoki ile się grało, kto ile w danym miesiącu zdobył GS, społeczności, strony gier ze screenshotami i streamami, podoba mi się to jak nie wiem. Na PS4 tak ascetycznie trochę. Dobrze to czy niedobrze, no to już każdy musi sam ocenić.

Co do szybkości menu, to warto wspomnieć, że masz 10 kafelków na krzyż i tu faktycznie wszystko działa szybko, wejście w ustawienia itp jest git, problem pojawia się gdy chcesz wejść do PSN albo zobaczyć listę przyjaciół albo podejrzeć trofea, w tedy konsola traci swą szybkość bo wszystko musi "wgrać"

Może i dash w ONE działa wolniej ale tam przynajmniej na nic się nie czeka, nie muszę oglądać przez 10-15 sekund jak mi się znaczki trójkąt, kwadrat zmieniają...

To bardzo ciekawe co piszesz zwłaszcza, że trofiki i lista znajomych wczytują mi się od razu.

Wiesz, rozmawiałem też z innymi na imprezie i w sumie wszyscy przyznali mi rację, to nie jest mój wymysł, jeżeli Tobie się wszystko szybko wygrywa to super, ale to nie oznacza, że problemu nie ma.

Chociaż w to, że szybko wchodzi do PSN to nie uwierzę nigdy xD

Poza tym dash w ONE ma prawie wszystko na widoku, a tu na widoku tak naprawdę masz tylko parę kafelków.

Mi tam sklep szybko sie wczytuje to samo friend lista i trofea

Bez kitu od momentu posiadania prosiaka nie jestem w stanie nic złego powiedzieć na system operacyjny czy ściąganie

Opublikowano

Pewnie użytkownicy prosiaka jako konsumenci premium mają również dostęp do lepszych serwerów Sony :kaz:

Opublikowano

No u mnie to jakoś nie działa  :kaz:

U reszty klapów z party jest podobnie.

Opublikowano

Far Cry Primal 2 od $ony xDDD  

Jednak animacja, dialogi i postacie dalej są nie do ogarnięcia dla GG, będzie beka z sonybotów jak ich GOTY nie dobije do magicznych  90%

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD totalna porażka

w half-life 2 była lepsza mimika

tak jak przypuszczałem, kolejna wydmuszka od goryli,  PS4 za 3 lata do ogrania TLOU2 nic więcej

Opublikowano

Jeśli chodzi o menusy to może jeszcze kwestia przyzwyczajenia, ale dash X1 mimo, że wolny jak skur,wesyn, to wygodny. Podgląd postępu pucharków, widoki ile się grało, kto ile w danym miesiącu zdobył GS, społeczności, strony gier ze screenshotami i streamami, podoba mi się to jak nie wiem. Na PS4 tak ascetycznie trochę. Dobrze to czy niedobrze, no to już każdy musi sam ocenić.

Co do szybkości menu, to warto wspomnieć, że masz 10 kafelków na krzyż i tu faktycznie wszystko działa szybko, wejście w ustawienia itp jest git, problem pojawia się gdy chcesz wejść do PSN albo zobaczyć listę przyjaciół albo podejrzeć trofea, w tedy konsola traci swą szybkość bo wszystko musi "wgrać"

Może i dash w ONE działa wolniej ale tam przynajmniej na nic się nie czeka, nie muszę oglądać przez 10-15 sekund jak mi się znaczki trójkąt, kwadrat zmieniają...

To bardzo ciekawe co piszesz zwłaszcza, że trofiki i lista znajomych wczytują mi się od razu.

Wiesz, rozmawiałem też z innymi na imprezie i w sumie wszyscy przyznali mi rację, to nie jest mój wymysł, jeżeli Tobie się wszystko szybko wygrywa to super, ale to nie oznacza, że problemu nie ma.

Chociaż w to, że szybko wchodzi do PSN to nie uwierzę nigdy xD

Poza tym dash w ONE ma prawie wszystko na widoku, a tu na widoku tak naprawdę masz tylko parę kafelków.

Mi tam sklep szybko sie wczytuje to samo friend lista i trofea

Bez kitu od momentu posiadania prosiaka nie jestem w stanie nic złego powiedzieć na system operacyjny czy ściąganie

No ja mam sporo znajomych i tez nikt nie narzeka, wszyscy ktorzy maja Xa potwierdzaja, ze PSN chodzi znacznie szybciej. Te firmy po latach odwrocily sie calkowicie rolami - dziwne, ze nawet softwerowo taki MS dostaje po (pipi)e.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Byście chcieli takie wyDmuszki boty zielone, lepsza mimika niż w Scalebound.. Zostały wam trailery i demówki na YT.

Przyjdzie Skarabeusz, to znając Ms, nie powoli wam odpalić go w full HD, tylko będzie info only 4k TV. Bardzo jestem ciekaw, co pokaże firma która może kupić cały świat, czy będzie prawdziwy neKst gen, czy wyDmuszka jak ps4 pro.

Opublikowano

neKst (...)wyDmuszka 

klawiatura Ci się psuje

Opublikowano

Każdy fps jest lepszy na komputer gdyż korzystasz z myszki

No nigdy jeszcze nie widziałem osoby która by miała problemy grać w fpsy na myszce, co innego na padzie.
Opublikowano

Far Cry Primal 2 od $ony xDDD  

Jednak animacja, dialogi i postacie dalej są nie do ogarnięcia dla GG, będzie beka z sonybotów jak ich GOTY nie dobije do magicznych  90%

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD totalna porażka

w half-life 2 była lepsza mimika

tak jak przypuszczałem, kolejna wydmuszka od goryli,  PS4 za 3 lata do ogrania TLOU2 nic więcej

Od 24 stycznia Wyższa Klasa dostaje średnio co 3 tygodnie takie kozak ku,rwa sztosy z KKW, źe nawet średnia na poziomie Quantum Beki dla Horizona, wywołała by co najwyżej uśmiech pogardy z jarących się tym sebów.

E.L.O.

Opublikowano

Zielone karakany już wszystko hejtują co związane z marką Sony, nawet obrażają swojego sztosa o piratach z petardami w swoim dziale. Nic boty kompletnie nie mają do zaoferowania aby obrażać Sony, sami nadal siedzą w najgorzej generacji, i Jeszce walą szydere.

Gier nie mają, a innych obrażają.

722d7d9d461b92bdd1dca41ecce5162a.gif

Opublikowano

Od 24 stycznia Wyższa Klasa dostaje średnio co 3 tygodnie takie kozak ku,rwa sztosy z KKW, 

Czyli  jakieś 16 kilerów z KKW do końca roku, a jeszcze przecież dojdzie z 20 zachodnich exów plus zapowiedzi na E3. Nieźle

Opublikowano

Gram w tego Drivecluba i nie wiem dlaczego nie szanujecie tej gry. Forza Horizon to nie jest, ale po naje,baniu >100h (kosmiczne jak na mnie) we wszystkie 3 części w zeszłym roku taka gierka z listą wyścigów wybieraną z menu i kilkoma samochodami do każdego wchodzi bez popity. Model jazdy jest przyjemny, radocha z jazdy jest, to najważniejsze. Grafika tylko nie wywala z kapci, jak zawsze najlepiej to wyglądało na gifach yetiego. Mogliby chociaż jakiś patch do 60fps albo jakieś AA dać na Pro. Ma swoje momenty, żeby nie było. Napier,dalane będzie coś czuję, może nawet season pass wleci? Tylko tak nasrane tymi dodatkami, że nie mam pojęcia co dostanę i co się opłaca.

PS schowałem przez rękawiczkę (żeby nie poczuć tej cudownej powierzchni) pada Elite do pokrowca i dzisiaj już nie było ciarek na plecach po dotknięciu gałki DS4 a spusty wciskało się nawet OK, jest progres. Jeszcze parę dni, uwolnią się chemikalia zwiększające klapozę z obudowy konsoli i będę w niebieskim raju.

Opublikowano

Seasson pass do dc za raptem 30 zl więc brać śmiało.

Opublikowano

Piękna dominacja użytkowników Sony w CW, boty na kolanach :

Mazeło coś napisze, jak mu Don pozwoli.

Asax pełna samowolka.

Czarek, dalej tłumaczy Quantum w Wordzie i Google Translatorze.

Vizir, już od tego wypranego zielonego mózgu, bredzi, że bielsze nie będzie.

Jedynie, DonDron zachowuje powagę i doszło do niego że konsola xone, jest już przegrana i jedynie Skarabeusz, może pokazać że MS jest coś jeszcze warty.

Opublikowano

Od 24 stycznia Wyższa Klasa dostaje średnio co 3 tygodnie takie kozak ku,rwa sztosy z KKW, 

Czyli  jakieś 16 kilerów z KKW do końca roku, a jeszcze przecież dojdzie z 20 zachodnich exów plus zapowiedzi na E3. Nieźle

hola, hola, gdzie ja napisałem że przez cały rok piękny góralu? nie ma tak dobrze. dobroć trzeba dawkować. nawet u dobrego sony. czytałeś może przypowieść o nierozsądnym bogaczu?

Opublikowano

Gram w tego Drivecluba i nie wiem dlaczego nie szanujecie tej gry. Forza Horizon to nie jest, ale po naje,baniu >100h (kosmiczne jak na mnie) we wszystkie 3 części w zeszłym roku taka gierka z listą wyścigów wybieraną z menu i kilkoma samochodami do każdego wchodzi bez popity. Model jazdy jest przyjemny, radocha z jazdy jest, to najważniejsze. Grafika tylko nie wywala z kapci, jak zawsze najlepiej to wyglądało na gifach yetiego. Mogliby chociaż jakiś patch do 60fps albo jakieś AA dać na Pro. Ma swoje momenty, żeby nie było. Napier,dalane będzie coś czuję, może nawet season pass wleci? Tylko tak nasrane tymi dodatkami, że nie mam pojęcia co dostanę i co się opłaca.

PS schowałem przez rękawiczkę (żeby nie poczuć tej cudownej powierzchni) pada Elite do pokrowca i dzisiaj już nie było ciarek na plecach po dotknięciu gałki DS4 a spusty wciskało się nawet OK, jest progres. Jeszcze parę dni, uwolnią się chemikalia zwiększające klapozę z obudowy konsoli i będę w niebieskim raju.

Piękne słowa Rejven, o to chodzi żeby mając xone, posmakować ps4 i widzieć w tej konsoli ogromny potencjał i wyższość nad xone. Baw się dobrze chłopie.. Niebieskie królestwo, Jeszce nie jeden raz Cię pozytywnie zaskoczy.
Opublikowano

Nie kumam logiki - kupują smoki za 3k (które w takiej ceny smoki wysrywają hardwarowo sprzęty sony i xone) ale na konsolę to już idzie pogardzić wydać parę groszy?  :dafuq:

Opublikowano

No nie po to ładowali w taki sprzęt żeby teraz na nim nie grać i jeszcze coś dokupywać oddzielnie gdzie tu brak logiki widzisz ? xd

Edytowane przez Dr.Czekolada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.