Opublikowano 8 września 20168 l Ale z drachą da se to radę w takiej temperaturze? Da se radę. Sprawdzone moimi eko bąblami w pralce Szajcunga.
Opublikowano 8 września 20168 l Autor A tak na poważnie? Pranie w 15 stopniach. Trochę mi się to nie widzi. Choć dobra opcja na ciuchy sportowe które piore ręcznie.
Opublikowano 8 września 20168 l Niby dwóch znajomych ma te pralki i mówią, że wszystko jest ok, ale jakoś nie mam przekonania do tych bąbli. Przy naszej twardej wodzie jak to zacznie się zapychać to pralka może być szybko do wymiany.
Opublikowano 8 września 20168 l Stosuje taką od trzech lat i jestem zadowolony. Akurat w mojej pralce minimalna temperatura to 20 i bez problemu mogę wstawiać rzeczy do codziennego prania na niej.
Opublikowano 8 września 20168 l http://www.komputerswiat.pl/nowosci/sprzet/2016/37/irobot-braava-jet-robot-sprzatajacy-na-ifa-2016.aspx ping, coś dla Ciebie, odkurzacz, który posprząta nawet rozlane piwo
Opublikowano 8 września 20168 l W(pipi)ia mnie to że jeszcze nie ma kącika gospodarzy na forum. Kupuję nieruchomość i nie mam z kim popisać o ekobublach i innych lodówkach No nie wiem czy chciałbyś pisać z redami i balonami xda pan to kto bo nie znaju?Ping z do iRobota to spoko opcja. Cud na mojego psa, który linieje 365 dni w roku 24h na dobę ale niestety raz w tygodniu i tak warto normalnym odkurzaczem przejechać ale tak to spoko, fajnie czysto. Minus to na pewno kondygnacje (a z tego co kojarzee ty będziesz miał dwie) bo trzeba z nim latać ustawiać czyujniki krańcowe żeby ze schodów się nie zje bał itp. Ogólnie sprzęt godny polecenia. Edytowane 8 września 20168 l przez balon
Opublikowano 8 września 20168 l pingu kupi przecież dwa, (pipi)a, pingu kupi jeszcze takie małe na schodki.
Opublikowano 8 września 20168 l a no chyba że. Może weźmie wydanie PAL, USA i JAP aby mieć wszystkie wypusty w kolekcji.
Opublikowano 8 września 20168 l Ostatnio Milą zrobił mi smaka na kawę domową. Ale że ja chytrusek to nie szarpnę się od razu na ekspres multimedialny z opcją robienia gały za 4000 zł. O niee. Spróbowałem wpierw coś prostego, by wybadać czy w ogóle będzie zapotrzebowanie na kawkę w domu poza 1 filiżanką rano dla żonki: http://www.ceneo.pl/1672566 No i w sumie to ustrojstwo ma dobre opinie, wygląda zupełnie jak mój czajnik zelmera, który gotuje już wodę od 3 lat bez awarii. Ciśnieniówka, 15 barów i co ważne, dość dużo powierzchni nad ociekaczem, by wsadzić cały kubek 300ml. Na próbę kupiona mielona kawa Jacobs Kronung zielona (promocja z Kauflandu, biedole) i jest spoko nawet. Kolejny krok to będzie pewnie młynek i ziarenka.
Opublikowano 8 września 20168 l Ja kawkę w domu tylko z takiego sprzętu piję. http://www.konesso.pl/product-pol-1455-Kawiarka-Bialetti-Moka-Express-4-filizanki-uniw.html?gclid=CjwKEAjwmMS-BRCm5dn51JLbp1wSJACc61tF0Tic9_yqxf8Rw7Ft3cnkEBwQJKou0WTh_v0dQEpA5RoCvAHw_wcB
Opublikowano 8 września 20168 l O proszę, klasyka gatunku i tanio. Aż się zaskoczyłem. Ale nie nadaje się na indukcję, łee.
Opublikowano 8 września 20168 l W bloku nie mam w ogóle gazu, co ma swoje zalety. Całe życie gotowałem na gazie i w wynajmowanym miałem tak gunwianą, starą, zapleśniałą kuchenkę, że szkoda gadać. W piekarniku gasły palniki gdy się podpalało górę i dół. Można było się udusić, a idź pan w chooy.Od marca dopiero bawię się indukcją i to coś rewelacyjnego. Normalnie jak nastawię garnek z wodą na 90% mocy, to zaczyna bulgotać już po kilkunastu sekundach. Ma świetną efektywność cieplną, nic się nie ulatnia w powietrze, a idzie prosto w garnek.Dla mnie bomba, a do tego rachunki za prąd mimo wszystko niskie. Człowiek żył jak jaskiniowiec ostatnie lata, a tyle dobrego AGD można mieć by poprawić jakość życia Edytowane 8 września 20168 l przez _Red_
Opublikowano 8 września 20168 l No to pokaż mi jakąś dobrą restaurację, a nawet średnią, w której używają indukcji. Ciekawe czemu nie:) Ba nawet w hotelach przy posiłkach w formie live cooking nie używają indukcji, a przecież byłoby o wiele wygodniej.
Opublikowano 8 września 20168 l Nie pokażę, bo nie włażę do kuchni w knajpach więc nie zastanawiałem się nad tym xdMówię ze swojej perspektywy, że bardzo mi ta zmiana pasuje. A jaki negatywny wpływ ma na smak potraw indukcja (chętnie poczytam jakieś risercze)? Toż to nie mikrofala, co podgrzewa wodę w samym daniu, czyniąc je gumowatym, tylko nagrzewa fizycznie samo naczynie.Po latach jedzenia na gazie, nie czuję żadnego pogorszenia jakości na indukcji, ale w sumie i tak smażę/gotuję może ze 2x na tydzień.
Opublikowano 8 września 20168 l Moje życie się zmieniło diametralnie odkąd mamy ten ekspres, kawa nie jest juz zyburą którą sie pije by oczy się otworzyły, piję teraz min. 3 podwójne dziennie, podstawiam kubasa termicznego, pienie mleko, i kawa lepsza niż z orlena. Nie wiem jak rozwiązanie reda i balona, ale ekspres polecam z całego serca. Nie spodziewałem sie tylko ile wody to pije, ciągle musze napełniać zbiornik. Dzisiaj kupiłem znowu inne ziarna, ostatnio wzialem lavazze czarna i byla przezayebista, za to z palarni jakaś italiano style była okropna, bardzo kwasna. Red, a to bedziesz musial mielonke wsadzac do tego kolbowego, albo samemu mielić. Ręczny młynek odpada, bo chyba tylko tru fani hipsterzy beda napierdalac tym rano po przebudzeniu, a porzadny elektroniczny to chyba min. 300 zł. też mam indukcje, i jedyne co żałuję to to że Woka nie moge zrobić, ale można to obejsc kupując sobie jeden palnik na szpreje np. Za to zona mówi ze wolałaby gazową. Edytowane 8 września 20168 l przez milan
Opublikowano 9 września 20168 l Ekspres w domu fajna sprawa, ale grozi uzależnieniem. W pracy mam ekspres i piję nonstop kawę, jakbym jeszcze do domu wracał i jednym przyciskiem robił kubek kawy to bym umarł na serce albo kiszki. No ale jak ktoś pracuje w domu to super sprawa. w domu tylko kawa w ziarnach + młynek + kawiarka
Opublikowano 9 września 20168 l ja używam ekspresu kapsułkowego Tchibo (w kapsułkach czysta kawa bez dodatków chemii) i się sprawdza, inwestycja groszowa, kawa smakuje jak ta, którą piłem czasem na delegacjach we Włoszech, piję 1 espresso na kilka dni więc automatyczny ekspres na ziarna nigdy by się nie zwrócił - wcześniej by zdechł, w każdym razie polecam spróbować, czasem jest promocja, że do kilku zbiorczych opakowań kapsułek ekspres dokładają gratis
Opublikowano 10 września 20168 l Kupiłem nową lodówke od Whirpoola i co jakiś czas jak ją zamykam to dziwnie bulgocze. Ktoś miał coś takiego? Z(pipi)ana?
Opublikowano 10 września 20168 l Hm, moja jest cichutka - w opiniach o tym modelu pisali może, że ma taką przypadłość?
Opublikowano 10 września 20168 l Nie wiem co to bulgocze, ale wiele no frost bulgocze. Szczegolnie jak sa nowe, potem przestaja
Opublikowano 10 września 20168 l No to jest no Frost i jeszcze ma jakąś ultra za(pipi)ista technologie fresh control, że utrzymuje wilgoć w środku. W poniedziałek zadzwonię na serwis i zapytam. Modelu wcześniej nie obczajałem w necie, opis w sklepie zachęcił, o ja naiwny.
Opublikowano 10 września 20168 l W(pipi)ia mnie to że jeszcze nie ma kącika gospodarzy na forum. Kupuję nieruchomość i nie mam z kim popisać o ekobublach i innych lodówkach A co chcesz wiedzieć o chłodziarkach. Jedyne co potrzebujesz wiedzieć przy zakupie to wymiar i że nie należy kupować skutwiałych No Frost-ów, bo fhui wysuszają żarcie pyerdolone klimatyzatory. Najbardziej istotną kwestią jest to czy ludzkie zwłoki zmieszczą się w całości. Milan kilka razy pisał, że ma taki piekarnik, który gra melodię z Telefonów Republiki, co to za model? Piekłbym w takim. W całości raczej nie Chyba, że do jakiegoś sidebyside bez ścianki na środku