Opublikowano 17 sierpnia 20168 l No jeszcze tylko legia i ręczni dzisiaj w(pipi) i będzie pełnia szczęścia Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez Habit75
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Ja nie rozumiem jak trzeba być z(pipi)anym aby cieszyć sie z niepowodzeń innych zwłaszcza sportowców reprezentujących swój kraj .
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Piłkarze Legii to nie sportowcy. A wracając do Fajdka to komedia, 4 lata treningów i spierdolił najważniejszy występ w karierze bo nie jest zdolny do wstania o 6 rano xD Wpierw mi było go żal, ale teraz to beka większa niż z prawdziwego Roziego.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Ta (pipi)a pobudka napewno była problemem .. Nietrafił z forma dnia a pseudodziennikarze dorabiają historie.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Nie wytrzymała głowa przede wszystkim, w formie jest rewelacyjnej - nie zdziwię się jak walnie ponad 80 m na "Skolimowskiej". Nie rozumiem beki - takie wpisy zawsze przykre są. Ktoś chce beki? Polecam boks i sędziowanie pod Rosjan, albo tor kolarski i decyzje z Keirinu. No, ale to standard, ludzie na ogół sport prezentowany na igrzyskach mają w (pipi)e (z wyjątkami w postaci siatkówki), a później 90% udaje specjalistów. Lepiej zostać przy kopanej.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l hahah roz(pipi)alismy Chorwatów pięknie co za emocje .Wyszomirski ,Bielecki król
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Z Chorwatami i przy dotychczasowej formie? Nie. Aha :potter: Piękny mecz, radość po meczu też piękna. http://sport.tvp.pl/rio/26593022/polska-chorwacja-ostatnie-sekundy-spotkania-i-wielka-radosc-polakow
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l No jeszcze tylko legia i ręczni dzisiaj w(pipi) i będzie pełnia szczęścia
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Trochę mam ból dupy, że finał pchnięcia kulą będzie o 1:30, a finał rzutu oszczepem o 2:10, bo bym sobie obejrzał
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Też właśnie sprawdziłem i lekki zawód, ale chyba wstanę specjalnie i obejrzę.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Tyle godzin i nadal nikt nie przeprosił za siatkarzy. Czekam :[ Widocznie siatkarzykom pajacykom obca jest olimpijska idea barona de kubertę że tylko zwycięzcy mają prawo żyć :[
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Nie po to baron wymyślił paraolimpiadę by wabić niepełnosprawnych, a następnie usuwać ich geny z puli ludzkości, żeby teraz polscy siatkarze ot tak przegrywali sobie 3:0 i nawet nie płakali po meczu
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Ja sobie teraz triathlon włączyłem. Na liczniku godzina i dwadzieścia minut, a typy biegną tempem, że ja bym się obejsrał po 400 metrach. Co za chore poyeby
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Na dwójce zara się zacznie ćwierćfinał taekwondo gdzie Polak zmierzy się z ponoć głównym faworytem do złota, więc pewnie będzie w trąbę, ale obejrzeć warto
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Dobra, w końcu mam weekend, więc mogę wstać o 1:30 i obejrzeć mecz z Danią A w niedzielę o 2:15 Jóźwik biegnie w finale na 800m, co zrobiła w półfinale to Coś tam jeszcze ciekawego ma być? E; teraz widzę, że jeszcze Maja Wloszczowska nie startowała. Jutro jedzie o 17:30. I jakaś laska w pięcioboju po dwóch konkurencjach jest liderką. I jakiś typek w taekwondo w repasażu wystąpi niby. Edytowane 19 sierpnia 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Oktawia Nowacka z brązem w pięcioboju nowoczesnym niczego sobie swoją droga.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l brąz Oktawii Nowackiej w pięcioboju nowoczesnym kobiet, nie wiem co to, no ale brąz Edytowane 19 sierpnia 20168 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Ehh ten wkurw jak dostają trzema bramkami I ta podjarka jak w 20-30 sekund doprowadzają do remisu
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l jest dobrze narazie juz nie Procz Karola to nikt nie rzuci? Edytowane 19 sierpnia 20168 l przez Mecenas