Skocz do zawartości

Pokemon GO

Featured Replies

Opublikowano

Niedaleko Wyszyńskiego, chyba był koło głównej poczty przeładunkowej.

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 157,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No mają rozmach s(pipi)iesyny w tym niu jorku.

A jak wyklikam centrum szczecina to mi ratata z drowzee się pokaże. 

aha_zpswzmjt4vg.png

Opublikowano

Ale wiesz ze tam kazdy poke stop jwst różowy? Na każdym jest postawione lure.

Opublikowano

Hmm, no chyba nie z lurem. Jak połaziłem po mieście to wcale nie wyświetlało mi poksów obok lura. Te wydaję mi się, że spawnują się randomowo bez wpływu na mapę.

Opublikowano

no i ta mapa nie pokazuje wszystkich pokemonów, także tam musi być ich milion

Opublikowano

PBnJ7QY.jpg

Spoko gierka, jeszcze tylko Snorlax, Aeorctydal i Lapras z 10km jajek i moge wrocic do normalnego zycia

Opublikowano

Central Park? xd

Mi dzisiaj z lura wylecial Aerodactyl, niestety 500 cp wiec cienias.

btw. serwery sie wysraly

Opublikowano

Tez sie nie moge zalogowac. A wrocilem do domu i chcialem uzyc tej apki i isc polowac. 

Opublikowano

(pipi)... leże se w wyrku, szykuje sie do kimania, włączyłem jeszcze na chwile poksy... a tam Exeggcute :| no i co? Serwery sie wysrały. 

Edit. 

Jednak złapany, czyli zaliczyło.

Ale za to mocarny Odish sie osrał :/ ~350 CP . Jak na 12 lvl to całkiem nieźle, szczególnie, że zaraz na Glooma bym (pipi)a ewoluował.

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Ile macie złapanych róźnych pokemonów?

40/151 u mnie.

Opublikowano

54/151, widziane 57 (przez bledy mi zwial ekans, snorlax i jeszcze jeden jakis)

Opublikowano
  • Autor

63 bez oszukanych gpsów. Dojdzie pare niedlugo bo mam poki gotowe do ewo, ale z lucky egg chce zrobic masowke.

Opublikowano

Dzis po robocie znowu idę do parku spotkać się z moimi poke-kumploszczakami. Przybiję poke-pionę moim nowo poznanym kolegom - osmioletniemu Bartkowi i dziesięcioletniemu Maćkowi. Powymieniamy się doswiadczeniami nt łapania Pokemonów.

edit: ale w ciągu tych kilku dni zobaczyłem też jedną fajną pełnoletnią poke-dupcię.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Dzis po robocie znowu idę do parku spotkać się z moimi poke-kumploszczakami. Przybiję poke-pionę moim nowo poznanym kolegom - osmioletniemu Bartkowi i dziesięcioletniemu Maćkowi. Powymieniamy się doswiadczeniami nt łapania Pokemonów.

"Chodźcie do mnie, mam w piwnicy pikachu to sobie złapiecie"

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo z tą aplikacją.

Koncept gry super i za dzieciaka każdy marzył o łapaniu stworków w prawdziwym świecie, ale na chwilę obecną gra jest tak uboga, że po kilku godzinach mi się znudziła.

Czekam niecierpliwie na wersję 1.0, bo wiem, że nie da się tego s(pipi)ić. Tzn. da się, ale Nintendo chyba na to nie pozwoli, patrząc na to co się dzieje z ich akcjami.

Największy problem to brak pokestopów w okolicy w niektórych regionach. Jak ktoś wcześniej wspominał w takim Szczecinie to jest dramat. Na obrzeżach miasta gdzie mieszkam, gdyby nie fakt, że grając w Ingresa postawiłem kilka nowych portali, to nie miałbym nic w okolicy domu.

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

Ile macie złapanych róźnych pokemonów?

40/151 u mnie.

65/151, też bez czitowania. 

Wczoraj pikacz nam się kręcił koło domu, ale dwa kroki w złą stronę i przepadł na zawsze. (pipi)ać trzy łapki