Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 291,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ale to wpierdalałeś słonecznik a łupiny wywalałeś na podłogę zamiast do jakiejś miseczki czy coś? W lesie mieszkasz? Ja bym cię z domu wyjebał a nie kazał sprzątać po sobie 

Opublikowano
Godzinę temu, BRY@N napisał(a):

Ten sam ekspres na trzech różnych stronach ma podane różne wymiary pawel

Zawsze polecam wejść na stronę producenta i pobrać specyfikację albo napisać do nich. W marketach to studenci uzupełniają te wymiary więc wiadomo "30 x 20 x 20 i pora na CSa".

Opublikowano

Jestem w hotelu i tu widzę kuchenka indukcyjna. Ale takiej nie mam w chacie - ledwie wlałem mleko do gara i już bulgocze. pod kuchenką, szuflada na sztućce i tu słychać wentylatory. A to dopiero na „5”. Bardzo szybko się nagrzewa. Chyba w domu mam jakiś stary model (2012). Ale aż tak się zmieniło? Parę sekund i żarcie się gotuje?

Opublikowano
W dniu 1.10.2025 o 13:13, grzybiarz napisał(a):

Jestem w hotelu i tu widzę kuchenka indukcyjna. Ale takiej nie mam w chacie - ledwie wlałem mleko do gara i już bulgocze. pod kuchenką, szuflada na sztućce i tu słychać wentylatory. A to dopiero na „5”. Bardzo szybko się nagrzewa. Chyba w domu mam jakiś stary model (2012). Ale aż tak się zmieniło? Parę sekund i żarcie się gotuje?

A jak masz podłączone? Pewnie na 230V a nie 400V

Opublikowano

Co do eksploatacji ekspresu to pierwszy raz skusiłem się na zamiennik filtra. Masa pozytywnych opinii i cena połowa oryginalnego.

Pierwszy i ostatni )

Cały czas komunikat, że pusty obieg wody jakby w ogóle nie chciał zaciągnąć. Po wyjęciu filtra obieg się napełnił i wszystko ok. Dałem kolejną szansę i znowu to samo.

Dziś przyszły oryginały i wszystko działa. Także mój ekspres nie lubi się z zamiennikami i z oszczędności wyszedł dodatkowy koszt.

Opublikowano

Na Amazonie są często promki na te filtry Delonghi - 4 sztuki za około 90 zł. Nawet teraz jest ta promocja z tego co widzę lapka

Opublikowano

@D.B. Cooper Dokładnie. Mnie nie stać na zamienniki, dlatego kupuje oryginały. Wole zapłacić raz, niż kilka razy - troszkę mniej, co sumarycznie daje więcej...

Opublikowano
  • Autor

Kupcie sobie dzbanek brity do wody i nie potrzebny wam będzie filtr i wyjdzie taniej. Chyba, że już macie to tym bardziej nie powinno się dwukrotnie jej filtrować

Opublikowano

No rzeczywiście sporo taniej jest. Na ile taki wład wystarcza?

Tylko to kolejny klamot, który będzie walał się po blacie

Opublikowano

Kupiłem dziś zmywarkę boscha. Tak tylko chciałem się pochwalić, bo do 2025 żyłem bez zmywarki.

Opublikowano

Kiedyś wydawało mi się, że posiadanie zmywarki to fanaberia.

Kupiliśmy jedną kilka lat temu.

Nie wiem jak można żyć bez zmywarki no

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):

Kupiłem dziś zmywarkę boscha. Tak tylko chciałem się pochwalić, bo do 2025 żyłem bez zmywarki.

Już po miesiącu będziesz się pukał w czoło dlaczego tak późno.

Opublikowano

Z jednej strony spoko zmywarka ale z drugiej to trzeba i tak wstepnie przemyc talerz woda, potem ukladanie rzeczy żeby wiecej zmieścić. I te pierdilone kolorowe kubki i talerze ktorych nie można zmywac w zmywarce bo wyblakną

Opublikowano

Trzeba wszystko zjadać z talerza to nie trzeba wtedy przemywać kaz

A tak serio to kiedyś też słyszałem takie historie od mojej ciotki i podchodziłem jak pies do jeża do zmywarki a dziś sobie nie wyobrażam marnować czas wieczorem na zmywanie garów.

Edytowane przez BRY@N