Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jak szybko po nowe konsole bedą popiedalać gracze korzystajacy z tego turbo busta jak im sprzęt się zes.ra ogniem po godzinie grania XD

Edytowane przez kudlaty88

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

I w co bedą grać te zielone pokraki? xd

Opublikowano

Ciekawe jak szybko po nowe konsole bedą popiedalać gracze korzystajacy z tego turbo busta jak im sprzęt się zes.ra ogniem po godzinie grania XD

Tak samo szybko jak podczas grania w gry pisane pod Pro. Moc zuzywana w obu trybach jest taka sama. Po prostu Pro do tej pory obnizalo taktowanie CPU,RAM i wylaczalo polowe rdzeni w GPU - miales dokladnie taka sama moc jak na zwyklym PS4.

Opublikowano

I w co bedą grać te zielone pokraki? xd

Wiadomo, w HGF, a oprócz tego w Voodoo Vince 2, nowego Conkera, MechAssault 3, Phantom Dust and many many more czym Spencer zayebie klaperię na okoliczność E3 2017 :banderas:

Opublikowano

Inżynierzy z Sony na tym się znają, skoro dają ten ficzer w postaci busoto modo tzn, że jest bezpieczne (zobaczymy po kilku dniach czy nie rozyebie chałupy XD). No chyba by nie dawali jakby ta opcja rozpiedalała konsole, a tak hulaj dusza i baw się Pan w najlepsze.

Opublikowano

Wchodzi człowiek na gafa i nagle się okazuje, że gry na PS4 chodziły przez 3 lata tragicznie i trzeba kupić Pro. Gamingowa januszeriada.

Opublikowano

Wchodzi człowiek na gafa i nagle się okazuje, że gry na PS4 chodziły przez 3 lata tragicznie i trzeba kupić Pro. Gamingowa januszeriada.

Takie to już niebieskie szambo, 3 lata bez gier, teraz przez 3 miesiące wyjdzie parę chińskich gierek 7/8 na 10 a później znowu rok posuchy i do tego najgorsze multiplatformy ale sonyboty mają od 2005 w końcu swoje 5 minut ;)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Najgorsze multiplatforny? Zapytaj się Mazeło jak wygląda Doom na xone,Czarka Black ops 3.. Mazeło nawet podawał konfiguracja w menu Dooma aby obraz nie był tak (pipi)owy, płacz Czarka też pamiętamy o tym jak OPS brzydko wyglądał, więc Dadi daj spokoj..

Opublikowano

Ale po co grać w fpsy na konsoli? :dynia:  

Z chłodzeniem od AMD to sony może mieć zdzifko ile konsol nagle będzie wracać "spalonych"

Opublikowano

Najgorsze multiplatforny? Zapytaj się Mazeło jak wygląda Doom na xone,Czarka Black ops 3.. Mazeło nawet podawał konfiguracja w menu Dooma aby obraz nie był tak (pipi)owy, płacz Czarka też pamiętamy o tym jak OPS brzydko wyglądał, więc Dadi daj spokoj..

ty jesteś pierdolnięty, nic nigdy takiego nie pisałem

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać, jak pokażą Forzę 7 na Scorpio i Kaz zacznie biczować Yamaucziego, że to GT7 to znowu 5 generacji do tyłu i żeby (pipi)ł bo mu wstyd robi xD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Takie to już niebieskie szambo, 3 lata bez gier, teraz przez 3 miesiące wyjdzie parę chińskich gierek 7/8 na 10 a później znowu rok posuchy i do tego najgorsze multiplatformy ale sonyboty mają od 2005 w końcu swoje 5 minut ;)

9dad7af95f8734d6ab8098e3ef33781c.jpg

Opublikowano

Też tak macie że jak widzicie dłuższy posta blantmana to go cytujecie/zapisujecie zanim go przeczytacie?

Tym razem ktoś mi posta skasował :) nie wiem co w tamtym poście było nie tak. 0 cw i 0 ataku rodziny plejstejszon. No nie dogodzisz

Opublikowano

Z neogafa dowiedziałem się, że ludzie będą kupować BF4 bo lepiej chodzi na Pro teraz.  :rotfl:

Albo AC Unity.  :niedobrze:

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Czytac neogafa :rotfl:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Czy klapy z braku gier zatrzymały się na roku, 2011, że jaraja się unity i bf4? Xdddd

Opublikowano

Spoko, niech ludzie kupują Pro, najwyżej czeka ich przyszłość blaszaków ujęta w skeczu Oniona:

Opublikowano

sony jednym paczem zrobilo darmowe remastery miliarda gier

oni sa zbyt dobrzy, znowu musze przelac im charytatywnie pół wypłaty

Opublikowano

Wchodzę sobie z nudów na 2 ostatnio skomentowane tematy w dziale x1, oraz ps4, a tam taka sytuacja na ostatniej stronie, po każdym z dwóch tematów:

Sea Of Thives:

Ukuki

Kompletnie nie mam ochoty tego kupić...U M$ widać ,że coś się zmienia i mam nadzieje ,że wyciągają wnioski z tego jak im Sony w tej generacji kopie tyłek. 

blooody gipsy

Nie za bardzo wiem czym chcą przyciągać nowych graczy i zatrzymywać starych.

Czezare

Sądzę, że E3 2017 jeśli nie wszystko to naprawdę bardzo wiele wyjaśni w tych kwestiach.

blooody gipsy

Oby faktycznie była to tylko cisza przed burzą.

Yakuza 0:

Bansai

W ogole teraz sobie zdalem sprawe ze Yakuza 0 to pierwszy tytul jaki w tym roku skonczylem, czy moze byc lepszy poczatek roku? Chyba nie. :banderas:A nastepny w kolejce Nioh. :obama:

Figuś

mam zamiar, porobić co się da i dopiero z fabułą dalej ruszyć :fsg:  Może się do Niera wyrobie :yao:

Pawcio

Skończyłem właśnie yasztosa 0. No i co tu dużo mówić, czekam z benizem w ręce na Kiwami  :banderas:

Teddy

Zarządzanie klubem z hostessami :obama: Nawet po kilkudziesięciu godzinach ta gra dalej potrafi zaskakiwać, jak tak dalej pójdzie to wtłuke tu więcej godzin niż w wiedzminie

Jezu to już dawno przestało być śmieszne. Niech ktoś im humanitarnie skróci tą mękę. :<

Opublikowano

gdzieś przez myśl przemknęła mi PS4 Pro. Dla jakiś durnych paru klatek na sekundę, których nie zauważa się w ferworze gry, miałbym przykładać rękę do tej patologii?

a5ed48c2f35e70d4ff7219c484a8ffb4.jpg

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Bardzo dobrze, że ludzie kupują prosiaka, jeszcze wrócicie tam gdzie to wszystko czego teraz doświadczacie ma swój początek :shotgun:

Dokładnie z taką myślą kupowałem Pro, (pipi)ać graczy.

Szczególnie (pipi)ać tych co biegli po PS4 żeby trzy lata czekać na dobre gry :usmiech:

Opublikowano

Jaki będzie sens kupować PS5 na premierę jak i tak będzie można włączyć tryb turbo na PS5 Pro i grać w Asasyna w 30 FPS jak Pan Jezus Chrystus powiedział?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.