Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jakie podchody?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Popcorn shootery gorsze niż malaria, tfu

Opublikowano

Wczoraj nieopatrznie na 10 sekund zahaczyłem o kanał Polsat Sport News, gdzie transmitowali jakiś mecz z League Of Legends. Mój błąd, bo od razu dostałem raka. W poniedziałek jestem umówiony z onkologiem czy nie mam przerzutów...

Opublikowano

MS robi wszystko aby gracze przeszli do obozu sony i potem wykupi sony, następnie zniszczą playstation i zostanie tylko blacha i win10. MS RAK BRANZY

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Ogladam pierwsze 15min Nioha. Zamkneli kolesia w pier.dlu a ten rozbija piesciami sciane i oklada nimi goscia z mieczem xD a ten stoi i nie wie o co biega. Nioh paruje lapami ciosy mieczem ootem znajduje kimono i kapelusz a la Michael Jackson xD ah te chinskie gierki. Tera znalazl topor dwuerczny i napiera dalej w tym kapeluszu. XD kapeluszu xD wyczuwam pietno Tekkena. Tera je scenka liczona z jakims lysym a ten dalej w kapeluszu xD

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Jakie podchody?

Ty już wiesz :isee:

Popcorn shootery gorsze niż malaria, tfu

Early Access i moby jeszcze bardziej, tfu tfu tfu pececiorze

Opublikowano

No ja nie wiem co te gierki XD Nawet nie trzeba spać, srać i szczać, tylko się bić non stop XD Jakie to nieprawdziwe XDDD

Opublikowano

Za szkalowanie nioha powinny byc warny. Co ta moderacja wyprawia?

Opublikowano

To prawda.

Opublikowano

Za szkalowanie nioha powinny byc warny. Co ta moderacja wyprawia?

To by juz podchodzilo pod znecanie sie nad zwierzetami.

Opublikowano

pff to jest nic odpal se dzakuze zero

Opublikowano

15 minut i nie odkryli żadnej wiezy ani znacznika na mapie? Pfff co za crap. Mam nadzieję że później chociaż dodadzą rozbudowę bazy.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Zerknąłem na liste exow na XONE na ten rok i poczułem się tak, jak przez ostatnie 2 lata czuli się posiadacze WiiU. Czas sprzedawac szrota i podążać jedyną prawidłową drogą, czyli Pro. Nawet Trump zakazał tego trupa w USA

XBOX.gif

Opublikowano

bluber jak tam? dorwales prosiaka? xd

Opublikowano

W ogóle to szczerze - załamka jak widzę gdy ludzie napalają się na Scorpio czy Pro, bo rok, pół roku temu, jak się czytało forumek to w ogóle była jakaś forma zdroworozsądkowego oporu przeciw niszczeniu pewnego statusu quo. A teraz co drugi napalony jak na nowego smartfona. I nie, nie przemawia przeze mnie zazdrość - wywaliłem super premię w robocie i myśląc tak o tym jaki nowy fajny sprzęt mógłbym sobie kupić, gdzieś przez myśl przemknęła mi PS4 Pro. A potem otrzeźwiałem i stwierdziłem - po co mi to? Ni to nowa generacja, ni to rewolucja, a telewizora 4k nie mam. Dla jakiś durnych paru klatek na sekundę, których nie zauważa się w ferworze gry, miałbym przykładać rękę do tej patologii? To już chyba sobie Vitę kupię, albo coś. Albo po prostu jakieś gierki na PS4 zwykłe, które zupełnie mi w tej generacji wystarcza.

Choć z drugiej strony dla tych co PS4 nie mieli, nie dziwię się że chcą jednak najnowszą wersję konsoli. Nawet jeśli to niestety zachęcić może twórców konsol do wypuszczania kolejnych rewizji co 2-3 lata...

Opublikowano

Dobre wytłumaczenie na to że nie stać Cie na Prosiaka bo nadal masz nie spłacone zwykłe PS4 :D :sorcerer:

Opublikowano

Co ten to tryb Turbo PrOsiaka? Ich już kompletnie po(pipi)ało? Nie dość, że ten szrot ledwo wyciąga mityczną rozdzielczośc, to teraz Teraz co? Gdzie będą cięcia?

Zaczyna się robić większe (pipi) niż PC

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Bolid dupa zwykłego posiadacza PS4.

Opublikowano

darmowa aktualizacja, która poprawia wydajność gierek, które wyszły przed ps4 pro, w pływającym 40'-60 fps typu Project Cars, czy TR:DE?

no skurwysyny  :[

Opublikowano

tryb turbo boostujacy gierki ktore nie dostaja patcha pod prosiaka? to wam powiem zrobilo sie ciekawie, ciekawe jak taki bloodborne bedzie w tym trybie chodzil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.