Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Wziąłem Oral-B serię Genius 8000. Za 40zl więcej jest dwupak więc żona się bardziej ucieszyła no i jednak rocznie prawie 200zl mniej za same końcówki.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 280,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ale to wpierdalałeś słonecznik a łupiny wywalałeś na podłogę zamiast do jakiejś miseczki czy coś? W lesie mieszkasz? Ja bym cię z domu wyjebał a nie kazał sprzątać po sobie 

Opublikowano

Po co kupować rotacyjną jak soniczne sa lepsze?

Opublikowano

Po co kupować elektryczną gdy przy codziennym myciu rano/wieczór + płyn do płukania ust efekt ten sam. :lapka:

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano
18 minut temu, Krystyna JJanda napisał:

Po co kupować elektryczną gdy przy codziennym myciu rano/wieczór + płyn do płukania ust efekt ten sam. :lapka:

XDD. Dawać do rodzynów. Wujek dalek w latach 90.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, mozi napisał:

I właśnie dlatego wziąłem normalną rotacyjną Oral-B. Kolega pracujący w NeoNet mówił, że Oral-B praktycznie do nich nie wracają za to philipsy już dużo gorzej. No i za 560zl miałem dwie szczoteczki Genius 8000 gdzie pojedyncza kosztuje 520zl. Dobry zestaw.

Opublikowano
26 minut temu, sprite napisał:

No tak, bo mycie normalną szczoteczką, to przypał i  w ogóle średniowiecze. Jak ktoś nie umie myć zębów, to i nawet szczoteczką za 1500 zł będzie miał syf, także ten.

Opublikowano
6 godzin temu, mozi napisał:

No to musze zdementowac :D mam dokladnie ten sam model (dwie sztuki) prawie dwa lata i zero problemow. Zalezy jak sie trafi najwidoczniej

Opublikowano

Pytałem w mediaku i powiedzili że są jazdy z tym modelem - wracają ponoć masowo. 3 razy u mnie cały korpus był wymieniany. Pewnie masz farta. 

Opublikowano
13 godzin temu, Metoda napisał:

No tak, bo mycie normalną szczoteczką, to przypał i  w ogóle średniowiecze. Jak ktoś nie umie myć zębów, to i nawet szczoteczką za 1500 zł będzie miał syf, także ten.

No bo to jest średniowiecze. Elektryczna, choćby najzwyklejsza dba o wiele lepiej niż zwykła. Choć nie twierdzę, że zwykła nie da się porządnie zadbać o zęby.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Niektórzy myją sonicznymi, dobrymi pastami do zębów, potem nicią dentystyczną i tak po 3-4 razy dziennie. Wujek myje dwa razy, zwykłą szczoteczką i ma czyste. 

Opublikowano

Wujek jak Shrek, wydzieliną z robaka zamiast pasty.

Opublikowano

Nie no, szanujmy się, nikt, kto raz zaznał błogosławieństwa umycia zębów szczoteczką soniczną, nie wróci już do elektrycznej, a co dopiero do standardowej, manualnej szczoteczki.

Opublikowano
W dniu 19.12.2018 o 18:36, sprite napisał:

Marna baletnica z ciebie i tyle. :lapka: Wiadomo, że trzeba się namachać i poświęcić więcej czasu używając manualnej i często ją zmieniać ale nie siejcie herezji, że tylko soniczna albo elektryk. Polecam więcej pieczołowitości przy myciu zębów szczotką manualną. Da się!

11 godzin temu, sprite napisał:

Krystalicznie żółte zęby.

Takie szkliwo mam od urodzenia. Do dentysty prawie nie chodzę. Często myje zęby i żuję gumę po każdym posiłku. :cool:

Opublikowano

Ale co się da? Elektryczne czyszczą lepiej i tyle. Co nie znaczy, że z elektryczną nie będzie trzeba już chodzić do dentysty, a z manualną będzie lipa. Geny i dieta są też mega ważne. A tak BTW dentysta nie tylko leczy zęby, ale też sprawdza jamę ustną pod kątem problemów z dziąsłami albo zmian rakowych.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Wujek dobra porcja dauna na dobranoc. Pewnie wleciał 4-pak leszka, potem rundka manualną z oszołoma w promce i na koniec komplement od wybranki serca, że śnieżnobiałe ząbki. To ten słynny haj lajf chyba.

2 godziny temu, Krystyna JJanda napisał:

Takie szkliwo mam od urodzenia. Do dentysty prawie nie chodzę. Często myje zęby i żuję gumę po każdym posiłku. :cool:

Czy da się być głupszym?

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Czy poza szczeniackimi zaczepkami forumkowymi masz coś do zaoferowania w tej rozmowie?

Opublikowano

To, że szczoteczka soniczna jest najbardziej skutecznym, najdokładniejszym i najbezpieczniejszym nadzędziem do higieny jamy ustnej. Nawet jakbyś 20 razy dziennie jechał manualną to tak nie wymyjesz. Ale ty nie chodzisz do dentysty(xD), więc nie ma o czym dyskutować.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

A gdzie jest tak napisane, ze nie chodzę do dentysty ty ikdse userze?

Opublikowano
6 godzin temu, sprite napisał:

Czy da się być głupszym?

Ten co wsadzil sobie kompresor do odbytu i wybuchl mogl byc