Opublikowano 30 września30 wrz Ostatecznie chyba zdecyduję się na coś takiegohttps://www.euro.com.pl/ekspresy-cisnieniowe/krups-ea912hf0.bhtml
Opublikowano 30 września30 wrz Tylko nie KRUPS. Najbardziej awaryjny ekspres. Z małych i tanich to https://www.mediaexpert.pl/agd-male/ekspresy-i-kawa/ekspresy-cisnieniowe/ekspres-melitta-latticia-ot-f30-0-100-czarny
Opublikowano 30 września30 wrz Godzinę temu, BRY@N napisał(a):Ten sam ekspres na trzech różnych stronach ma podane różne wymiary Zawsze polecam wejść na stronę producenta i pobrać specyfikację albo napisać do nich. W marketach to studenci uzupełniają te wymiary więc wiadomo "30 x 20 x 20 i pora na CSa".
Opublikowano 1 października1 paź Jestem w hotelu i tu widzę kuchenka indukcyjna. Ale takiej nie mam w chacie - ledwie wlałem mleko do gara i już bulgocze. pod kuchenką, szuflada na sztućce i tu słychać wentylatory. A to dopiero na „5”. Bardzo szybko się nagrzewa. Chyba w domu mam jakiś stary model (2012). Ale aż tak się zmieniło? Parę sekund i żarcie się gotuje?
Opublikowano 3 października3 paź No i padło w końcu na takie cośhttps://www.konesso.pl/product-pol-25857-Ekspres-do-kawy-Melitta-Barista-T-F83-0-002-Czarny.html
Opublikowano 3 października3 paź Mam nadzieję bo nie będę z tego raczej korzystał to i nie chcę się z bujać z jakimiś reklamacjami.
Opublikowano 3 października3 paź W dniu 1.10.2025 o 13:13, grzybiarz napisał(a):Jestem w hotelu i tu widzę kuchenka indukcyjna. Ale takiej nie mam w chacie - ledwie wlałem mleko do gara i już bulgocze. pod kuchenką, szuflada na sztućce i tu słychać wentylatory. A to dopiero na „5”. Bardzo szybko się nagrzewa. Chyba w domu mam jakiś stary model (2012). Ale aż tak się zmieniło? Parę sekund i żarcie się gotuje? A jak masz podłączone? Pewnie na 230V a nie 400V
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Co do eksploatacji ekspresu to pierwszy raz skusiłem się na zamiennik filtra. Masa pozytywnych opinii i cena połowa oryginalnego. Pierwszy i ostatni Cały czas komunikat, że pusty obieg wody jakby w ogóle nie chciał zaciągnąć. Po wyjęciu filtra obieg się napełnił i wszystko ok. Dałem kolejną szansę i znowu to samo. Dziś przyszły oryginały i wszystko działa. Także mój ekspres nie lubi się z zamiennikami i z oszczędności wyszedł dodatkowy koszt.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na Amazonie są często promki na te filtry Delonghi - 4 sztuki za około 90 zł. Nawet teraz jest ta promocja z tego co widzę
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @D.B. Cooper Dokładnie. Mnie nie stać na zamienniki, dlatego kupuje oryginały. Wole zapłacić raz, niż kilka razy - troszkę mniej, co sumarycznie daje więcej...
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Kupcie sobie dzbanek brity do wody i nie potrzebny wam będzie filtr i wyjdzie taniej. Chyba, że już macie to tym bardziej nie powinno się dwukrotnie jej filtrować
Opublikowano 50 minut temu50 min No rzeczywiście sporo taniej jest. Na ile taki wład wystarcza? Tylko to kolejny klamot, który będzie walał się po blacie
Opublikowano 48 minut temu48 min Kupiłem dziś zmywarkę boscha. Tak tylko chciałem się pochwalić, bo do 2025 żyłem bez zmywarki.
Opublikowano 41 minut temu41 min Kiedyś wydawało mi się, że posiadanie zmywarki to fanaberia. Kupiliśmy jedną kilka lat temu.Nie wiem jak można żyć bez zmywarki