Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Fabuła w grach to kupa

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

brum brum tratatatatata pif paf brum brum

Opublikowano

Trzeba szybko tego nioha przejsc bo za rogiem juz halo wars 2 czeka

Opublikowano

Trzeba szybko tego nioha przejsc bo za rogiem juz Torment czeka

naprawiłem . Nie wiem jak ja yakuze i nioha do końca miesiąca skończę :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

a co, wypożyczone masz?

Opublikowano

Nowe PE i wybór gry roku, dostałem raka, czy ktoś jeszcze czyta te wypociny ? przejrzeć w empiku i odłożyć na miejsce.

Przejrzałem tydzień-dwa temu jakieś PE jeśli o tym "nowym" numerze mówimy to uśmiech na mojej twarzy największy wzbudziła lista najbardziej oczekiwanych gier 2017 gdzie w natłoku exów na PS4 znalazła się jednak aż jedna pozycja na Xboxa One, takie światełko w tunelu dla posiadaczy tej konsoli, jeden ex na którego jeszcze mogą liczyć

Scalebound

Mnie bardziej boli fakt, że butcher wybrał D2 jako rozczarowanie roku...

Trochę go rozumiem

Podobno Ty grą jesteś zachwycony...

Bezpieczny sequel, tracący sporo z dystopicznego klimatu jedynki i do tego zabugowany 

Opublikowano

a co, wypożyczone masz?

zapomniałeś, że gierki muszą być grane na PREMIERĘ? 

Opublikowano

Trzeba szybko tego nioha przejsc bo za rogiem juz Torment czeka

naprawiłem . Nie wiem jak ja yakuze i nioha do końca miesiąca skończę :)

Przypomniałem sobie, że mam preorder pudełkowego Tormenta za 125 zł i od razu dzień lepszy ;) Szkoda tylko, że będę miał czas na grę w kwietniu  :yao:

Opublikowano

No tak, wcześniej tyle exów na xboxie, obrobić sie nie masz kiedy.

Opublikowano

no multiplatformy to guwno przy takich eksach

Opublikowano

Ja tam nadal na mass effect czekam a to multiplatforma tak jak i torment :) Myslę że przynajmniej jedna z tych gier będzie lepsza od yakuzy zero czy nioha  . No ale to jakby wybierać wśród samych kobiet 10/10 tę ładniejszą :D

Opublikowano

Ja tam nadal na mass effect czekam a to multiplatforma tak jak i torment :) Myslę że przynajmniej jedna z tych gier będzie lepsza od yakuzy zero czy nioha . No ale to jakby wybierać wśród samych kobiet 10/10 tę ładniejszą :D

Zawsze Czarnulka <3
Opublikowano

To jak tam klapy...kto jeszcze oprócz YETI, Mendka i MajorZero 64 dopisze się do listy posiadaczy PS4 Parobek Edition? Coś się nie kwapicie do ujawnienia się, a tym samym przypisania do gorszego sortu pariasów gejmingu :yao:

Opublikowano

no ja mam bansai pewnie i wiele innych osób co ma ps4 od premiery . Bardziej jestem ciekaw kto ma ps4 slim bo to są dopiero przegrywy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.