Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

1/2 wsadu to bujda, ale z metalowym dnem to masz rację - podstawa 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 280,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ale to wpierdalałeś słonecznik a łupiny wywalałeś na podłogę zamiast do jakiejś miseczki czy coś? W lesie mieszkasz? Ja bym cię z domu wyjebał a nie kazał sprzątać po sobie 

Opublikowano

1/2 wsadu to taka sama bujda jak plastikowe dno. Nie ma znaczenia tworzywo na dnie. Komuś we łbach coś dziwnego się upyerdoliło z tym metalem na dnie jak z Boschem, który musi być produkowany wyłącznie w Niemczech.

Przede wszystkim program Auto to podstawa. Do tego najlepiej z trzecią szufladą na sztućce, bo dużo miejsca zajmuje ten koszyk. Do tego wąż z AquaStop. Zmywara taka będzie za jakieś 2 koła, ale wiesz, że jest porządna

Ed.

Zobacz ten model:

Bosch SMS58D08EU

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

dowod ze 1/2 to bujda

Jedna druga załadunku zużywa 75% wszystkich płynów i wody w porównaniu ze zwykłym programem, a nie 50% jak się mylnie wydaje. Do tego jak masz zmywarkę, która wyłącza w tym programie jedną dyszę za pomocą siłownika może dojść do spalenia programatora. Zużycie energii też nie jest wcale mniejsze, bo jednak suszenie idzie po całej powierzchni wewnątrz.

Opublikowano

photo-thumb-64544.jpg?_r=1482171799

czyli jeżeli chcę puscic zmywarkę mimo ze mam załadowaną do połowy puszczenie trybu 1/2 cos mi  da.

Za to puszczanie zmywarki co pół zapelnienia, bo tak, jest nie opłacalne.

Więc sytuacja nie jest czarno-biała.

A co do usterek - zmywarka to jest ten sprzet na ktory trzeba brac przedluzoną gware, na szczescie moja już 5 lat bez problemu, i wyglada jak nowa, a puszczam zawsze na noc, jak jest załadowana do połowy to trybem 1/2.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Ogólnie większa oszczędność jest przy pełnej zmywarce.

Opublikowano

dowod ze 1/2 to bujda

napisałem do szefa MON w tej sprawie, obiecał podesłać niezbite dowody 

Opublikowano

oszczedzanie jest dla biedoty

BALON-METALIZOWANY-CZERWONY.png

pc jest dla biedy

Opublikowano

Red baloon

Nieźle, metaforycznie pocisnał dwóm userom.

Opublikowano

A mogl trzem.

2013-05-11-00-46-55-79.jpg

Opublikowano

To bylby jeszcze talon.

Opublikowano

dowod ze 1/2 to bujda

Jedna druga załadunku zużywa 75% wszystkich płynów i wody w porównaniu ze zwykłym programem, a nie 50% jak się mylnie wydaje. Do tego jak masz zmywarkę, która wyłącza w tym programie jedną dyszę za pomocą siłownika może dojść do spalenia programatora. Zużycie energii też nie jest wcale mniejsze, bo jednak suszenie idzie po całej powierzchni wewnątrz.

1/2 wsadu to taka sama bujda jak plastikowe dno. Nie ma znaczenia tworzywo na dnie. Komuś we łbach coś dziwnego się upyerdoliło z tym metalem na dnie jak z Boschem, który musi być produkowany wyłącznie w Niemczech.

Przede wszystkim program Auto to podstawa. Do tego najlepiej z trzecią szufladą na sztućce, bo dużo miejsca zajmuje ten koszyk. Do tego wąż z AquaStop. Zmywara taka będzie za jakieś 2 koła, ale wiesz, że jest porządna

Ed.

Zobacz ten model:

Bosch SMS58D08EU

Dzięki za tipy, akurat szukam 45cm zmywarki do nowego mieszkania :)

Opublikowano

oszczedzanie jest dla biedoty

BALON-METALIZOWANY-CZERWONY.png

Oszczędzanie to bardzo dobra rzecz. Nie wyobrażam sobie życie bez oszczędzania.

Opublikowano

Skoro stać Cię na oszczędzanie, to znaczy, że jesteś bogaty. A po co bogatemu oszczędzać? Szach-mat!  :reggie: 

Edytowane przez Meanthord

Opublikowano

Po to że jak nie będzie już bogaty to żeby dalej był chociaż zamożny.

Makao, po makale!

Opublikowano

w końcu ludzie wynajdą coś lepszego od odkurzacza, i  będzie pisda.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktos doświadczenia w montażu zmywarek.. ?

mam takie rozwiązanie w kuchni:

pod zlewem                                                              i obok odplyw jak rura idzie, miejsce pod zmywarke

bgyVWHw.jpgWiEdGHL.jpg

Myśle jak tu zmywarke wstawić. Ta rura odpływu wystaje na jakieś 10-11cm. Glupio trochę zeby zmywarka wystawała. Więc kuć sciane i ją schować i montować tu? Druga opcja, na lewo od zlewu jest szafka, ktorą mógłbym wstawić tu na prawo w tą dziure, zrobic otwory w scianach szafek na przewody i zmywarke wstawić tam, obyło by sie bez kucia sciany. Tylko czy odpływ od zmywarki może być podłączony tam do reszty pod zlewem?

Edytowane przez puszkin

Opublikowano

Panowie, w życiu nie kupowałem odkurzacza, ale nadeszła ta wiekopomna chwila w której mam dosc miotłowania.

Budżet 100zł. Co brac, czego sie wystrzegac?

Opublikowano

Przede wszystkim wystrzegałbym się wszystkiego do 100 zł :yao:

Pochodzi to parę miesięcy i pewnie ma mniej mocy w ciągnięciu niż etiopska prostytutka. Weź jakiegoś zelmera z serii Elf, moc 1400W wzwyż :hi:

Opublikowano

do 100 może taki

nono.jpg

Opublikowano

Gierki po 250zł kupuje, a na odkurzacz skapi jak red na wszystko.