Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A jakiś ekspres do 2k polecacie? Nie za głośny i żeby nie trzeba było za często przy nim stać i go myć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 10.10.2025 o 12:54, grzybiarz napisał(a):Kupiłem dziś zmywarkę boscha. Tak tylko chciałem się pochwalić, bo do 2025 żyłem bez zmywarki.Ahaha haha kurwa nie mogę.Dzisiaj ją oddałem do sklepu.Tyle czasu bez podłączenia. Spece przyszli od mebli/blatu i dzisiaj stwierdzili ze to nie da rady tak podłączyć. Wcześniej jak byli na pomiar to z ojcem gadali i ojciec twierdził że wszystko się da.Także oddałem zmywarke, dostałem kasę na kartę Media Markt (fajnie że przyjęli po tylu dniach, a niefajnie że na karte i że minus 150 zł za wniesienie :) - grunt że przyjęli bo już foty z myślą o olx porobiłem…)No i chciałem zmywarkę a mam nowe blaty, nowy zlew i nową baterie. Zlew i bateria niezamontowana. Jestem w robocie i domu siedzą drugi dzień bez kranu w kuchni.Proszę o przeniesie posta do co cię w życiu wkuriwa :). Chociaż mnie to już bawi, poddałem się.Je*ać zmywarki w zabudowie i bez!
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Też nie mam zmywarki bo nie mam już na nią miejsca w kuchni. Pralka w niej stoi bo w łazience się nie zmieści bo musiałbym wannę narożną zmienić na jakąś małą albo wstawić kabinę prysznicową. Ogólnie cała łazienka by była do gruntownego remontu po tym.
Opublikowano 14 minut temu14 min 4 godziny temu, grzybiarz napisał(a):Wcześniej jak byli na pomiar to z ojcem gadali i ojciec twierdził że wszystko się da.Nie ma w tym kraju ekipy remontowo-wykonczeniowej, ktora by powiedziala ze sie nie da.