Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze tylko ręczni w(pipi) i mogą samolot tankować.

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 13,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pewnie trener im powiedzial, ze zaszczepia im ducha olimpijskiej walki, a to był nandrolon

• Piłkarze Legii to nie sportowcy.   A wracając do Fajdka to komedia, 4 lata treningów i spierdolił najważniejszy występ w karierze bo nie jest zdolny do wstania o 6 rano xD Wpierw mi było go żal, ale

• Jeszcze jak się weźmie pod uwagę, że podium obsadzili murzyni z poziomem teścia, że spartacusy patrzą z zazdrością to rewelacja. No i kozacki występ lasek w sztafecie. Zakręciły się koło podium.

Opublikowano

Siatkarze dali ciała, to może ręczni zaskoczą? :P

Opublikowano

No jeszcze tylko legia i ręczni dzisiaj w(pipi) i będzie pełnia szczęścia :fsg:

Edytowane przez Habit75

Opublikowano

Ja nie rozumiem jak trzeba być z(pipi)anym aby cieszyć sie z niepowodzeń innych zwłaszcza sportowców reprezentujących swój kraj .

Opublikowano

Piłkarze Legii to nie sportowcy.

A wracając do Fajdka to komedia, 4 lata treningów i spierdolił najważniejszy występ w karierze bo nie jest zdolny do wstania o 6 rano xD Wpierw mi było go żal, ale teraz to beka większa niż z prawdziwego Roziego.

Opublikowano

Ta (pipi)a pobudka napewno była problemem .. Nietrafił z forma dnia a pseudodziennikarze dorabiają historie.

Opublikowano

Nie wytrzymała głowa przede wszystkim, w formie jest rewelacyjnej - nie zdziwię się jak walnie ponad 80 m  na "Skolimowskiej". Nie rozumiem beki - takie wpisy zawsze przykre są. Ktoś chce beki? Polecam boks i sędziowanie pod Rosjan, albo tor kolarski i decyzje z Keirinu.  No, ale to standard, ludzie na ogół sport prezentowany na igrzyskach mają w (pipi)e (z wyjątkami w postaci siatkówki), a później 90% udaje specjalistów. Lepiej zostać przy kopanej.

Opublikowano

hahah roz(pipi)alismy Chorwatów pięknie co za emocje .Wyszomirski ,Bielecki  król :sorcerer:

Opublikowano

No jeszcze tylko legia i ręczni dzisiaj w(pipi) i będzie pełnia szczęścia :fsg:

:fsg:
Opublikowano

Trochę mam ból dupy, że finał pchnięcia kulą będzie o 1:30, a finał rzutu oszczepem o 2:10, bo bym sobie obejrzał :/

Opublikowano

Też właśnie sprawdziłem i lekki zawód, ale chyba wstanę specjalnie i obejrzę.

Opublikowano

Tyle godzin i nadal nikt nie przeprosił za siatkarzy. Czekam :[

Widocznie siatkarzykom pajacykom obca jest olimpijska idea barona de kubertę że tylko zwycięzcy mają prawo żyć :[

Opublikowano

Nie po to baron wymyślił paraolimpiadę by wabić niepełnosprawnych, a następnie usuwać ich geny z puli ludzkości, żeby teraz polscy siatkarze ot tak przegrywali sobie 3:0 i nawet nie płakali po meczu

Opublikowano

Ja sobie teraz triathlon włączyłem. Na liczniku godzina i dwadzieścia minut, a typy biegną tempem, że ja bym się obejsrał po 400 metrach. Co za chore poyeby :D

Opublikowano

Na dwójce zara się zacznie ćwierćfinał taekwondo gdzie Polak zmierzy się z ponoć głównym faworytem do złota, więc pewnie będzie w trąbę, ale obejrzeć warto

Opublikowano

No i jest medal w zapasach.

Opublikowano

Dobra, w końcu mam weekend, więc mogę wstać o 1:30 i obejrzeć mecz z Danią :fsg: A w niedzielę o 2:15 Jóźwik biegnie w finale na 800m, co zrobiła w półfinale to :obama:

Coś tam jeszcze ciekawego ma być?

E; teraz widzę, że jeszcze Maja Wloszczowska nie startowała. Jutro jedzie o 17:30.

I jakaś laska w pięcioboju po dwóch konkurencjach jest liderką. I jakiś typek w taekwondo w repasażu wystąpi niby.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Oktawia Nowacka z brązem w pięcioboju nowoczesnym  :banana:

niczego sobie swoją droga.

Opublikowano

brąz Oktawii Nowackiej w pięcioboju nowoczesnym kobiet, nie wiem co to, no ale brąz  :notbad:

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Wygląda na to, że honor Polski ratują kobiety.

Opublikowano

Ehh ten wkurw jak dostają trzema bramkami :/

I ta podjarka jak w 20-30 sekund doprowadzają do remisu :fsg:

Opublikowano

jest dobrze narazie

juz nie :/

Procz Karola to nikt nie rzuci?

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

ale horror sie szykuje