Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś ma preorder w mediaexpert? Też macie status "Nowe zamówienie" nadal? :nosacz:

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 738,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

masz przeyebane kor, gotuj się na poniedziałek :nosacz3:

Opublikowano

I tak mam płatność na miejscu przy odbiorze więc najwyżej zrobię drift po innych sklepach, sporo duszy i emocji w tym będzie :fsg:

Opublikowano

Za tą wyłączność na Ultimate dla RTV ktoś powinien solidnie w pysk dostać :angry:

Opublikowano
5 minut temu, c0ŕ napisał:

Ktoś ma preorder w mediaexpert? Też macie status "Nowe zamówienie" nadal? :nosacz:

Jutro ten status powinien Ci się zmienić na wysłano do sklepu i w piątek po otwarciu SMS że do odbioru, standard u nich

Opublikowano

kurła serio pudełkowej specjalnej edycji już nigdzie nie ma? Ile oni ich zrobili, 10? Rozumiem, że nie można kupić na PS Store upgrade'u ze zwykłej do specjalnej?

Opublikowano

A ja się przejdę po RTV w piątek i wcale się nie zdziwię jak Special czy Ultimate będzie stał sobie na półce.

Opublikowano

Efekty zabójstw można wyłączyć:

Spoiler

5PxCtWP.png

Opublikowano

dzięki kur.wa bogu :fsg:

Opublikowano

A KAMERE DA SIĘ ODDALIĆ CZY NIEEEEEEEE

Opublikowano

Potem potestuję. Jest tam trochę ustawień. Próbuję ogarnąć życie xD Wychodząc dzisiaj do pracy na 7 nie wiedziałem że będę miał dzisiaj taki roz(pipi) xD

YWjdxQK.png

Opublikowano

Jest mapa w pudelku?

Opublikowano

Jest. Dawałem foty w zakupach growych. 

Opublikowano

Ile FPSów? 30? 29? 28? 27? 26? Czy to gra usługa?

Opublikowano

Na prosiaku nie widzę spadków. A może nie chcę ich widzieć? Nie wiem xD 

Opublikowano

Czy gra jest fajna? Odpisz to ważne

Opublikowano

W fpsy wyje.bane, byle nie było jakiegoś chamskiego doczytywania tekstur, to mnie razi dużo bardziej.

Opublikowano

Czy włosy się przetłuszczają?

Opublikowano

Jak to chodzi na PRO? są może jakieś ustawienia płynność/rozdzielczość?
Te babole z animacją z wczoraj zdarzają się? jak śmierć konia o kamień etc

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ależ pięknie koń się zesrał - para aż buchała :fsg:

Smaczki - śnieg topnieje w cieple na ubraniu i powoduje że jest mokre. Pięknie też się sypie z drzew i widać że to denerwuje naszą postać :banderas:

Opublikowano

Odnośnie kamery to zmieniają się dotknięciem touchpada są 3 stopnie: pierwsza osoba, znad barku oraz gdzie widać całą postać.

Jest też kamera filmowa. Trzeba przytrzymać touchpada. Mega.