chmurqab 3 192 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Są biblioteki do podłączenia wiilotów (a więc tego kontrolera też) przez bluetooth do PC, wiadomo, że mniej wygody niż w przypadku USB, ale też specjalnie się narobić nie trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 O widzisz, mam willoty i nigdy nawet sie tym nie interesowałem. Miałbym pada Classic Pro do PC a to bardzo wygodna zabawka. Mógłbym też dokupić sobie tego pada NESowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Parę fotek pudełka + konsoli i kontrolera. Kabel wydaje się trochę krótki Ale retro klimat bije z tych pudełek tak, że masakra i na koniec, mega retro reklama: EDIT Adasiulko się wcisnął Edytowane 21 Lipca 2016 przez Rayos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Nie wytrzymam do listopada - czekam bardziej niż na ps4 neo. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Mam nadzieje, ze kabel tylko na tych zdjeciach tak wyglada i w rzeczywistosci jest dluzszy. W innym wypadku bede musial kupic jakas poduszke, zeby dupa nie bolala od siedzenia na taborecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Będziesz siedział po turecku jak w przedszkolu, przy Pegasusie Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Nie bo wilka zlapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Obawiałem się tego od początku i wygląda na to, że to się sprawdzi - kabel pewnie będzie długości typowych akcesoriów do wiilota, typy Nunchuck czy classic controller, bodaj 1-1.5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Idzie pr(z)eor ;] Wybór między graniem, a oglądaniem? Jaki wybór ? E: a z tym kablem może taki myk by jednak grać na małych ekranach bo nie wyobrażam sobie tego z 1,5 metra na 55calach Edytowane 21 Lipca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Mam nadzieje, ze kabel tylko na tych zdjeciach tak wyglada i w rzeczywistosci jest dluzszy. W innym wypadku bede musial kupic jakas poduszke, zeby dupa nie bolala od siedzenia na taborecie. Jak oldskul to oldskul... będziemy siedzieć na podłodze jak za dawnych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 No to najwyżej kabel HDMI sie długi kupi Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 jak kabel bedzie krotki to troche lipa, szkoda w sumie ze kontrolery nie sa bezprzewodowe ;/ ale z drugiej strony zabilo by to czar wspomien, preorder mam zlozony, ale tak na trzezwo myslac to nie wiem czy bede na tym gral, jak moge niektore z tych gier ograc sobie na 3ds Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Będzie problem z przejściem tych gier bo mało żyć i trudne, nie prowadzą nas za rączkę i nie ma nonstop continue :] a zapisywanie stanu gry w każdym momencie to czity serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Po to dali zapis, żeby nie było problemu. Poza tym już widzę, jak jakiś dzieciak "uszczęśliwiony" tym Nintendo, po którymś z kolei zgonie w Contrze myśli sobie: "nihuja nie zapisze, to czity serio" Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czity w Contrze? Tylko Konami Code! Zapowiada się spoko. Dosyć krótki kabel tylko od kontrolera i trochę szkoda, że nie będzie większej ilości gier PS. NES=/=Famicom, a Goal 3 i Tanki wyszły tylko na Famicoma Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Powodzenia w przechodzeniu Castlevani bez zapisu. Z innymi grami oczywiscie latwiej nie bedzie. Logiczne, ze skoro dodano mozliwosc zapisu rozgrywki to trzeba byc nieogarem, zeby z tego nie skorzystac. Teraz zacznie sie dorabianie teorii / ideologii do przechodzenia retro gierek? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Dokładnie. Za gówniaka się naprzechodziłem gier jak pan jezus przykazał, a teraz jestem stary i wygodny. Cieszę się, że będą sejvy. Co 3 sek będę robił. Liczę, że pójdą za ciosem. Później SNES i N64 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Powodzenia w przechodzeniu Castlevani bez zapisu. Z innymi grami oczywiscie latwiej nie bedzie. Logiczne, ze skoro dodano mozliwosc zapisu rozgrywki to trzeba byc nieogarem, zeby z tego nie skorzystac. Teraz zacznie sie dorabianie teorii / ideologii do przechodzenia retro gierek? Jakoś w styczniu siedziałem nad Castlevanią i poszło. Teraz znowu się zmagam z The Fantastic Adventures of Dizzy - tu by się przydała bateryjka, bo zasilacz mi skwierczy po dotarciu do zamku w chmurach. Ogólnie jak się przysiądzie do danej gry, to w końcu pęknie. Wspomniana Contra to akurat pikuś, bo całość trwa ~30 minut, dłuższe gry dają popalić (bo a to się skusi pod koniec, albo po prostu trzeba wyjść/coś zrobić w trakcie rozgrywki). Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 To gratuluje. Przechodzilem pare miesiecy temu Castlevanie i zapisywalem na poczatku kazdej planszy i przed bossem. Bylo ciezko. Bez saveow byloby jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Kurde, brałbym, ale czemu tu nie ma wszystkich NG i Contry 1 dodatkowo? :why: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Króciutki kabelek Edytowane 22 Lipca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 i co z tego. kabel hdmi 3 m to na allegro jakieś 30 zł (taki dobrej jakości ) sam będę tak podłączać do tv na czas grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) czyli sto pro oldschool? u mnie za dzieciaka pegasusa wyciągałem pegasusa z szuflady, kładłem na dywanie przed tv, podpinałem kable i grałem siedząc na podłodze ależ to były czaas, ależ mnie teraz nostalgia wzieła, o ja yebie na 1 komunię się prawie spóźniłem bo walczylem z ostatnim bossem DuckTales 2 Nie przeszkadza mi długośc kabla. Nadal mam ten mniejszy TV HD Ready który używałem w akademiku, będzie IDEALNY do tego sprzętu Edytowane 22 Lipca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 i co z tego. kabel hdmi 3 m to na allegro jakieś 30 zł (taki dobrej jakości ) sam będę tak podłączać do tv na czas grania I bedziesz trzymal konsole na kolanach albo stoliku? Przeciez to niedorzeczne. Poskapili kabla i tyle w temacie. Tak samo jak drugiego pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi