Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Zero info jak na razie. Myślę, że kilka miechów będzie trzeba jeszcze czekać.

Edytowane przez sprite

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 599,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Na amerykańskim już w grudniu mieli :| a w polsce na tym obesranym ale kino+ więc tak jak mówi sprite będzie trzeba poczekać

Opublikowano

Wiadomo czy filmy Quentina znowu będą dostępne?

Opublikowano

Bueee, jest Gonciarz, nie ma okejki. 

Z innej beczki, w polecane wpadło mi La Mante (Modliszka), francuski 6 odcinkowy mini-serial o seryjnych mordercach. Gorąco polecam, 3 odcinki za mną i fajna gęsta atmosfera, trochę twistów, nie ma za wielu dłużyzn. 

Opublikowano
11 godzin temu, MBeniek napisał:

Netflix Polska idzie w reklamę. W sumie dobrze..

W sumie to nie ma czegoś takiego jak netflix polska, za kampanie odpowiadają agencje reklamowe z warszawy (jak chociażby za akcje z rowerami z Stranger Things) 

Opublikowano
34 minuty temu, Rudiok napisał:

Bueee, jest Gonciarz, nie ma okejki.

To Gonciarz ma dziewczynę?

Opublikowano

No juz dość długo. 

Opublikowano
34 minuty temu, Ptaszor napisał:

To Gonciarz ma dziewczynę?

Albo ma dziewczynę albo jest w największym friendzonie jaki widział ten świat :pawel:

I żeby nie było offtopu: obejrzałem Godless. I jak w sumie nie jestem fanem westernów, tak ten mi się przyjemnie oglądało. Historia co prawda przewidywalna i jest trochę głupotek, ale i tak jakoś wciąga. Cała oprawa audiowizualna (łącznie ze sceneriami, widoczkami) na wysokim poziomie, a aktorstwo też niczego sobie. Póki co i tak jest mało nowości na rynku, więc można chociaż spróbować. Odcinków jest co prawda tylko 7, ale niektóre mają po prawie 1,5h, więc i tak wychodzi taki standardowy 10odc serial.

Opublikowano

Nowy zwiastun Modyfikowanego Węgla ;) 2 Luty 2018r

Edytowane przez Malibu

Opublikowano
9 godzin temu, MBeniek napisał:

I żeby nie było offtopu: obejrzałem Godless. I jak w sumie nie jestem fanem westernów, tak ten mi się przyjemnie oglądało. Historia co prawda przewidywalna i jest trochę głupotek, ale i tak jakoś wciąga. Cała oprawa audiowizualna (łącznie ze sceneriami, widoczkami) na wysokim poziomie, a aktorstwo też niczego sobie. Póki co i tak jest mało nowości na rynku, więc można chociaż spróbować. Odcinków jest co prawda tylko 7, ale niektóre mają po prawie 1,5h, więc i tak wychodzi taki standardowy 10odc serial.

Potwierdzam, bardzo spoko serial. Choć jak dla mnie mogli by to zamknąć w 4-5 odcinkach bo jest sporo dłużyzn a niektóre wątki słabo nakreślone. Takie 7/10 głównie za bandę Franka Griffina.

Opublikowano

Ale wiecie, że tego nie będzie na netflixie tylko w internecie?

Opublikowano

@up

Letterman to klasa. Mam nadzieje ze będzie to "konkurowało" z miernymi Late Nightami gdzie prowadzący dostają spazmów nt. swoich dow(nene)ów. 

Jest merytorycznie i ciekawie, jednocześnie będąc bardzo lekko.

Opublikowano
W dniu 9.01.2018 o 20:33, Malibu napisał:

Matko bosko jaki ten serial jest dobry, inteligetny, emocjonalny (finał rozje.bał na atomy, dość personalnie odczułem problemy Alyssy z ojcem więc już kompletnie mnie to rozłożyło). Pewne sytuacje przypominały mi Fargo z czarnym humorem i kompletnie czasem od czapy absurdalnymi twistami chociaż z początku miałem problem żeby wgryźć się w historię gdyż protagoniści byli wręcz odpychający - osobiście drażnią mnie osoby o charakterze Alyssy i byłem po prostu wku,rwiony jej pomysłami, ale to co się dzieje pózniej to emocjonalny rollercoaster. Na początku trochę zdziwiła mnie forma serialu i wydawało mi się, ze zamiast 8 odcinków po ~20min lepiej by to zagrało jako po prostu półtorej godziny filmu i chyba jestem dalej tego zdania, ale tak czy siak polecam gorąco. 

Opublikowano

Czy w Netflixie można jakoś pobierać filmy, czy odtwarzać potem w trybie Offline? Szukam czegoś takiego, żeby oglądać bez połączenia z netem.

Opublikowano

Tak jak zainstalujesz aplikacje na kompie lub tablecie możesz wtedy sciągać.

Opublikowano

B, właśnie oglądam "The End.." i przede wszystkim świetne zdjęcia, ech, mógłbym kiedyś być takim kimś, co robi takie ujęcia :) A muzyka.. ło panie!

Nie czytałem za bardzo tego co napisałeś, by nie natknąć się na "spojlery", chcę z tej historii mieć jak najwięcej i nic nie czytam po sieci. Zostały mi chyba 4 odcinki, może dziś skończę. 

[the end of the f****** world]

Serdecznie polecam!

Opublikowano

Tak zdjęcia i soundtrack też wyśmienite. Koniecznie oglądać.

Opublikowano

kolejny + dla End of the fucking world ode mnie, wchłonąłem całość na 2 razy, no bo jak był dobry twist to chcesz wiedzieć natychmiast co jest dalej ;)

humor bardzo w moim typie, także bardzo mi spasowało, do tego ta chav aktorka i jej rola to czyste pokłady beki, trochę taka Maisie Williams do potęgi x

duże zaskoczenie ten serial, warto zerknąć

Opublikowano

Również gorąco polecam duże pozytywne zaskoczenie. Obejrzane na 2 razy i tylko na początku mały zgrzyt gdzie bohaterowie ciagle powtarzają jakimi to nie są ultra psychopatami wygladalo to trochę naiwnie i dziecinnie ale później wszystko jest tip top i ogląda się to niesamowicie dobrze do samego końca.