Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

nom, chociaż xboty i tak nawiększe przegrywy

Jakie przegrywy? :yao: Nie wydaje mnie się. Kupiłem xbona w dniu polskiej premiery i do dzisiaj się doskonale bawię czekając na true nextgena Skorpiona, który - przypominam - wszystkich zayebie. A u Sony co? Najpierw kutang Kazika w pipu w postaci PS4 Fat Peasant Edition bez gier, potem w paszczu w postaci PS4 Slim Peasant i kiedy klapy myślały, że już nic się wydarzyć nie może, bo prawilnie przesiadły się z tragicznie, wręcz odpustowo wykonanego Grubcia na lepiej wykonanego i cichszego Chuderlaka to Kaziu zasadził im ostatecznego kutafona w dupala w postaci PS4 Pan Pańszczyźniany Edition :pawel:  No nie ma czego zazdrościć, poza tym, że w grach się trochę poprawiło :yao:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nom, chociaż xboty i tak nawiększe przegrywy

Jakie przegrywy? :yao: Nie wydaje mnie się. Kupiłem xbona w dniu polskiej premiery i do dzisiaj się doskonale bawię czekając na true nextgena Skorpiona, który - przypominam - wszystkich zayebie. A u Sony co? Najpierw kutang Kazika w pipu w postaci PS4 Fat Peasant Edition bez gier, potem w paszczu w postaci PS4 Slim Peasant i kiedy klapy myślały, że już nic się wydarzyć nie może, bo prawilnie przesiadły się z tragicznie, wręcz odpustowo wykonanego Grubcia na lepiej wykonanego i cichszego Chuderlaka to Kaziu zasadził im ostatecznego kutafona w dupala w postaci PS4 Pan Pańszczyźniany Edition :pawel:  No nie ma czego zazdrościć, poza tym, że w grach się trochę poprawiło :yao:

9823182.jpg

Opublikowano

xboty dzisiaj jak orają

Opublikowano

Aż mi się woda ze zmywaka wylała.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

czekam na przerobke upadku z xboxem i knurem

Opublikowano

Czezare jak zaoral, aż mi głupio teraz ze prosiaka zamówiłem :obama:

Opublikowano

Odpalisz najlepsze gry w najlepsze jakosci i przestanie ci byc glupio. 

Opublikowano

przy okazji dołożysz cegiełkę do spierdolenia tej branży :cool: 

Opublikowano

Kupiłem xbona w dniu polskiej premiery i do dzisiaj się doskonale bawię czekając na true nextgena Skorpiona

Obecna sytuacja zielonych przegrywów w jednym zdaniu. :pawel:

Zero gier, zero jakiejkolwiek szansy na lepsze jutro, tylko CZEKANIE na kolejne gejlo i girsy w 4k.

PS. Czaruś, tak w ogóle to jak tam kolega? Może siadać?

Opublikowano

Yeti biedaku kiedy kupujesz ps4 busto? Czy Nioh będzie grany w 720p? XDDDD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Najwięksi obrońcy sony?

- posiada ps4 wersja dla biedaków

- nie ma vity,

- szydzi z nintendo.

Opublikowano

yeti co ty wogole kur.wa masz?

Opublikowano

stulejke umyslu jak kazdy fanatyczny klap  xD

Opublikowano

"Wybudowałem dom, nie mam czasu na gierki, ale na forum lubię posiedzieć kilka godzin w ciągu dnia""

Opublikowano

yeti kto ci (pipi) ukradł marzenia?

Opublikowano

Wiadomo ze na forum wygrywaja zycie ci co dalej maja rodzicow za sciana, jada na tatomacie, a cale kieszonkowe moga wydac na gierki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

PS4

2013, 2014 -  <cykanie świerszczy>

2014 - beka z Drivecluba

2015 - Bloodborne

2016 - Uncharted 4, Ratchet, Last Guardian

2016 - premiera PS BESTIA i wyru.chanie reszty klientów xDDDD

XBOX ONE

2013, 2014 -  Dead Rising 3, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Halo MCC

2015 - Ori, Halo 5, Rise of Tomb Raider

2015 - nie zapominajmy o lepszym wiedźminie

2016- Gearsy, Forza Horizon 3

Przez grzeczność nie wspominam o BC.

2016/17 -  początek bryndzy, 0 gier na przyszłość, iksboksy na śmietniki

Świadomy konsument kupił Xboksa gdzieś w '14 roku a teraz przesiadł się na PRO.

Najwięksi frajerzy?

ci którzy kupili teraz slima>>>>>ci którzy jechali bez gier na facie od premiery

Opublikowano

yeti co ty wogole kur.wa masz?

tv 55 cali full hd i ps4 amator xD

Opublikowano

to jak alufelgi 20' do tico

Opublikowano

ps4 pro mają ale na porządny tv 4k z hdr już brakło :klapek: ale scorpio zayebie w combosie z konkretnym tv pod koniec roku :obama: a wy będziecie stać w grudniu przed cexem w śniegu po kolana modląc się aby przyjęli wasze pro :reggie: 

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam, że teraz według botów o zwycięstwie xboxa świadczy fakt że wy(pipi)ali xboxa na śmietnik i przesiedli się na Playstation? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.