Opublikowano 20 lipca 20241 r Autor gdzie w 2024 pobiera sie gry na vitę? Nie mam vity, ale jest już w miarę sensowny emu i bym chciał coś potestować: https://vita3k.org
Opublikowano 20 lipca 20241 r 24 minuty temu, grzybiarz napisał(a): gdzie w 2024 pobiera sie gry na vitę? np. tu: https://archive.org/details/sony-playstation-vita-usa-full-set-nonpdrm-format jakiś czas sporo fajnych rzeczy znalazłem na psvitavpk (pojawia się w google po wpisaniu ziperto vita roms) na dlpsgame też jest dział z VITA, ale nie wiem na ile linki są aktualne (jeśli w ogóle)
Opublikowano 22 lutego 20251 r Nie śledziłem sceny vity więc przypadkiem trafiając dziś na ten short byłem w niezłym szoku xd
Opublikowano 22 lipca 202522 lip Od niedawna chodzi za mną zakup i przerobienie vity. Przeglądałem oferty w necie i ceny konsolki mnie zabiły. Od 700 zł. w górę za sprzęt w często marnym stanie a często 900-1000. Chyba spóźniłem się na ten pociąg.
Opublikowano 22 lipca 202522 lip Autor 23 minuty temu, Michu_M napisał(a):Od niedawna chodzi za mną zakup i przerobienie vity. Przeglądałem oferty w necie i ceny konsolki mnie zabiły. Od 700 zł. w górę za sprzęt w często marnym stanie a często 900-1000. Chyba spóźniłem się na ten pociąg.https://www.aliexpress.us/item/1005006534532761.html?gatewayAdapt=4itemAdapt Może coś takiego lepiej?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Karta 64gb o sony przestała działać to kupiłem sd2vita i pobawiłem się trochę z konsolką. Muszę przyznać że konsola dostaje drugie życie, wrzuciłem sobie kolekcje GTA LCS,VCS,Chinatown z spolszczeniem, do tego każdą grę co mam na półce na psp/psvite sobie zassałem programem PKGJ. Najlepsze jest to że nawet nie wiem czemu nagle wchodząc na psstore niektóre gry konsola każe mi kupować ponownie mimo że miałem je już kupione jakiś czas temu więc też wyłożyłem pindola na psstore i wszystko zassałem z PKGJ. Mam jedynie nadzieje że za kilka lat sony coś się nie odklei i nie zaczną banować kont powiązanych z psvitą przerobioną.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Znaczy gram offline ale oczywiście że będę używał i jak dostane bana to dostane najwyżej odpuszcze sobie sonke. Mam kilkadziesiąt gier na psstore i nie da się ich ściągnać bo muszę kupować ponownie nawet te z psplus jedne mam drugie nie. Było super miałem karte 64gb ale jak to sony zrobiło gówno i samo zmusiło mnie do przeróbki nie będę płacił kolejnych 150e za karte pamięci która znów się zepsuje. Jak zbanują to zbanują.
Opublikowano 56 minut temu56 min 16 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):Mam kilkadziesiąt gier na psstore i nie da się ich ściągnaćPróbowałeś przez historię zakupów? To się może jakoś inaczej nazywać, bo dawno wchodziłem na psstore
Opublikowano 19 minut temu19 min Autor Jeszcze się aktywowało i deaktywowalo system na tej stronce Sony.