Skocz do zawartości

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

Featured Replies

Opublikowano

Też nie wiadomo o jakim lokalu mówimy. Może to jakaś buda dla psa, albo bimbrownia.

A tak na serio to fakt, że wynajem teraz stanął, biznesy się zamykają rotacyjnie jak się dotacje skończą albo w ogóle nie wracają. Jeśli ktoś nie obniży stawki czynszu to zostaje często z niczym. Znajomy o korzeniach na Ż. kisi tak lokal w centrum już ponad 3 lata, bo mu szkoda opuścić cenę, ale nie przetłumaczy mu, że stoi puste i zamiast zarabiać to generuje koszty.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 602,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie chcę się porównywać, ale jak już mamy wchodzi w szczegóły to zestawimy tu dom vs nieduże mieszkanie (coś podobnego obecnie wynajmuje jako dochód pasywny)  i Forda Fiestę z Audi Q8. Myślę, ze to je

• haha na gotowe idzie, do dziewczyny. brawo, zrobiłeś świetny Research szukając wybranki.

• Jeśli mowa o stopach to ja bym na twoim miejscu masował je dziewczynie codziennie po wręczeniu kwiatów, bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami.