Opublikowano 9 lipca 20168 l Siedzę w wannie a tu drowzee w pobliżu. Jak żyć? Czaisz w(pipi)ac sie nieznajomemu do mieszkania bo tam mewtwo? Ale tak serio, kto by z was nie sprobowal? xD
Opublikowano 9 lipca 20168 l zasialem troche strachu w sercach niebieskiej i czerwonej zarazy w rodzinnych stronach, czas wracac do warszawy. niestety, juz jutro bede musial zostawic gymy przy fontannach w parku, na dworcu oraz w mcdonaldzie na pastwe losu. za to w koncu dowiem sie jak sytuacja ma sie w stolicy. >jakie pokemony napotkam w podziemiach dworca centralnego? >czy w poblizu hotelu mariott zostaly jeszcze jakies gymy obstawione przez trenera o nicku "BARACK69"? >czy palac kultury opanowany jest przez czerwonych? >czy jest pokestop w bizariuszu? dowiem sie juz jutro <przekrzywia czapke z daszkiem> jeszcze tylko kanapka i rakietowe buty od mamy i moge (pipi)ć na POKEMONOWA PRZYGODE
Opublikowano 9 lipca 20168 l U mnie pierwsze zalogowanie i obok spearow i geodude. Zaraz ubieram mojego full capa z czerwonym daszkiem i idę po fajki to zajrzę do parku obok, bo coś tam szeleści w trawie.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Autor Ja dostałem voucher na rower, jutro jak pogoda dopisze to wybiore sie w podroz gdzies dalej. Musze ktoregos dnia w centrum Gdyni odpalic wabik i zobaczyc ile ludzi sie zbiegnie. Edytowane 9 lipca 20168 l przez Shen
Opublikowano 9 lipca 20168 l Rowerem super sie jezdzi, dzis wieczorem se rundke zrobilem, pod ocean to wylapalem Goldeen, Psyduck, Magikarp (to jeszcze z 100 wylapie i bedzie mega ewolucja!) i nawet Squirtle (ale tylko cp11) dal sie zlapac, podbilem jeden gym, polecam wysylac najpierw slabe pokemony ktore i tak wyslecie potem do professora, one niezle zbijaja hp z tych potworow a potem na koniec wystawiacie najlepszego zeby dokonczyl sprawe
Opublikowano 10 lipca 20168 l Czas na dluzszy spacer z psem! Ile pozytku z tej appki Udany wypad, ale za malo czasu na zapuszczenie lure'a przy pokespot
Opublikowano 10 lipca 20168 l dziś wpadł po spacerku eevee gastly drowzee tentacool zubat machop cateprie. na szczęśliwicach jest jakiś duzy pok zaraz ide sie przejść <3 w meczecie jest gim u mnie XDDD magmar na 600 cc
Opublikowano 10 lipca 20168 l Autor 12lvl wbity, niebiescy sie uaktywnili w mojej okolicy, jest ciekawie. Złapałem tez dzikiego Fearow z 561cp Edytowane 10 lipca 20168 l przez Shen
Opublikowano 10 lipca 20168 l Jak te Gymy powstają? Wczoraj przy siłce było pusto a dzisiaj proszę bardzo, 100m dalej stoi żółty gym.
Opublikowano 10 lipca 20168 l Autor Korzystaja z miejscowek z tej gierki co ktos wczesniej podawał, tylko nie wykorzystali wszystkich, widocznie dokładają wg potrzeb.
Opublikowano 10 lipca 20168 l "Wystąpił problem podczas analizowania pakietu" Nie umiem w smartfony ;( jak to zainstalować, nie znam się w ogóle na andronidach, też chcę biegać po mieście za pokemonami pomuszcie
Opublikowano 10 lipca 20168 l 3 proby zdobycia Maryjki i 3 porazki raz zlapalem buga z 1hp wroga i nie moglem dobic, drugi raz zrobil ze mnie swoja dziwke, a za trzecim razem braklo czasu... RIP Maryjka, na zawsze pozostanie w rekach czerwonych s(pipi)ysynów mam nadzieje ze w okolicy mojego nowego mieszkania beda jakies gymy, ktorych bede pilnowac
Opublikowano 10 lipca 20168 l Autor (pipi)a jestem w media markt z ojcem bo chce lapka kupic, pod wejsciem jest gym i jakis stary dziad z januszowym wasem i w sandalach, z zaklejonym jednym okiem na(pipi)ia w tel w poki xd
Opublikowano 10 lipca 20168 l Przeszedłem się po podwórku i nic nie było, żadnego poka, chyba trzeba się nabiegać za tym nie ?
Opublikowano 10 lipca 20168 l Ej dobra. ... Jak wy gracie w tę grę? Nie można jej ściągnąć oficjalnie wchodząc na Google Play.
Opublikowano 10 lipca 20168 l Miałem wracać do domu 2km, bo taką zawszę mam trasę. Przez Pokemon GO wracałem 7km xD. Spotkałem jedną ekipę 4 chłopaków w okolicach wieku liceum-gimnazjum i drugą ekipę dwóch gnojków. A przypominam, że mieszkam w 50k dziurze. Ta gra będzie BARDZO popularna. Spytali się w jakiej jestem drużynie "Niebiescy oczywiście " Oni posmutnieli bo są żółci i nie mają kolegów, więc powiedziałem im że niedaleko ścianki wspinaczkowej jest żółty gym więc mogą dołączyć. Podziękowali. Co dzisiaj złapałem/wyklułem nowego: -Goldeen -Nidoran female -Krabby -Drowzee -Meowth A widziałem po drodze źe w okolicy są Weezing, Hypno i Electabuzz, ale nie mogłem ich znaleźć . A teraz siedzę z zaciśniętymi zwieraczami, bo za 30 minut odbieram nagrodę za gymy, a mam zajęte 5. Edytowane 10 lipca 20168 l przez ragus
Opublikowano 10 lipca 20168 l Jak się tych małych skur,wieli niby szuka? Obszedłem cały park i tylko Rattatę spotkałem, nosz gurwa.
Opublikowano 10 lipca 20168 l Autor masz w dolnym rogu liste pokow w okolicy, jak masz jeden odcisk stopy, to pok jest blisko, jak trzy to gdzies dalej i sie musisz krecic po okolicy
Opublikowano 10 lipca 20168 l trochę tak głupio jak dzieci na rowerkach jeżdżą a ja między nimi łażę bo gdzieś tam niby się trawa trzęsie xd
Opublikowano 10 lipca 20168 l To nie ty musiałeś uciekać ze wstydu jak 4 gimnazjalistów odbiło zajęty przez ciebie gym, ty go znowu zajmujesz, a oni znowu odbijają, ciągle patrząc się na ciebie. Takźe co ty wiesz o czuciu się głupio :czesc:
Opublikowano 10 lipca 20168 l Autor Zamowilem nowa baterie do telefonu, bo ta moja 3 letnia to wystarcza na 2h ciaglego grania.