Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stranger Things - Netflix

Featured Replies

• Odpowiedzi 607
  • Wyświetleń 63,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słyszałem wiele pozytywnych niezwykle opinii, podjarany. Niestety, serial okazał się irytująco słaby.     Długo by wymieniać. Na przykład to, jak pozbawiony jest celu, po prostu odnosząc się do nie

• Czasem dobrze jest się zapoznać z fenomenem popkultury po tym, jak już opadnie kurz. Ja pier/dolę, niezłą zbiorową halucynację tu macie xD   Czegoś tak prymitywnie jadącego na nostalgii, nie mając

Opublikowano

Tutaj też jaranko. Mówią nawet, że to najlepsza rzecz od netflixa i tak naprawdę to 8 godzinny film :obama:

Edytowane przez chris85

Opublikowano
  • Autor

Chris, recka była dodana w pierwszym poście  ^_^

Czekam na ten serial, bo zapowiada się mega klimatycznie. Najgorsze jest to, że polskich napisów na Netflixie niema za granicą i trzeba bawić się w jakieś VPNy :frog:

Opublikowano

Mógłby ktoś przybliżyć co to będzie za gatunek? Thriller sf czy jakiś horror z duchami/demonami ? Może być w spoilerze. Od tego uzależniam czy będę oglądał czy nie.

Opublikowano

No właśnie to ma być miks wszystkiego po trochę. Trochę ET, trochę Spotkań Trzeciego Stopnia, Trochę Ghost Busters itd itd.

@ Malibu. Sorry nie zauważyłem :P

Opublikowano

naekranie zrecenzował ST, ocena maksymalna, jeden z lepszych seriali Netflixa.

http://naekranie.pl/recenzje/stranger-things-sezon-1-recenza

Jest to produkcja, jakiej telewizja nigdy tak naprawdę nie widziała. Bracia Duffer tworzą serial, który jest przepięknym hołdem dla kina lat 80., szczególnie tego tworzonego przez Stevena Spielberga, a jednocześnie bawią się wymyślonymi wówczas schematami, dając im nowe życie i pokazując, jak to robić dobrze. Widzimy znane elementy takiego kina: nadnaturalną tajemnicę, klimat, wizualny majstersztyk i dzieciaki w centrum akcji. Twórcy komponują z tego dzieło kompletne i bawiące jak mało co do tej pory. Do tego można dostrzec multum mniej lub bardziej subtelnych smaczków i nawiązań, które powinny zapewniać dobrą zabawę przy kolejnych seansach całego sezonu.

:)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

I moją również. :) Tylko to kolejny serial od Netfliksa - ledwie zdążyłem się wygrzebać z House of Cards i Daredevila, a przede mną jeszcze pół sezonu Dżesiki Jones, cały Marco Polo i jeszcze to. Wolę mimo wszystko tradycyjny model emitowania seriali z jednym odcinkiem tygodniowo. Jak wlatują wszystkie naraz to czuję się jakiś taki przytłoczony ilością czekających epków do zaliczenia  :scratch_one-s_head:  

Opublikowano

Ten kawałek na początku piątego odcinka <3 Świetny soundtrack. No serial też dobry ;)

Opublikowano

Co do muzyki, już pierwszy kawałek w serialu, jak dzieciaki jadą na rowerach wywołuje uśmiech na twarzy, kto słucha New Retro Wave ten wie o co chodzi.

Opublikowano

Wczoraj zaliczyłem na jednym w cholere długim posiedzeniu (akurat wolny piątek się trafił). Za(pipi)iste. Chcę więcej.

Opublikowano

Ja tak samo :obama: kontynuacja raczej pewniak.