Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niemieszkanie z rodzicami do 30 / 40

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 161,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i podpisałem umowę rezerwacyjną na nowe mieszkanie. Nie spodziewałem się że nastąpi to niecałe 3 lata po przeprowadzce do Warszawy, ale sytuacja na rynku i w pracy pozwoliła podjąć taką decyzję. 60

• Widzę ciekawą dyskusję, która idealnie wpasowuje się w mój case, więc chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami.   Na początek, na szybko przedstawię kontekst. W ubiegłym roku, w listopadz

• U mnie remont zapierdala jak automat, harmonogram wyprzedza założone wcześniej plany. Co z tego jednak, skoro wszystko może się usrać przez posadzki. Niby wylewane w grudniu, na wierzchu suche jak wió

Opublikowano

Rozi to chyba z tą panną zarabiają jak jakieś karaluchy w kinie za 6zł/h, bo jak dwójka pracujacych ludzi ze wsparciem starych nie jest w stanie uciułać tego 1500-1600 na mieszkanie i jeszcze miec za co pożreć i pobalować to brzmi trochę jak duet melepetów :/

Opublikowano

Mieszkanie z du,pą w pokoju, a w drugim współlokatorzy? 

Nope nope nope. 

Zobaczysz rozi, za 3 lata pomyślisz o tym zdarzeniu i będą ciebie ciarki przechodzić. 

Opublikowano
1 godzinę temu, milan napisał:

Lepiej raz na 16 niż jak  jakiś jj 5 po 3 zł.

Tylko żubra z puszki kiedyś piłem.  Na nic innego nie było mnie stać :D

Opublikowano
Godzinę temu, Soban napisał:

duet melepetów

Nawet duety melepetów zarabiaja wiecej szerzac patologie na YT albo SU

Opublikowano
1 godzinę temu, Soban napisał:

Rozi to chyba z tą panną zarabiają jak jakieś karaluchy w kinie za 6zł/h, bo jak dwójka pracujacych ludzi ze wsparciem starych nie jest w stanie uciułać tego 1500-1600 na mieszkanie i jeszcze miec za co pożreć i pobalować to brzmi trochę jak duet melepetów :/

Gdzie panna roziego pracuje?

Opublikowano

Zawsze idzie cebulić, póki nie zasmakuje się lepszego. Ja ostatnio odwiedziłem pokoik, który wynajmowałem przez 3 lata studiów i teraz bym naprawdę nie chciał do niego wrócić, podczas gdy w swoim czasie wydawał się zupełnie wystarczający.

Opublikowano

Ale szanujmy sie i kobiety, z laska mieszkac po studiach z wsparciem starych w pokoju bo zal dwoch stow bo woli na kraftowe piwo wydac zamiast jak czlowiek zyc w mieszkaniu z godnoscia xddd

Opublikowano

Nie no, kraftowe piwerko raz w tygodniu musi być. 

Opublikowano

Ale już Ficuś ZMTZK bo 10 raz piszesz to samo

Opublikowano

Milan pewnie do teraz w dziesieciu zyje w pokoju

Opublikowano
2 godziny temu, Karolek napisał:

Gdzie panna roziego pracuje?

Przez dorabianie rozumiem, że te ~500+ wyciuła.

Hajs od starych żarcie pokryje i pensja rozjusza jako data anala obstawiam >2500 powinna zapewnić godny byt.

Z drugiej strony nie znam zarobków w Kato, więc nie wiem jak tam z hajsami w korpo.

W WWA trzeba być bardzo nieogarniętym żeby kosić mniej jak 2500 znając przynajmniej angielski i nic poza tym.

Opublikowano

Milaneze, pamiętasz ruderę Stachowiaka przy Starym Browarze? Tam chyba w dziesięciu mieszkali... albo w dwudziestu. Ta łazienka z golymi rurami i cegłą na wierzchu, he he he no ja nie mogę.

Ja na Boninie z 8 lat temu płaciłem 1300 zł z kumplem za dwupokojowe mieszkano. To osiedle to chyba była sypialnia Poznańska ale połączenia były git.

Opublikowano

Pamiętam, jak tam wlazłem to była biba jak w amerykanskich sitcomach dla młodzieży, później się okazało że wszyscy tam mieszkają xD

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Ale już Ficuś ZMTZK bo 10 raz piszesz to samo

E: Podaje hasło: Zamknij Mordę Ty Zawistna Kur.wo

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Aj po poprawce byłem blisko.

Opublikowano

To sztuka, każdy może ją odczytywać jak chce!

Opublikowano
  • Autor

Zaraz zacznie się superzabawne wymyslanie rozwiniecia tego skrotu w oczekiwaniu na plusiki.

Opublikowano

Co dokładnie? Że krakowski czy, że chu.j?