Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Halo mega giereczka uwielbiam <3

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tetris tez jest spoko ale ile można

Opublikowano

halo szanuje za różnorodność pifpafek, fajne lokacje i dosyć klimatyczne sekwencje (finały z jedyneczki, ricza czy trójki) ale design potworów i motyw z całym tym floodem do kasacji

Opublikowano

xDDDDDD moje oczy

mendrek o czym będzie następny będzie felieton? o tym jak znudzony jesteś serią forza motorsport, o ewolucji (lub zastoju) serii Super Mario?

o robieniu młynków kciukami?

co za gawędziarz teoretyk xDD

Opublikowano

dziwne ze nikt nie kupuje, przeciez konsoli nie sprzedaja exy

Opublikowano

Hahah swietnie sony rucha swoich klientow za pomoca ps4pro ..trzeba przyznac ze laduja w pupy swoich fanow za pomoca miekkiego fafika.

Wszedzie bundle i wpychanie slima..ludzie kupujo biede4 a w miedzy czasie wprowadzaja boost mode do ps4bogactwo poprawiajac znacznie wydajnosc starych gier.

maCXiE2.jpg

Opublikowano

mendrek przynajmniej kupił yakuze na premierę a ty ?

ale ja nie piszę felietonów o serii yakuza, widać tą subtelną różnicę?

Opublikowano

Idealnie pasuje co CW.

Taka ciekawostka, zachodzę do lokalnego sklepu z gierkami z pytaniem o coś tam na X360, koleś mówi, że już będzie się kompletnie towaru na tę konsolę pozbywał, bo nikt nic nie kupuje. Z ciekawości spytałem o sprzedaż na inne platformy. Jego odpowiedź: "na PS4 schodzi wszystko jak świeże bułeczki, na X1 tak sobie, ale też coś tam sprzedaję czasami".

Jako fan zielonego poczułem jakby ktoś mi policzek wymierzył...

Opublikowano

Hahah swietnie sony rucha swoich klientow za pomoca ps4pro ..trzeba przyznac ze laduja w pupy swoich fanow za pomoca miekkiego fafika.

Wszedzie bundle i wpychanie slima..ludzie kupujo biede4 a w miedzy czasie wprowadzaja boost mode do ps4bogactwo poprawiajac znacznie wydajnosc starych gier.

maCXiE2.jpg

ktos ich zmusza do kupowana slimek? Swiadomy konsument wybierze konsole ktora spelnia jego oczekiwania, niedzielnemu graczowi nie zrobi to roznicy.

Opublikowano

bień - masz dziwną definicje ruchania lol

Opublikowano

Kaz pluje posiadaczom zwykłego PS4 w twarz (pozdro Yeti i Mendrek) a klapy przekonują się nawzajem, że to deszcz pada. Piękny widok

Opublikowano

Pięknie będzie wyglądał listopad/grudzień jak będziecie przyjmować scorpio rubber donga na twarze bez gier i do tego klaskając uszami

Opublikowano

a dopiero co wymienili xbony na slimki

Opublikowano

xD

Opublikowano
a dopiero co wymienili xbony na slimki

ktoś musi napędzać sprzedaż xboxa w Polsce 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Sprzedaż

Xbox

wybierz jedno XDDDDDDDDD

Oplułem się i dosłownie zakrztusiłem się herbatką.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

huehue 

zerwałem boczki ze śmiechu 

Opublikowano

Swoją drogą ciekawe co Sony jeszcze wymyśli z PRO do końca generacji, bo ze zwykłą PS4 uwalnianie mocy, odblokowane rdzenie, ram etc już zrobili chyba wszystko co się dało. Soft 4.5 dodaje też wsparcie 3d do VR, ponoć bardzo fajnie to działa z filmach jak ktoś lubi 3d.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.