Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze tylko ręczni w(pipi) i mogą samolot tankować.

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 13,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pewnie trener im powiedzial, ze zaszczepia im ducha olimpijskiej walki, a to był nandrolon

• Piłkarze Legii to nie sportowcy.   A wracając do Fajdka to komedia, 4 lata treningów i spierdolił najważniejszy występ w karierze bo nie jest zdolny do wstania o 6 rano xD Wpierw mi było go żal, ale

• Jeszcze jak się weźmie pod uwagę, że podium obsadzili murzyni z poziomem teścia, że spartacusy patrzą z zazdrością to rewelacja. No i kozacki występ lasek w sztafecie. Zakręciły się koło podium.

Opublikowano

Siatkarze dali ciała, to może ręczni zaskoczą? :P

Opublikowano

No jeszcze tylko legia i ręczni dzisiaj w(pipi) i będzie pełnia szczęścia :fsg:

Edytowane przez Habit75

Opublikowano

Ja nie rozumiem jak trzeba być z(pipi)anym aby cieszyć sie z niepowodzeń innych zwłaszcza sportowców reprezentujących swój kraj .

Opublikowano

Piłkarze Legii to nie sportowcy.

A wracając do Fajdka to komedia, 4 lata treningów i spierdolił najważniejszy występ w karierze bo nie jest zdolny do wstania o 6 rano xD Wpierw mi było go żal, ale teraz to beka większa niż z prawdziwego Roziego.

Opublikowano

Ta (pipi)a pobudka napewno była problemem .. Nietrafił z forma dnia a pseudodziennikarze dorabiają historie.

Opublikowano

Nie wytrzymała głowa przede wszystkim, w formie jest rewelacyjnej - nie zdziwię się jak walnie ponad 80 m  na "Skolimowskiej". Nie rozumiem beki - takie wpisy zawsze przykre są. Ktoś chce beki? Polecam boks i sędziowanie pod Rosjan, albo tor kolarski i decyzje z Keirinu.  No, ale to standard, ludzie na ogół sport prezentowany na igrzyskach mają w (pipi)e (z wyjątkami w postaci siatkówki), a później 90% udaje specjalistów. Lepiej zostać przy kopanej.

Opublikowano

hahah roz(pipi)alismy Chorwatów pięknie co za emocje .Wyszomirski ,Bielecki  król :sorcerer:

Opublikowano

No jeszcze tylko legia i ręczni dzisiaj w(pipi) i będzie pełnia szczęścia :fsg:

:fsg:
Opublikowano

Trochę mam ból dupy, że finał pchnięcia kulą będzie o 1:30, a finał rzutu oszczepem o 2:10, bo bym sobie obejrzał :/

Opublikowano

Też właśnie sprawdziłem i lekki zawód, ale chyba wstanę specjalnie i obejrzę.

Opublikowano

Tyle godzin i nadal nikt nie przeprosił za siatkarzy. Czekam :[

Widocznie siatkarzykom pajacykom obca jest olimpijska idea barona de kubertę że tylko zwycięzcy mają prawo żyć :[

Opublikowano

Nie po to baron wymyślił paraolimpiadę by wabić niepełnosprawnych, a następnie usuwać ich geny z puli ludzkości, żeby teraz polscy siatkarze ot tak przegrywali sobie 3:0 i nawet nie płakali po meczu

Opublikowano

Ja sobie teraz triathlon włączyłem. Na liczniku godzina i dwadzieścia minut, a typy biegną tempem, że ja bym się obejsrał po 400 metrach. Co za chore poyeby :D

Opublikowano

Na dwójce zara się zacznie ćwierćfinał taekwondo gdzie Polak zmierzy się z ponoć głównym faworytem do złota, więc pewnie będzie w trąbę, ale obejrzeć warto

Opublikowano

No i jest medal w zapasach.

Opublikowano

Dobra, w końcu mam weekend, więc mogę wstać o 1:30 i obejrzeć mecz z Danią :fsg: A w niedzielę o 2:15 Jóźwik biegnie w finale na 800m, co zrobiła w półfinale to :obama:

Coś tam jeszcze ciekawego ma być?

E; teraz widzę, że jeszcze Maja Wloszczowska nie startowała. Jutro jedzie o 17:30.

I jakaś laska w pięcioboju po dwóch konkurencjach jest liderką. I jakiś typek w taekwondo w repasażu wystąpi niby.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Oktawia Nowacka z brązem w pięcioboju nowoczesnym  :banana:

niczego sobie swoją droga.

Opublikowano

brąz Oktawii Nowackiej w pięcioboju nowoczesnym kobiet, nie wiem co to, no ale brąz  :notbad:

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Wygląda na to, że honor Polski ratują kobiety.

Opublikowano

Ehh ten wkurw jak dostają trzema bramkami :/

I ta podjarka jak w 20-30 sekund doprowadzają do remisu :fsg:

Opublikowano

jest dobrze narazie

juz nie :/

Procz Karola to nikt nie rzuci?

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

ale horror sie szykuje