Opublikowano 18 lipca 20168 l Nie doszukałem się tematu, a że nowe materiały się pojawiły. Edytowane 18 lipca 20168 l przez Andreal
Opublikowano 18 lipca 20168 l No spoko, ale zmieniłem tytuł żeby pasował do pozostałych dwóch tematów
Opublikowano 19 lipca 20168 l Autor Po obejrzeniu tego materiału, który wrzuciłem, wierzę, że film może się udać, aczkolwiek szturmowcy na plaży kojarzą mi się tylko ze sławetnym przeczesywaniem pustyni
Opublikowano 19 lipca 20168 l Ja się w ogóle nie boję o ten film, nie ma innej możliwości niż sukces. Szczególnie jak będzie w filmie Darth Vader, choćby przez chwilę.
Opublikowano 19 lipca 20168 l W Trójce też był Darth Vader i zobacz jakie guwno obrzygane z tego wyszło. Chodzi mi o to, że Vader to akurat nie jest argument za tym filmem. Myślę, że bez tego się nawet obroni.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Niby tak, ale tutaj jest już nowa historia, spin-off, a jak się pojawią w niej Vader, AT-AT, Gwiazda Śmierci itd. to na pewno film dużo na tym zyska moim zdaniem. Jakby zrobili SW bez tych elementów to musieliby na prawdę się postarać o dobry efekt.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Masz oczywiście rację. Ciekawe czy jak już wykradną te plany Gwiazdy Śmierci to Hełmofon zrobi to:
Opublikowano 19 lipca 20168 l http://www.dailymotion.com/embed/video/k6EawgtLBNB5gQiIS6k proszę . Mnie film nadal nie grzeje.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l No takie trailery zapowiadają kawał solidnego kina. Nie to co teledysk z randomowymi pioseneczkami.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Mnie się rzuciły dwie rzeczy w oczy. Dużo więcej CGI niż w FA, dość mocno kole w oczy na tym trailerze. A drugie spostrzeżenie to dużo lepiej pokazane Imperium niż w FA. Jak się pojawia niszczyciel, czy ten 'white admiral' czy pod koniec ten tie-fighter to aż ciary mam. W części VII było to tak troszkę po łebkach potraktowane, bez polotu. Nie mogę się doczekać. Edytowane 12 sierpnia 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Tylko ta Jones jest aktorsko maksymalnie oszczędna i to spojrzenie w większości scen, jakby gdzieś jej nonstop myśli uciekały (delikatnie mówiąc)
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Nadal wygląda to nijako. Ale że to Star Wars Disneya to spodziewam się zalewu pozytywnych recenzji i mało odkrywczej fabuły.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Zapowiada się ok. mało odkrywczej fabuły. Nigga pls to są SW więc nie wiem czego ty się spodziewasz po rozrywkowym kinie sci-fi Edytowane 12 sierpnia 20168 l przez Paliodor
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l W SW A New Hope któryś z bohaterów powiedział, że 'wielu buntowników oddało życie aby zdobyć te plany'. Ciekawe jak bardzo obsada się skurczy pod koniec filmu
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l W SW A New Hope któryś z bohaterów powiedział, że 'wielu buntowników oddało życie aby zdobyć te plany'. Ciekawe jak bardzo obsada się skurczy pod koniec filmu Tak jak oddział Poe. Tylko noname-y
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Ta, bo u Lucasa było full gore Było jeszcze gorzej. Full polityki na poziomie gw(mówię o "średniej" trylogii) Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez McDrive
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Ta, bo u Lucasa było full gore Było jeszcze gorzej. Full polityki na poziomie gw(mówię o "średniej" trylogii) Jak delikatnie to ująłeś "średniej". Ciekawe czy zobaczymy bothan. Edytowane 19 sierpnia 20168 l przez Kyo Po co cytujesz?