Opublikowano 12 godzin temu12 godz. A jakiś ekspres do 2k polecacie? Nie za głośny i żeby nie trzeba było za często przy nim stać i go myć.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W dniu 10.10.2025 o 12:54, grzybiarz napisał(a):Kupiłem dziś zmywarkę boscha. Tak tylko chciałem się pochwalić, bo do 2025 żyłem bez zmywarki.Ahaha haha kurwa nie mogę.Dzisiaj ją oddałem do sklepu.Tyle czasu bez podłączenia. Spece przyszli od mebli/blatu i dzisiaj stwierdzili ze to nie da rady tak podłączyć. Wcześniej jak byli na pomiar to z ojcem gadali i ojciec twierdził że wszystko się da.Także oddałem zmywarke, dostałem kasę na kartę Media Markt (fajnie że przyjęli po tylu dniach, a niefajnie że na karte i że minus 150 zł za wniesienie :) - grunt że przyjęli bo już foty z myślą o olx porobiłem…)No i chciałem zmywarkę a mam nowe blaty, nowy zlew i nową baterie. Zlew i bateria niezamontowana. Jestem w robocie i domu siedzą drugi dzień bez kranu w kuchni.Proszę o przeniesie posta do co cię w życiu wkuriwa :). Chociaż mnie to już bawi, poddałem się.Je*ać zmywarki w zabudowie i bez!
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Też nie mam zmywarki bo nie mam już na nią miejsca w kuchni. Pralka w niej stoi bo w łazience się nie zmieści bo musiałbym wannę narożną zmienić na jakąś małą albo wstawić kabinę prysznicową. Ogólnie cała łazienka by była do gruntownego remontu po tym.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 godziny temu, grzybiarz napisał(a):Wcześniej jak byli na pomiar to z ojcem gadali i ojciec twierdził że wszystko się da.Nie ma w tym kraju ekipy remontowo-wykonczeniowej, ktora by powiedziala ze sie nie da.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bo teraz da się ale trza kuć w ścianie i ledwo wejdzie i w sumie to raczej się tego nie podejmą, bo i meble trza modyfikować.Ja już se dałem spokój, a gość wyskakuje żeby kupić wolnostojąca i postawić całkowicie z boku szafki. No i kobita podłapała i teraz chce taką. Naczyń jej się nie chce myć i wydziwia.