July 18, 201610 yr Nie doszukałem się tematu, a że nowe materiały się pojawiły. Edited July 18, 201610 yr by Andreal
July 19, 201610 yr Author Po obejrzeniu tego materiału, który wrzuciłem, wierzę, że film może się udać, aczkolwiek szturmowcy na plaży kojarzą mi się tylko ze sławetnym przeczesywaniem pustyni
July 19, 201610 yr Ja się w ogóle nie boję o ten film, nie ma innej możliwości niż sukces. Szczególnie jak będzie w filmie Darth Vader, choćby przez chwilę.
July 19, 201610 yr W Trójce też był Darth Vader i zobacz jakie guwno obrzygane z tego wyszło. Chodzi mi o to, że Vader to akurat nie jest argument za tym filmem. Myślę, że bez tego się nawet obroni.
July 19, 201610 yr Niby tak, ale tutaj jest już nowa historia, spin-off, a jak się pojawią w niej Vader, AT-AT, Gwiazda Śmierci itd. to na pewno film dużo na tym zyska moim zdaniem. Jakby zrobili SW bez tych elementów to musieliby na prawdę się postarać o dobry efekt.
July 19, 201610 yr Masz oczywiście rację. Ciekawe czy jak już wykradną te plany Gwiazdy Śmierci to Hełmofon zrobi to:
July 19, 201610 yr http://www.dailymotion.com/embed/video/k6EawgtLBNB5gQiIS6k proszę . Mnie film nadal nie grzeje.
August 12, 201610 yr No takie trailery zapowiadają kawał solidnego kina. Nie to co teledysk z randomowymi pioseneczkami.
August 12, 201610 yr Mnie się rzuciły dwie rzeczy w oczy. Dużo więcej CGI niż w FA, dość mocno kole w oczy na tym trailerze. A drugie spostrzeżenie to dużo lepiej pokazane Imperium niż w FA. Jak się pojawia niszczyciel, czy ten 'white admiral' czy pod koniec ten tie-fighter to aż ciary mam. W części VII było to tak troszkę po łebkach potraktowane, bez polotu. Nie mogę się doczekać. Edited August 12, 201610 yr by Szejdj
August 12, 201610 yr Tylko ta Jones jest aktorsko maksymalnie oszczędna i to spojrzenie w większości scen, jakby gdzieś jej nonstop myśli uciekały (delikatnie mówiąc)
August 12, 201610 yr Nadal wygląda to nijako. Ale że to Star Wars Disneya to spodziewam się zalewu pozytywnych recenzji i mało odkrywczej fabuły.
August 12, 201610 yr Zapowiada się ok. mało odkrywczej fabuły. Nigga pls to są SW więc nie wiem czego ty się spodziewasz po rozrywkowym kinie sci-fi Edited August 12, 201610 yr by Paliodor
August 12, 201610 yr W SW A New Hope któryś z bohaterów powiedział, że 'wielu buntowników oddało życie aby zdobyć te plany'. Ciekawe jak bardzo obsada się skurczy pod koniec filmu
August 12, 201610 yr W SW A New Hope któryś z bohaterów powiedział, że 'wielu buntowników oddało życie aby zdobyć te plany'. Ciekawe jak bardzo obsada się skurczy pod koniec filmu Tak jak oddział Poe. Tylko noname-y
August 18, 20169 yr Ta, bo u Lucasa było full gore Było jeszcze gorzej. Full polityki na poziomie gw(mówię o "średniej" trylogii) Edited August 18, 20169 yr by McDrive
August 18, 20169 yr Ta, bo u Lucasa było full gore Było jeszcze gorzej. Full polityki na poziomie gw(mówię o "średniej" trylogii) Jak delikatnie to ująłeś "średniej". Ciekawe czy zobaczymy bothan. Edited August 19, 20169 yr by Kyo Po co cytujesz?