Opublikowano 16 sierpnia 20186 l W dniu 14.08.2018 o 18:33, pajgi napisał: Najbardziej bolą beznadziejnie napisane linie dialogowe (to w ogóle w którymś momencie ma być zabawne?) i irytujących bohaterów. Aż szkoda tej muzyki, która robi dla tego serialu aż za dużo dobrego. Netflixowi przydarzały się dużo lepsze animki (hujjack, big mouth, f is family). Final Space akurat nie jest bezpośrednio od Netflixa. Oryginalnie za produkcję odpowiadało TBS, a Netflix po prostu wykupił prawa do międzynarodowej dystrybucji.
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Ale to jakiś crap jest ;c Masz ty rozum i godność człowieka?
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l 8 minut temu, Orzeszek napisał: Masz ty rozum i godność człowieka? Czytałeś recenzje?
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Recenzje w 2k18 to troszkę tak słabo Wiadomo że trzeba zobaczyć, bo nazwisko mówi samo za siebie.
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Godzinę temu, dr skrzynia napisał: Genialne Chyba bym popełnił samobójstwo, gdybym był taką niezdecydowaną parówą xD Rzeczywiście jest tych seriali od zatrzęsienia. Pewnie na tym US Netflix jeszcze ze trzy razy więcej niż u nas, nawet ostatnio byłem w szoku ile doszło nowych azjatyckich produkcji. I faktycznie można mieć problem z wyborem. Ale od czego jest Metacritic i Forumek ? Plan co będę oglądał albo w co grał układam sobie w robocie. Wracam, prysznic i cyk seansik. Edytowane 17 sierpnia 20186 l przez chris85
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l 43 minuty temu, _Be_ napisał: Czytałeś recenzje? 42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Recenzje w 2k18 to troszkę tak słabo Wiadomo że trzeba zobaczyć, bo nazwisko mówi samo za siebie. Tak jak wezyr pisze, nie muszę czytać recenzji by zobaczyć disenchnamenteneteringment
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Miłego oglądania @Orzeszek i tak tutaj przyjdziesz i napiszesz, że kasztan, mówie Ci.
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l ja obejrze bo futurama im się bardzo udała, wolałem od simpsonów, ale jak będzie kasztan to trudno
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l To ja też obejrzałem 5 odcinków i zaskakująco dobre. Jedynie 2 pierwsze odcinki takie no, trzeba się przyzwyczaić. Warto
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Netflix wprowadza, na razie testowo, reklamy pomiędzy odcinkami. Wiedziałem, że prędzej czy później to nastąpi https://www.dobreprogramy.pl/Netflix-zaczal-testowac-reklamy-pomiedzy-odcinkami.-Wiemy-jak-je-wylaczyc,News,90139.html
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l W dniu 17.08.2018 o 10:32, _Be_ napisał: Ale to jakiś crap jest ;c To prawda. Opinia po jednym, zmęczonym odcinku, ale mi w sumie wystarczy. Serial mocno cierpi na braku reżysera, sceny w których postaci po prostu coś tam robią bez choćby kawałka dramaturgi wynikającej z danej czynności, a aktorzy (wersja oryginalna) po prostu czytają z karki swoje kwestie nie zwracając uwagi na kontekst (scena spadania z klifu) mnożą się na potegę. Trochę jakby przenieść się w czasie do lat świetności polsko-ruskiego dubbingu. Nie ma tutaj w każdym bądź razie wrażenia nadinterpretacji czytanego tekstu, co chyba jest jakiegoś rodzaju zaletą. To wszystko podlane jest mocno odtwórczymi postaciami (w lepszym wypadku). Fabuła w tego typu show nie ma specjalnego znaczenia, ot pretekst dla biegania po lesie i przeżywania przygód. Na plus design graficzny. Podsumowując: polecam fanom późniejszych sezonów Futuramy i Simpsonów.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Ja chyba sprawdzę wersję oryginalną. Te kwestie wypowiadane przez główne postaci są w (pipi) melancholijne. Jestem po dwóch odcinkach. Bywało, że się śmiałem. Wioska elfów zarządziła ale reszta...Demon na razie jest do dupy, jego kwestie są mega słabe i nieciekawe. Podobała mi się Futurama, to na razie jest słabsze nawet od dzisiejszych Simpsonów. Jedynie rysuneczki wyrabiają. Scenografie są po prostu bajkowo piękne.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Ktoś polecał tutaj Vietnam War jakiś czas temu. Chciałem podziękować. Świetnie się oglądało i dużo rzeczy dowiedziałem się o których nie miałem pojęcia. Moja wiedza ograniczała się do kilku faktów i tego co filmy pokazywały (pluton, full metal jacket czy urodzony 4 lipca). Naprawdę bardzo dobry serial dokumentalny. Sam także polecam.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Rozczarowani imo za(pipi)iste. Rasistowska antylopa 10/10. Co to za uczucie którego nie można zapic? To nadzieja. Edytowane 19 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Podbijam, jestem po 4. odcinku i ekipę naprawdę da się polubić. Oglądam z przyjemnością, je.bać Metacritic maczetami.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l W dniu 18.08.2018 o 11:05, Frantik napisał: Netflix wprowadza, na razie testowo, reklamy pomiędzy odcinkami. Wiedziałem, że prędzej czy później to nastąpi https://www.dobreprogramy.pl/Netflix-zaczal-testowac-reklamy-pomiedzy-odcinkami.-Wiemy-jak-je-wylaczyc,News,90139.html Jak mnie to irytuje. Na Amazon Prime to samo.