Grabek 2 772 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Było Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) https://polygamia.pl/niemozliwe-psujacy-rozgrywke-blad-w-grze-rockstara/ To chyba wędki się nie doczekam :c Dobra, polska szkoła clickbaitu, i tak w dalszych chapterach pojawią się normalnie. Edytowane 1 Listopada 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Digital Foundry i najnowsza analiza, włącznie z omówieniem fałszywego HDR, o który tak tutaj się kłócą: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Ptysiu jest temat o technikaliach w RdR2 poniżej i to video tam już wisi :] A z innej beczki to nie wiem czy ten temat był już poruszany bo ilość postów w tym temacie przybywa lawinowo i nie chce mi się przerzucać pierdyliarda stron: https://whatnext.pl/drugi-rozdzial-rdr-2-moze-zepsuc-wasza-gre/amp Edytowane 1 Listopada 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 7 minut temu, Wredny napisał: Digital Foundry i najnowsza analiza, włącznie z omówieniem fałszywego HDR, o który tak tutaj się kłócą: Wredny ale masz temat do takich wrzutek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Jeszcze ktoś? Już Ryo mnie uświadomił Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Ja. Wredny masz temat na takie rzeczy. Edytowane 1 Listopada 2018 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Uff, pierwsze co zrobiłem to misją u Wujaszka z tego co pamiętam na początku drugiego rozdziału ale zdaje się że mnie ten bug ominął, bo wszystkich mam w obozie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ja też ich mam, gadałem z Abigail, z Jackiem, ale misji nie mam póki co. Może wskoczo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 2 minuty temu, Wredny napisał: Jeszcze ktoś? Już Ryo mnie uświadomił A nie zauwazyłem na komórce:) Śle przeproszenia. Mam 33,6%, 19h grania, koniec 2 rozdziału i gierka dalej wciąga jak bagno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 33 minuty temu, Grabek napisał: To jest właśnie chatka, w której jest Spoiler fajka dla Dutcha - ja wszedłem normalnie od przodu i prawie gacie zabrudziłem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Bulwa brudasa Lennego niech trafi. Zauważyłem znak zapytania na mapie. Idę do Mary i z daleka woła czy bym czegoś dla niej nie zrobił. No to L2 i w tym momencie Lenny nadaje coś do Artura i kiedy skończył już nie mogłem zagadać. No ku... Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 3 godziny temu, MEVEK napisał: Wkurzaja mnie znikaje bronie w grze. Znalazlem gnata na polowaniu, ale nie mam miejsca juz, wiec wracam by zobaczyc, co juz mam w jukach. Wchodze w interakcje z Plotka i bron automatycznie znika z mini mapy i miejsca, gdzie lezala. Uwazajta na to. No nie jest to wyjaśnione ale zauważyłem jak to działa. Bierz zawsze do ręki znaleziona broń. Twoja podmieniona magicznie trafia do juki :) Mielm dylemat przy pierwszym rewolwerowcu. I wyrzuciłem swojego customowego cattlemana żeby wziąć Grangera. Pyk. Na koniu miałem wszystkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 20 godzin temu, Wredny napisał: Kurde, kuń mi się uyebał i nie idzie tego wyczyścić. Przed chwilą zauważyłem, że dookoła siodła ma jakiś biały szajs, aż ściągnąłem z niego rynsztunek, żeby się przyjrzeć... Ciekawe czy ten bug sam się naprawi, czy już na zawsze jego piękna czerń będzie spierdzielona czymś takim: EDIT: OK, reload pomógł, znów jest piękny Wydaje mi się, że to nie bug, raczej zaschnięta sól od potu wokół siodła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 No ja tak pominąłem jedną broń od rewolwerowca. Ale spoko, nie jest to coś bez czego nie da się żyć. Wystarczy mi jedna taka broń, bo w prawej i tak trzymam swój rewolwer, w którego wpakowałem dużo kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Pisałem już o tym rewolwerowcu który się zrespił po tym jak go zabiłem i dalej chciał strzelać do butelek na czas. Na to byłem w stanie przymknąć oko, ale ja pier.dolę, Rockstar Rusznikarz w Rhodes, a konkretnie jego piwnica, wiecie o co mi chodzi. Jedna z mocniejszych rzeczy jak na razie w grze i ruszyła mnie, rusznikarza zabiłem ale parę dni później wbijam do sklepu a tam znowu on, i znów ta drętwa gadka żebym nie rozrabiał jak ostatnim razem. Serio aż tak trudno było wje.bać losowy model postaci w miejsce tego rusznikarza i dać jakąś wstawkę "no elo, teraz ja tu sprzedaję"? Wkurzyło mnie to i totalnie wytrąciło z IMMERSJI. Ogólnie gra ma pewien problem z "pamięcią tymczasową". Ciała jednak znikają zbyt szybko, domy się odnawiają po spaleniu, wszystko zdecydowanie zbyt szybko się regeneruje. Pewnie jakieś ograniczenia sprzętowe ich do tego zmusiły, nie przeszkadza mi to zbytnio ALE mogło być lepiej pod tym względem. I takie rzeczy mi przeszkadzają, a nie to o czym pisze Andżej. Uwielbiam ten movement, uwielbiam bycie ociężałą kłodą, satysfakcję po każdym strzale czy powolne zbieranie się do ucieczki. Czaicie w ogóle jak wyglądałaby walka z niedźwiedziem gdyby bohater był bardziej mobilny? Przecież w ogóle nie budziłby grozy, albo przyjmowałby z 20 strzałów na ryj żeby stanowił jakiekolwiek wyzwanie. Movement jest świetny dla mnie. Edytowane 1 Listopada 2018 przez c0ŕ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) 30 minut temu, c0ŕ napisał: Pisałem już o tym rewolwerowcu który się zrespił po tym jak go zabiłem i dalej chciał strzelać do butelek na czas. Na to byłem w stanie przymknąć oko, ale ja pier.dolę, Rockstar Rusznikarz w Rhodes, a konkretnie jego piwnica, wiecie o co mi chodzi. Jedna z mocniejszych rzeczy jak na razie w grze i ruszyła mnie, rusznikarza zabiłem ale parę dni później wbijam do sklepu a tam znowu on, i znów ta drętwa gadka żebym nie rozrabiał jak ostatnim razem. Serio aż tak trudno było wje.bać losowy model postaci w miejsce tego rusznikarza i dać jakąś wstawkę "no elo, teraz ja tu sprzedaję"? Wkurzyło mnie to i totalnie wytrąciło z IMMERSJI. No nie jest kolorowo. Jeszcze jeden ten sam przykład spotkałem. gdzieś na wschodzie podczas zwiedzania mapki rozbiłem obóz i nagle podbiło do mnie dwóch typków. Nastraszyli mnie, że to ich teren i żebym spyerdalał i następnym razem będą mniej gościnni, a jak już odjeżdżali to ja cyk i obu typków upiekłem na ognisku. No i jak się pewnie domyślacie spotkałem ich drugi raz. Coś kuleje ewidentnie. Mogę się założyć, że tak samo jest z każdym nieznajomym typem. Edytowane 1 Listopada 2018 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Kurcze, tak czytam o bugu ze znikającymi osobami i ich misjami (Sadie, Abigail i Jack) w drugim rozdziale, no i chyba mnie to dotyczy. Nie pamiętam, żebym z nimi rozmawiał w obozie, a tym bardziej robił z nimi misje. Będę musiał jeszcze to sprawdzić później, ale jestem zmartwiony. Nadal jestem w drugim rozdziale i kończą mi się misje widoczne na mapie i teraz nie wiem czy kontynuować dalej, czy czekać na patcha, który to poprawi. A już na pewno nie mam ochoty zaczynać od początku, żeby te osoby pojawiły się w obozie. A najlepsze, że nie byłem świadom, że coś mnie omija w grze. Aż odechciało mi się dalej grać Sprawdzę faktycznie czy osoby zniknęły i spróbuję zgłosić problem do supportu. Ktoś też napotkał ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 W dniu 31.10.2018 o 10:29, Kalel napisał: A czy ktoś się natknął już na ku klux klan w lesie? Z tego wynika jakaś misja poboczna czy tylko ten wypadek? Dziś ich spotkałem w nocy w lesie, chyba tylko w nocy ich można spotkać bo Palili ognisko, ktoś się zajął od niego, wszyscy się rozbiegli, z jednym typem w kapturze biłem się na pieści i to tyle. Tak samo miałeś nie ma nic więcej z tym związane? XD Spotkałem ostatnio 2 typów którzy zatrzymali się wozem przy lesie i próbowali otworzyć pancerny sejf XD Musieli go komuś zajumać, podrzuciłem im z odległości laske dynamitu i sejf otwarty $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 38 minut temu, c0ŕ napisał: Pisałem już o tym rewolwerowcu który się zrespił po tym jak go zabiłem i dalej chciał strzelać do butelek na czas. Na to byłem w stanie przymknąć oko, ale ja pier.dolę, Rockstar Rusznikarz w Rhodes, a konkretnie jego piwnica, wiecie o co mi chodzi. Jedna z mocniejszych rzeczy jak na razie w grze i ruszyła mnie, rusznikarza zabiłem ale parę dni później wbijam do sklepu a tam znowu on, i znów ta drętwa gadka żebym nie rozrabiał jak ostatnim razem. Serio aż tak trudno było wje.bać losowy model postaci w miejsce tego rusznikarza i dać jakąś wstawkę "no elo, teraz ja tu sprzedaję"? Wkurzyło mnie to i totalnie wytrąciło z IMMERSJI. Ogólnie gra ma pewien problem z "pamięcią tymczasową". Ciała jednak znikają zbyt szybko, domy się odnawiają po spaleniu, wszystko zdecydowanie zbyt szybko się regeneruje. Pewnie jakieś ograniczenia sprzętowe ich do tego zmusiły, nie przeszkadza mi to zbytnio ALE mogło być lepiej pod tym względem. I takie rzeczy mi przeszkadzają, a nie to o czym pisze Andżej. Uwielbiam ten movement, uwielbiam bycie ociężałą kłodą, satysfakcję po każdym strzale czy powolne zbieranie się do ucieczki. Czaicie w ogóle jak wyglądałaby walka z niedźwiedziem gdyby bohater był bardziej mobilny? Przecież w ogóle nie budziłby grozy, albo przyjmowałby z 20 strzałów na ryj żeby stanowił jakiekolwiek wyzwanie. Movement jest świetny dla mnie. Ja mialem podobna sytuacje, rozwalilem mu glowe z dubeltowki, wracam 2 dni pozniej, a typ ma bandaz na glowie i mowi mi zebym sie zachowywal. XDDDDDDDD Ku Kluxow mozna na bank 2 razy spotkac i sa 2 rozne eventy, mozliwe ze jest wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 A jest z nimi jakaś misja poboczna czy tylko takie spotkanie, wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 4 minuty temu, Fanek napisał: A jest z nimi jakaś misja poboczna czy tylko takie spotkanie, wiesz może? tylko spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Beznazwy_12 2 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Właśnie odkryłem kryjówka tych gości z Lemoyne. I teraz się zastanawiam czy można ich tam rozwalić czy będzie to z fabułą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Co do KKK - polecam powolne podejście do nich i grzeczne przywitanie się podczas spotkania za dnia. Nie sposób nie śmiechnąć w tym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi