Opublikowano czwartek o 18:022 dni Ktoś z forumka ma w ogóle w planach zostać pierwszym oblatywaczem tego "crapa"?
Opublikowano czwartek o 19:161 dzień Jak dla mnie szkoda trzech stów, tym bardziej, że zaraz na początku września wychodzą Hollow Knight, Hell is Us i Cronos. Może się kiedyś sprawdzi na jakiejś grubszej przecenie.
Opublikowano czwartek o 20:101 dzień Recek brak, to obejrzałem chwilę na streamie, nic szczególnego, slasher w stylu final fantasy 16, grafika, styl, walka i animacje podobne, pewnie szybko pójdzie do przeceny, pechowo się wbili z tą premierą.
Opublikowano czwartek o 20:171 dzień Najpierw Forspoken trzeba ograć, widzę, że gra podobnej "klasy".
Opublikowano czwartek o 20:381 dzień 27 minut temu, Rotevil napisał(a):pechowo się wbili z tą premierąSami ją przełożyli tak wiedząc jak zajebany jest to okres.
Opublikowano czwartek o 20:521 dzień No cóż, ja w kluczykowni kupiłem gierkę poniżej 200 zł na pieca. Słyszałem o fatalnej optymalizacji na PS5, ale grę miałem na oku od czasu jej zapowiedzi. Ryzykuję, ale może jednak miło się zaskoczę.
Opublikowano wczoraj o 06:32 1 dzień Opinie na Steamie średniutkieGracze narzekają na kiepską fabułę, framerate, masę niewidzialnych ścian czy kamerę zbyt blisko postaci (w dynamicznym slasherze? overkill). No niestety na to się zapowiadało, tak długi okres produkcyjny, embargo na recenzje i ostatnie trailery nie zwiastowały hitu. Szkoda, długo kibicowałem w tej grze, ale jak widać Chińczycy jeszcze długo nie dogonią Japońców jeżeli chodzi o giereczki, może lepiej niech sobie dalej klepią te Wukongi i Wuchany. Przy okazji ktoś tam nieźle upadł na głowę, żeby wyceniac to na 300zł, max za miesiąc będzie chodzić za połowę tej ceny.
Opublikowano wczoraj o 07:50 1 dzień Po pograniu chwilkę w demo stwierdziłem, że szykuje się mocne 5/10. Gra niczym nie przyciąga, a dialogi są wręcz tragiczne. Szkoda czasu nawet jak wyląduje w plusie za dwa lata.
Opublikowano wczoraj o 13:09 1 dzień Teraz, Sep napisał(a):Chyba sobie obadam to demko.Ta gra to może być guilty pleasure.Może być, ale nie za 3 bomby. Czuję, że zaraz cena poleci na ryj jak z Forspoken. Sprawdzi sie w plusie.
Opublikowano wczoraj o 16:59 1 dzień Strasznie nijaka gra. Mix FF z Forspoken i DMC. Miałkie wszystko z dziwnym art-stylem. Mam nadzieję, że Tides of Annihilation wyjdzie o wiele lepsze.
Opublikowano wczoraj o 17:16 1 dzień Taka gra z kosza z przecenami, ale jak pisałem wczesniej, z plusa, albo z promki za 50zł może sprawdze. Jak się fajnie będzie siekało, to marna fabułe przeboleje. No nie miałem złudzeń, skoro gre do recenzji zaczeli rozsylać 2 dni przed premiera.Push SquareReview in Progress: Lost Soul Aside (PS5) - Long Awaited...Exit the dragon